Şimdi Ara

CALL OF DUTY İNTERNETTEN ONLİNE NASIL OYNANIR?HEMEN BURAYA BAKIN (327. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.164
Cevap
5
Favori
655.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1.Bu verdiğiniz Türk IP leri all eyes ta nereye yazıcam.?
    2.Harita dosyasını indirdim.1.51 versiyonu istiyo.ama 1. sayfadaki linkten indiremiyorum.başka link var mı?
    Daha önceki yardımlarınız için tekrar teşekkürler...:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fırat86 -- 19 Ocak 2006 17:38:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fırat86

Arkadaşlar benim iki sorum olucaktı..
    1.Bu verdiğiniz Türk IP leri all eyes ta nereye yazıcam.?
    2.Harita dosyasını indirdim.1.51 versiyonu istiyo.ama 1. sayfadaki linkten indiremiyorum.başka link var mı?
    Daha önceki yardımlarınız için tekrar teşekkürler...:)

1. sorunun cevabı boluga sağ klik yap Ip yazıo oraya yazarsın...
    2. sorunun cvbı bende cd de var ama cd evde aksam gidince nete atarım linkini veririm....
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatalflex

quote:

Orjinalden alıntı: atesh

quote:

Orjinalden alıntı: BmX

eski arkadaşlardan fazla kimseyi göremiyorum fatal ve sayın bakanım var haa bir de atesh. nerde mu millet

Seni görende cennetlik BMX ...

millet başarısız server olayından sonra bölündü (klanlar kurdu) ve küstü tahmin ediyorum... eskiler nicklerini değiştiriyolaroyuna girerken.
    o yüzden görsen de tanımazsın artık.

Bu cod alemide counter alemi gibi g** oldu durum bu

üzüldüm uzun zamandır (şu sıralarda) oynamaya ve arkadaşlarla görüşmeye fırsat bulamadığımdan giremiyorum. Ancak sanal da olsa çok iyi dostlar edinmiştik. Umarım yine güzel dostluklar kuruluyor yardımlaşmalar devam ediyordur
  • Dedsiğin gibi Yeni dostluklar ve arkadaşlıklar devam ediyor. Bizim kankiler mesela çok iyidirler. SekaF, CosH, Ershoo, Cigo, Onbasi :D daha yasamadiklarımda var yani hepsi çok efendi insanlar. Hiç bir zaman arkadaşını küçümsemez ve böbürlenmezler.
    İnşallah sizlerde sanal alemde böyle güzel dostluklar edinizsiniz.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fatalflex

quote:

Orjinalden alıntı: atesh

quote:

eski arkadaşlardan fazla kimseyi göremiyorum fatal ve sayın bakanım var haa bir de atesh. nerde mu millet

Seni görende cennetlik BMX ...

millet başarısız server olayından sonra bölündü (klanlar kurdu) ve küstü tahmin ediyorum... eskiler nicklerini değiştiriyolaroyuna girerken.
    o yüzden görsen de tanımazsın artık.

Bu cod alemide counter alemi gibi g** oldu durum bu

üzüldüm uzun zamandır (şu sıralarda) oynamaya ve arkadaşlarla görüşmeye fırsat bulamadığımdan giremiyorum. Ancak sanal da olsa çok iyi dostlar edinmiştik. Umarım yine güzel dostluklar kuruluyor yardımlaşmalar devam ediyordur
  • quote:

Orjinalden alıntı: MERCAN2000

Dedsiğin gibi Yeni dostluklar ve arkadaşlıklar devam ediyor. Bizim kankiler mesela çok iyidirler. SekaF, CosH, Ershoo, Cigo, Onbasi :D daha yasamadiklarımda var yani hepsi çok efendi insanlar. Hiç bir zaman arkadaşını küçümsemez ve böbürlenmezler.
    İnşallah sizlerde sanal alemde böyle güzel dostluklar edinizsiniz.

+111
  • onbasım saolasın...en büyük sensin
  • Ehuhhueheeheh kemküm
  • Arkadaşlar bana varsa türk CoD 1 serverlarını yazabilecek olan varmı?Şimdiden teşekkürler...
  • Türk cod1 serverı kalmadı bildiğim kadarı ile...
    sanal da olsa arkadaşlıklar güzel tabi , ben de tam gün girmesem de akşamları cod aleminde elimizden geldiğince dağıtıyoruz işte , tanımasak bile 2-3 cümleyle bi yakınlık oluyor istemeden.
    hele yabancı serverlarda karşılaşınca Türk kardeşler ile oynamak ayrı zevk veriyor..
  • GENÇTÜRK de gelecek yakında aranıza. Daha cod 2 alıp oynama fırsatım olmadı arkadaşlar ya. Derslerden vakit bulamadık bi türlü. Cod 1 oynuyorduk Yunan server'ında o da kapandı. Neyse yakında gelecem inşallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bfmetr

Türk cod1 serverı kalmadı bildiğim kadarı ile...
    sanal da olsa arkadaşlıklar güzel tabi , ben de tam gün girmesem de akşamları cod aleminde elimizden geldiğince dağıtıyoruz işte , tanımasak bile 2-3 cümleyle bi yakınlık oluyor istemeden.
    hele yabancı serverlarda karşılaşınca Türk kardeşler ile oynamak ayrı zevk veriyor..

Tabiki de. Bir keresinde Cod 1.5 Yunan server'ında Yunanlının biri Atamıza küfürlü bi nick yazmış kendine.Ona acaip sinirlendik sonra Allah'a Kuran'a tüm değerlerimize. Biz de hep bir olduk Türk kardeşerimizle, biz de nicklerimizi hep aynı yazdık. Aynı takımda falan yer aldık. Tabi böyle şeyler oldu mu oyunla hırsımız geçmiyor. Gerçekte karşımızda edecekler o küfürleri.... Birlik olup onları yenmenin zevki başka oluyor tabi.
  • Bu normal bir durum. Altta adam vurunca çıkan nicklerde renk değişmiyor sanırım.
    quote:

Orjinalden alıntı: KraLLL69

Kardeşlerim ben birşey sormak istiyorum..
    Ben Nick imi renkli yazıyorumm ama sadece "tab" tuşuna basınca sıralamada renkli gösteriyorr..Oyun içinde adamları vurunca falan yine beyaz çıkıyor bunun için ne yapmam lazımm???????????????

Bana ipucu verirseniz sevinirim.

Bir de bu aralar bende Call of Duty 2 ye geçicem kapışırız gâvurlarla..
  • ya arkadaşlar ben COD_UO oynuyorum hiç turk yok ya turklerın oynadıkları serverlar neresı ben STREET GLOW die bi server var ona takılıyorum oynayan varsa unıted offensıve ltf serverın adını yazsın bundan sonra ona gıreyım! bide ben the all seeıng eye ıle gırmıyorum dogrudan gırıyorum onun ıcın IP deıl server adı lazım oynayan varsa bı zahmet turk gucunu gostermek ıcın yazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_Myself

ya arkadaşlar ben COD_UO oynuyorum hiç turk yok ya turklerın oynadıkları serverlar neresı ben STREET GLOW die bi server var ona takılıyorum oynayan varsa unıted offensıve ltf serverın adını yazsın bundan sonra ona gıreyım! bide ben the all seeıng eye ıle gırmıyorum dogrudan gırıyorum onun ıcın IP deıl server adı lazım oynayan varsa bı zahmet turk gucunu gostermek ıcın yazsın

Ben de logosoft'la başlayan bi servera takılıyorum.nickim Private_RYAN.Gel beraber öldürelim gavurları..:)..(dm leri sevmiyorum.bu server sd formatında).
  • belki erken ama arkadaslar call of duty 3 le ılgılı haberlere sıtemızden ulabılırsınız cıddıyım
    http://www.tskteam.tr.cx
  • türklerin gücü
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_Myself

türklerin gücü

baba oyun bittinde f12 ye bas webcamle ugrasmana gerek kalmaz...
  • Savulun cod 2 milleti, GENÇTÜRK geliyor!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gary fx -- 25 Ocak 2006 0:27:01 >
  • Arkadaşlar hepinizi 25.01.2006 saat 21:00 da italyan serverı ]GAMES CLAN IT [ RAZERS AWE UO SERVER ına bekliyorum IP si 62.149.194.171:28960
  • Nickim NauGhTy_r2[TR]
  • 
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.