Şimdi Ara

CALL OF DUTY İNTERNETTEN ONLİNE NASIL OYNANIR?HEMEN BURAYA BAKIN (325. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.164
Cevap
5
Favori
655.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • onbaşım sen heeeeeeççççççççççççç canını sıkma aksam icaplarina bakarız kerataların....güzel furmusun fransız bebelerini ellerine saglık....ayrıca msn e ekledım senı hec onlıne deilsin bea
  •  CALL OF DUTY  İNTERNETTEN ONLİNE NASIL OYNANIR?HEMEN BURAYA BAKIN

dün ershoo kardeşimle ii takım oyunu cıkardık.... saka maka bi tarafa kar98 de iisin ershoo....gördünü affetmion bea....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoSh_TR_JuDgE_TR -- 14 Ocak 2006 10:39:35 >
  • yaw arkadaşlar ara sıra Yunan serverlarına da gelin ****'ler bize küfrediyo neler neler diyolar bi bilseniz gelin hep beraber onları.
    [bu arada nick'im Janissary görürseniz bi selam'ı esirgemeyin =)]
  • usta ben call of duty UO de ucak savar bombası verdigi zaman atmayı bılmıyorum nasıl olcak beyler soyleyın bi ya artelly in place buna benzer bişi yazıyo ondan sonra ucak savar bombasını nasıl atacam!!! bi yardımcı olalım plzzz
  • Krdeş yunan serverının ip nosu ne yaz gelek şu küfürbazlara dersinmi verek
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_Myself

usta ben call of duty UO de ucak savar bombası verdigi zaman atmayı bılmıyorum nasıl olcak beyler soyleyın bi ya artelly in place buna benzer bişi yazıyo ondan sonra ucak savar bombasını nasıl atacam!!! bi yardımcı olalım plzzz

dürbünü(B) aç fire yuşuna bas
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoSh_TR_JuDgE_TR

dün ershoo kardeşimle ii takım oyunu cıkardık.... saka maka bi tarafa kar98 de iisin ershoo....gördünü affetmion bea....

evet dünkü oyun çok güzeldi, taktik falan kuruyoduk( çoğunlukla bi işe yaramıyodu ya neyse) ii sayılırım kar98de, ama dünkü oyunda daha iyi tüfek kullananlar vardı... ss koyduğun haritada çok kötüyüm(yeni harita, alışamadım)skordan da belli zaten.. sen de iyisin cosh kardeş, skorda da hep yan yana oluyoz zaten(bazen en üstte, bazen de en altta)
  • bütün cod uo culara selam birisi bana cod uo 1.51 server listesi gönderebilirmi türk
  • arkadaşlar ben yunan serverine giremez oldum ping 9999 olarak görünüyo refresh filan yapıyom ping atıyom olmuyo nedeni nedir
  • quote:

bi de unutmadan bu bia serverin daki arkadaslar cok artist takılıo gecen bi kac defa tdm olsun die yazdım oyundan attılar.... hersekilde girerim o server a ama yaptıkları aip ...daaaa oynamam ordada....

arkadasım sana katılıyorum,3-4 defa nedenini bilmediğim şekilde kick yedim,kafalarına göre oyundan adam çıkartıyolar...

neyse diğer serverlarda geçinmeye çalışıyoruz...
    (benim nickler: FataL1ty , n3OnL!Ne )
  • quote:

Orjinalden alıntı: ershoo

quote:

evet dünkü oyun çok güzeldi, taktik falan kuruyoduk( çoğunlukla bi işe yaramıyodu ya neyse) ii sayılırım kar98de, ama dünkü oyunda daha iyi tüfek kullananlar vardı... ss koyduğun haritada çok kötüyüm(yeni harita, alışamadım)skordan da belli zaten.. sen de iyisin cosh kardeş, skorda da hep yan yana oluyoz zaten(bazen en üstte, bazen de en altta)

baba dün gece onbaşımla yabancı server a girdik ... valla kestaneyi cizdileroyun kalabalık elamanlar da ii... sd oynadık elemanların bi tanesi de pusmadı.. helal olsun dedım... cok ii oynuolar.... eh ben de biaraz salah oynadım:)))
     CALL OF DUTY  İNTERNETTEN ONLİNE NASIL OYNANIR?HEMEN BURAYA BAKIN

Fatalıty galiba dün aynı oyundaydık sen de iisin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoSh_TR_JuDgE_TR -- 16 Ocak 2006 12:47:50 >
  • arkadaşlar bana yardımcı olacak kimse yokmu bi soru sordum ve daha öncede bikaç sorum olmuştu forumda ama ilgileneniniz yok biyazıma bile karşılık veren olmadı ozaman size kolay gelsin oyunda başarılar
  • quote:

baba dün gece onbaşımla yabancı server a girdik ... valla kestaneyi cizdileroyun kalabalık elamanlar da ii... sd oynadık elemanların bi tanesi de pusmadı.. helal olsun dedım... cok ii oynuolar.... eh ben de biaraz salah oynadım:)))

hehe mix.gen.tr dekiler gibiler sanırım bu yabancılarda. sen tüfenk kastıysan o pingle o skor normaldir yani
    bak onbaşı hocam nasıl ezmiş elemanları(thompson da yok o haritada hayret)

quote:

Fatalıty galiba dün aynı oyundaydık sen de iisin....

evet ben de hatırladım fatal1ty i, vardı serverda, ama nasıl oynuyodu hatırlamıyorum.

CALL OF DUTY  İNTERNETTEN ONLİNE NASIL OYNANIR?HEMEN BURAYA BAKIN

madem ss koymak adetten, cod2deki ilk 1.liğimin resmini koyayım deil mi(onbaşım napmışsın sen orda yaw)
  • quote:

Orjinalden alıntı: immortal_soldier

arkadaşlar ben yunan serverine giremez oldum ping 9999 olarak görünüyo refresh filan yapıyom ping atıyom olmuyo nedeni nedir

sanırım cod1deki ingame serveri kastediyorsun. şimdi baktım bende de öyle görünüyor. büyük ihtimalle server kapanmıştır, ama geçici mi kalıcı mı bilemiyorum. 1-2 gün bekle, hala öyleyse kapanmış demektir. oraya son girdiğimde cod2ye geçecez falan diolardı (bayağı önceydi bu tabii) o serverda hep takılan birileri varsa daha kesin bi yanıt alabilirsin..
  • immortal_soldier kardeşim hemen kızma daaaaa seb de sadece cod 1 mi var yoksa united offensive de varmı eger varsa ben sana oynican bi kac Ip verim... yunan server ına gelince o server düşmüş galiba kapanma aşamasında.....

ers onbaşımı izledim ben aldı 71 mermiliyi bastı sniperlilerin mekanını kokusuzcaababa yeni bi rifles server ı bulmus bizim arkadas sadece tüfek alınıo pingler biraz yüksek ama viznetteki kadar kasmıos..... bundan sonra orda takılırız... şuan Ip yi hatırlamıorum eve gidince koyarım....ayrıca senın bu ss koydun oyunda ben nie yokum bea
  • ya arkadaslar COD UO onlıne oynarken artillery in place die bi yazı cıkıp bomba verılıyo onu nasıl atacam atmayı bılmıyorum bı yardımcı olalım plzz ya COD cuyum ii oynuyorum kardesım bomba atmayı bılmıyorum ya!!
    1 yardımcı olalım bılen varsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_Myself

ya arkadaslar COD UO onlıne oynarken artillery in place die bi yazı cıkıp bomba verılıyo onu nasıl atacam atmayı bılmıyorum bı yardımcı olalım plzz ya COD cuyum ii oynuyorum kardesım bomba atmayı bılmıyorum ya!!
    1 yardımcı olalım bılen varsa

kardeşim yapman gerek dürbünü ac atacan yeri belirle sonrada mouse da sol klik yap ok... hadi ii oyunlar
  • quote:

evet ben de hatırladım fatal1ty i, vardı serverda, ama nasıl oynuyodu hatırlamıyorum.

az önce oynadık beyler
    ershoo rifle'da gördün mü affetmiyorsun helal
  • quote:

Orjinalden alıntı: bfmetr

quote:

az önce oynadık beyler
    ershoo rifle'da gördün mü affetmiyorsun helal

evet az önce oynadık teşekkür ederim, sen de hiç fena deilsin, ilk 3tesin daima..
    quote:

ayrıca senın bu ss koydun oyunda ben nie yokum bea

bilmem yoktun işte.. sonradan girdin diye hatırlıyorum
  • slm arkadaşlar bu oyunu bende oynamak istiyorum napmam lazım bi yardımcı olursanız sewinirim ayrıca oyun kurulu değil bilgisatarımda netten çekmek mümkünmü mümkünse nerden çekebilirim yada orjinal olmayan cd yüklersem online oynayabilirmiyim ??
  • 
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.