Şimdi Ara

CALL OF DUTY İNTERNETTEN ONLİNE NASIL OYNANIR?HEMEN BURAYA BAKIN (328. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.164
Cevap
5
Favori
655.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: KraLLL69

Biri bana taktik verirse sevinirim;Ben Cod dan Foto çektimde nasıl koyacağım onu buraya...1. olduğumu hep gâvurlar görüyor isterim ki sizde görün..

NaUghTy_r2 yarın hayırlısıyla senin verdiğin server e giricem gâvurları beraber vururuzz........

baba önce f12 tusuna basıp fotoyu kaydediyoruz... daha sonrawww.imageshack.us adresine atıosun fotoyu... sonra sadece linkini [simage]..........................................................[/simage] die yazıosun bu kadar... hadi kolay gelsin....
  • quote:

Orjinalden alıntı: arakabdullah

belki erken ama arkadaslar call of duty 3 le ılgılı haberlere sıtemızden ulabılırsınız cıddıyım
    http://www.tskteam.tr.cx

Sallama olmuş be dostum, sitene baktım da
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gary fx

Savulun cod 2 milleti, GENÇTÜRK geliyor!!!

dün aynı serverdaydık... ben [CT]CoSh[TR]
    sende fena savasmıon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoSh_TR_JuDgE_TR -- 25 Ocak 2006 10:33:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: R2_91

Arkadaşlar hepinizi 25.01.2006 saat 21:00 da italyan serverı ]GAMES CLAN IT [ RAZERS AWE UO SERVER ına bekliyorum IP si 62.149.194.171:28960

tamam arkadaşım, bu aksam oradayız..

• quote:

Orjinalden alıntı: R2_91

Arkadaşlar hepinizi 25.01.2006 saat 21:00 da italyan serverı ]GAMES CLAN IT [ RAZERS AWE UO SERVER ına bekliyorum IP si 62.149.194.171:28960

Ben de orda olurum sanırım.Nickim Private_RYAN_TR.
    Görüşürüz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoSh_TR_JuDgE_TR

quote:

Orjinalden alıntı: Gary fx

Savulun cod 2 milleti, GENÇTÜRK geliyor!!!

dün aynı serverdaydık... ben [CT]CoSh[TR]
    sende fena savasmıon

Yok be kardeş, daha yeni girdim dün, yavaş yavaş alışacaz.Ben COD 1'de çok iyiyim, ama buna hemen alışamadım. Değişik haritalra falan var, yakında zirvelerde olurum

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gary fx -- 25 Ocak 2006 20:27:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ares_turk

quote:

belki erken ama arkadaslar call of duty 3 le ılgılı haberlere sıtemızden ulabılırsınız cıddıyım
    http://www.tskteam.tr.cx

Sallama olmuş be dostum, sitene baktım da

Call of Duty 3 değil ama 2'nin ek paketi BIG RED ONE çıktı, resmi internet sitesinden baktım.
  • abi sen aşmışın ne diyim helal valla
  • Yaw o kadar bekledim gelceksiniz diye hiç kimse gelmedi Nese ben her zaman o serverda takılıyorum.Sizleride beklerim çok güzel haritalarda manyak savaşlar oluyo.Servera girmezse bi kaç kez deneyin mutlaka giriyo...Herkesi yine aynı saatte bekliyorum
  • Selam arkadaşlar Bende Call Of Dusy expension Pack yüklü oyunda sicily1-6 aşamasında asansöre biniyorum bütün görevler tamamlandı ama aşağı inemiyorum.Asansörü aşağı indirecek kolun üzerine geldiğimde F butonuna bas diyo basıyorum kol oynamıyo ve asansörde inmiyo takıldım kaldım burda yaaaaaaaaaaa Yardım arkadaşlar yardım lütfen ne yapacam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
  • arkadaslar ya CALL OF DUTY UNNİTED OFFENSİVE oynayan kalmadı mı ya ben oynuyorum dagıtıyorum mılletı hollanda serverı her seferınde atıyo gelınde oynayan varsa dagıtalım bı ya BLACKEAGLECLAN serverın adı hadı ben ordayım sabah aksam gelın
  • By_Myself arkadaşım yukarıdaki verdiim IP ya saat 21:00 de beklerim çok güzel bi server

KraLLL69 kardeş bende eye kullanıorm o servera bazen bende giremiyorum.Ama girdiğin zaman göreceksin çok kaliteli bi server adamlar yapıyo kardeşim...
  • ben cod2 zanedip atlamışım sazan gibi
    cod1'i sileli 1 ay falan oluyor,
    zaman cod2 zamanı..
  • gary fx kardesim big red one bilidigim kadarıyla ps2 oyunu o big red one cunku bende o oyun var ps2 de
  • quote:

Orjinalden alıntı: bfmetr

ben cod2 zanedip atlamışım sazan gibi
    cod1'i sileli 1 ay falan oluyor,
    zaman cod2 zamanı..

hakkatten haa mıllet 2 yı oynuooo bakıom burada cod moda cod2 warken cod a ne gerek war
  • quote:

gary fx kardesim big red one bilidigim kadarıyla ps2 oyunu o big red one cunku bende o oyun var ps2 de

Evet Arakabdullah doğru, ps2 için. Tıpkı Call Of Duty Finest Hour gibi. Niye sadece ps2 için yaparlar ki anlamıyorum
  • Arkadaşlar ben CoD 1.51 i yükledim.Ama serverlarda uo ları açmak istediğimde 'server is different version 1.51' yazısı karşıma çıkıyor.Nedenini bilen var mı?(ben 1.5 ve 1.51 versiyonlarını yüklediğim halde böyle oluyor).
  • Arkadaşlar hepinizi yine saat 21:00 da italyan serverı ]GAMES CLAN IT [ RAZERS AWE UO SERVER ına bekliyorum IP si 62.149.194.171:28960.Nickin NauGhTy_r2[TR] girecek olan arkadaşlar bana haber verirse çok memnun olurum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fırat86

Arkadaşlar ben CoD 1.51 i yükledim.Ama serverlarda uo ları açmak istediğimde 'server is different version 1.51' yazısı karşıma çıkıyor.Nedenini bilen var mı?(ben 1.5 ve 1.51 versiyonlarını yüklediğim halde böyle oluyor).

selam arkadaşlar ÇOK ACİL!!!! yardım lütfen. Bende yabancı serverlara bağlanınca;
    -cd key in use mesajı alıyorum.

Türk serverlara bağlanıncada ;
    - server is different version 1 çıkıyor

bilgisayarda COD + COD 1.4patch + COD UO + PAtch 1.5 + Patch 1.51 + MAp Patch yüklü.
    Birşey daha COD 2 nedir? COD UO yamı Deniyor yoksa COD:UO dan sonra mı çıktı bu ??

Acil cevap veriseniz bende oyun oynayabileceğimmmmmmmm
  • 
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.