Şimdi Ara

CALL OF DUTY İNTERNETTEN ONLİNE NASIL OYNANIR?HEMEN BURAYA BAKIN (332. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.164
Cevap
5
Favori
655.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ?????????????????????????????????????????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frescO_SEM -- 7 Şubat 2006 11:38:03 >
  • beyler yakında COD2 de yeni açılacak olan serverimizda buluşmak ümidiyle sabredin....açılıyo yakında TSK CLAN server...(TURK SİLAHLI KUVVETLERİ) çok çok yakında.....açıldıgında BURAYA İP yazılacaktır....merak etmeyin
     CALL OF DUTY  İNTERNETTEN ONLİNE NASIL OYNANIR?HEMEN BURAYA BAKIN
  • BUNU BASARAN VARMI VARSA BANA ANLATSIN OYNAYALIM LÜTFEN VE KAÇ SAATİNİ ALDIĞINI SÖYLESİN BU İŞİN LÜTFEN CEVP BEKLİYORUM
  • KRAL; seninle birkaç kez beraber oynadık. Baktım çok iyisin. Çoğu kez peşinde gezdim oyunun inceliklerini öğrenebilmem için. Ama anlayamadım. İncelikleri öğrenebileceğim bir site varmı? En iyi silah hangisi? Daha çok puan almam için ne yapmalıyım? Pingimiz yüksek olduğundan önceden mi ateş etmemiz gerek? Sürekli zıplamalı mıyız? vb. gibi sorularımı cevaplarsan sevinirim. Daha çok COD1 oynuyorum. Arasıra da CODuo. Ona göre cevaplarsan sevinirim...
  • kardeş iyi güzel yapmışsın ama bu dediklerin çokkapalı benim için benim mailime açık bir şey yazabilirsin mesela internette server nasıl açarım açıyorum am görünmüyuor hadi be lütfen
  • İŞTE UGRAŞLARIMIZ........

• ahuahuahauhauh resimlerdeki yorumlar mükemmel olmuş, eline sağlık cosh
  • quote:

Orjinalden alıntı: KraLLL69

AresTürk karderşim hile falan yaptığımız yok Allah'a şükür gâvurlarda iş yokk..Profesyonel oyuncular hep böyledir..Ben 200 küsür ping ile 48 kişilik TDM oyununda bile 1. oluyorumm hemde böyle 20 farkla da değill fark 50-60 geçiyor...Sözüm sana da fatalflex hile falan yokk..Ben çok oyunda 1. oluyorum ama farkı biraz fazla olanlari buraya koyuyorumm...
    Verdiğim serverlere girerseniz beraber oynarız...O zaman belli olur..

Dostum ben bu oyunu çıktığından beri oynuyorum hileli skorun nasıl olduğunu artık anlıyoruz @fatalflex anca mı anlamış demiş burdaki skorlara pek dikkat etmem, sadece birinci kim diye bakarım birde tanıdık varmı diye... @KraLLL69 sen kesin hile yapıyorsun.
  • bir kaç ss de benden

• bide ben koyim buglardan yararlanmak adil değil arkadaşlar

şaka şaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur ERYILMAZ -- 9 Şubat 2006 15:38:46 >
  • bı pk3 hatasını yanlıs veya eksik kurlumdan veriyor galiba, iki defa kurdum bu oyunu ama ,nafile ....yapacak bisey yok sanırım....cümleten selamlartabi bu konuda baska bir çözüm bilen arkadasımız varsa yardımlarnı esirgemesin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoSh_TR_JuDgE_TR

İŞTE UGRAŞLARIMIZ........

photoshop
    haha nasıl cıktınız oraya.bir yerde göremedim ki çıkılacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rimefe -- 9 Şubat 2006 22:18:07 >
  • Photoshop değil. Oralara çıkma imkanı var. Yalnız biraz çalışmak lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cakal[TURK]

Photoshop değil. Oralara çıkma imkanı var. Yalnız biraz çalışmak lazım.

evet çalışmak lazım ama fps de önemli 100 den aşağı olmicak mesela yoksa olmaz ne kadar fps o kadar yüksek yer !!
  • Bi zahmet birisi bakabilirmi!!

bu formu taramama ragmen,tam olarak problemime cözüm bulamadım serverları bulmakta bi hayli zorlanırken,ve serverin yuklenmesinin arkasından şöle bi msj alınması çok sinir bozucu oldu.
    Unpure clinet detected.Invalid.PK3 files referenced
    C:\Program Files\Call of Duty_united offence\uo\pakuo03.pk3

uo veya cod cd lerinden biri bozukda onun içinmi bu hata acaba,cunku 3 defa sildim yeniden kurdum .(ama normal olarak cd ler oynanabiliyo)..bilen bi arkadasımız çözüm sölerse sevinirim.(cod2 yi de ilerki zamanda alıcam insallah).
  • quote:

Orjinalden alıntı: whiitesnake[TR]

Bi zahmet birisi bakabilirmi!!

bu formu taramama ragmen,tam olarak problemime cözüm bulamadım serverları bulmakta bi hayli zorlanırken,ve serverin yuklenmesinin arkasından şöle bi msj alınması çok sinir bozucu oldu.
    Unpure clinet detected.Invalid.PK3 files referenced
    C:\Program Files\Call of Duty_united offence\uo\pakuo03.pk3

uo veya cod cd lerinden biri bozukda onun içinmi bu hata acaba,cunku 3 defa sildim yeniden kurdum .(ama normal olarak cd ler oynanabiliyo)..bilen bi arkadasımız çözüm sölerse sevinirim.(cod2 yi de ilerki zamanda alıcam insallah).

CODuo nun 1.51 yamasını kurdun mu? Eğer kurmadıysan alttaki linkten indir ve kur.

http://download.softpedia.com/games/patch/CoDUO_Patch.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk Oğlu -- 10 Şubat 2006 3:52:59 >
  • evet bu yamayı da kurdum(1.51) ,map yamasınıda.sanırım cd den veya,bilgisayarın kendi içinden bi problem..bilmiyorum.herkes catır catır oynuyo ..ama bende unreal falan duzgun calısıyo multiplayer olayı .
    baska bişey aklınıza geliyomu ?dilerim geliyodur ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: whiitesnake[TR]

evet bu yamayı da kurdum(1.51) ,map yamasınıda.sanırım cd den veya,bilgisayarın kendi içinden bi problem..bilmiyorum.herkes catır catır oynuyo ..ama bende unreal falan duzgun calısıyo multiplayer olayı .
    baska bişey aklınıza geliyomu ?dilerim geliyodur ....

COD 1.5 yamasını da kur. Bir de burda söylenen dosyayı ordan kesip başka bir yere al ve öyle dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk Oğlu -- 10 Şubat 2006 3:55:31 >
  • kral 1.ciliklerinle millete hava mı atıyorsun ben osmanlı general biliyorsunki seni herzaman yenerim.
  • kralbizim serverlara gıren baska arkadaslar varmı varsa nikleri neler bana gönder. ayrıyeten cod 2 cd sini almadınmı daha cevap beklıyorum
  • 
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.