Şimdi Ara

CALL OF DUTY İNTERNETTEN ONLİNE NASIL OYNANIR?HEMEN BURAYA BAKIN (333. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.164
Cevap
5
Favori
655.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

photoshop
    haha nasıl cıktınız oraya.bir yerde göremedim ki çıkılacak

bi aksam bos bi server a gel bizle nasıl cıkıldını gösterelim CT olarak.....hem o kadar da zor bişi diil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoSh_TR_JuDgE_TR -- 10 Şubat 2006 10:16:36 >
  • ers dün gece demoları izledim gülmekten koptum yaw... o catıya cıkmak için kac kes bombayla ölmüşüm zuhahahahahahahahahalöl
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoSh_TR_JuDgE_TR

ers dün gece demoları izledim gülmekten koptum yaw... o catıya cıkmak için kac kes bombayla ölmüşüm zuhahahahahahahahahalöl

abi girceğiniz zaman yazın buraya beraber uğraşalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cakal[TURK]

COD 1.5 yamasını da kur. Bir de burda söylenen dosyayı ordan kesip başka bir yere al ve öyle dene.

formun 1.sayfasında yazan uygulamayı aynen yapmıstım zaten ,daha sonra ben cod dosyası iiçindeki main-pak03,dosyasını pakou03 yerine kopyaladım ,bundan sonrada baska bir pak hatası verdi, digerlerinide öle yaptım, map hatası falan verdi:)
    acaba sizinde cod içindeki main dosyasında bulunan pak03.pk3 , ile ou dosyası içindeki main dosyasında bulunan pak03.pk3 dosyalarının buyuklukleri farklımı...???bende biri 130 kb, biri 160 kb

bu dosyayı kesip baska bi yere yapıstırmayıda yapıcam,su net bi düzelirse bugun,sonucu görmek acısından... SELAMLAR
  • quote:

ers dün gece demoları izledim gülmekten koptum yaw... o catıya cıkmak için kac kes bombayla ölmüşüm zuhahahahahahahahahalöl

Neden bomba kullanıyorsunuz ki?
  • Call of duty harika ben oynadım süper bi oyun bence eniyi savaş oyunu
  • quote:

bi aksam bos bi server a gel bizle nasıl cıkıldını gösterelim CT olarak..... hem o kadar da zor bişi diil...

quote:

Orjinalden alıntı: fatalflex

olabilir, bi akşam serverin birine topluca doluşuruz, herkes hoplayıp zıplamadaki marifetlerini gösterir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ershoo

quote:

bi aksam bos bi server a gel bizle nasıl cıkıldını gösterelim CT olarak..... hem o kadar da zor bişi diil...

quote:

olabilir, bi akşam serverin birine topluca doluşuruz, herkes hoplayıp zıplamadaki marifetlerini gösterir

eyvallah bi sorumda var peki jumpbug için fazladan bişeye ihtiyaç varmı olması gerktiğinden fazla fps gibi mesela senin fps kaç
  • quote:

COD 1.5 yamasını da kur. Bir de burda söylenen dosyayı ordan kesip başka bir yere al ve öyle dene.

dedigin sekilde pakuo3.03 dosyasını aldım ve baska bir yere yapıstırdım,daha sonra pak1.03,hatası aldım ,onuda dedigin gibi kestim ordan,sonra gene map hatası verdi

baska bi çözüm varsa sayet,bilgileriniz eminim yararlı olacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: whiitesnake[TR]

quote:

dedigin sekilde pakuo3.03 dosyasını aldım ve baska bir yere yapıstırdım,daha sonra pak1.03,hatası aldım ,onuda dedigin gibi kestim ordan,sonra gene map hatası verdi

baska bi çözüm varsa sayet,bilgileriniz eminim yararlı olacaktır

map hatasını söleyebilir misin? ya da resmini buraya yapıştırabilir misin?
  • kral su fotograf cekmeyı banada ogret
  • Arkadaşlar ACİL YARDIMınıza ihtiyacım war. Kurarken otomtik downloadları felan açtımki haritaları felan yüklesin diye. Arada bişeyle yüklüyodu oyun değişik serverlarda.

Serverların bir tanesinde bişey yükledi artık oyunnun dili değişti. DOğu avrupa dillerinden birisi gibi duruyor. teklrar nasıl ingilisçeye çevirebilirim..????

ACİL YARDIMMMMMMMM
  • quote:

eyvallah bi sorumda var peki jumpbug için fazladan bişeye ihtiyaç varmı olması gerktiğinden fazla fps gibi mesela senin fps kaç

valla benim fps o kadar iyi değildi oralara çıkarken, 40-70 arası gidip geliyor ekrandaki mekana bağlı olarak. daha haritalarda çıkılabilecek çok yerler var, ben onlara bu fpsde çıkamıyorum maalesef, çıkabildiklerim de resimde görünüyor zatenbxpaceyi bilirsin belki, onun demolarını izlemiştim, adam maymun gibi heryere çıkıyordemolarından birinde fpsnin 120 olduğu yazıyordu, bu da bir nebze becerisini açıklıyor sanırım
  • ====selam arkadaslar========
    benim turk serverine buyrun gelin 1.5 patch olanlar
    server/ [>THE WARRIORS>]
    TURK GUCUNE GOSTERELIM
    BENIM ISMIM CALL OF DUTY DE --()--TURKISH
    ARKADASLARIM --()--TURKISH KILLAH
    LISTEYE EKLERSENIZ SEVENINIRM --()--TURKSHOOTA
  • selam arkadaşlar...
    Benim PC Celeron 850... COD2 yi oyniyamicağımı düşünerek almadım...
    Ancak bende COD 1 mevcut sorunsuz oynuyabilyorm...
    COD 1'i online oynamak istiyorum...
    forumda verilen serverlara baktım ama ORJİNAL CD-KEY istiyorlar bu yüzden serverlara giremiyorum...
    ORJİNAL CD-KEY istemeyen COD1 oynayabileceğim server IP'lerini yazabilirmisiniz...
    Online oynamak için 1.5 yamasını kurmak yeterlimi... başka bir şey yüklememe gerek varmı...
    şimdiden teşekkürler...
  • Selam Krall; Verdiğin ipuçları ile kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Teşekkürler. Daha önce egefe-tr nicki ile giriyordum. (oğullarımın adları) Artık skygurkan-tr olarak girmeye başladım. Sizin verdiğiniz adreslerde ping 300 lerde. Ben genelde hangi oyunun pingi düşükse ona giriyorum. Erzurum'dan bağlanıyorum. Bu yüzden pingim yüksek heralde. Yine de oynamaya çalışıyoruz. Ben de yakında COD2 ye geçmeye çalışacağım. Görüşmek üzere.
  • KraLLL69 dostum sağol verdiğin bilgileriçin...
    bende geceleri takıla bilicem nickim filozof görürsen selam çak dostum ;)... verdiğin IP leri denicem umarım dediğingibidir...
    1.5 yamasını yükledim başka bir yamaya gerek yok sanırım varsa söyleyin hemen indirim...
    aslın da bir sürü yama var kafam karıştı o yüzden soruyorum... sizler denemişsinizdir ben yeni sayılırm online da...
    tekrar teşekkürler...
  • ers bisürü yer buldum tırmanacak bi aksam girelim gösteririm...manyah yerler yaw...
  • Kankilerim Cosh, Ershoo fotolarımızı görünce koptum burada valla ne iyi etmisinizde koymusunuz

Bir kaç tanede ben koyam şimdilik bu siteye koyacam sonra başka bir siteden link veririm.
    quote:

İŞTE UGRAŞLARIMIZ........

CALL OF DUTY  İNTERNETTEN ONLİNE NASIL OYNANIR?HEMEN BURAYA BAKIN

• Beyler böle demolarınız varsa koyunda izleyelim
  • 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.