Şimdi Ara

CALL OF DUTY İNTERNETTEN ONLİNE NASIL OYNANIR?HEMEN BURAYA BAKIN (335. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.164
Cevap
5
Favori
655.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CoSh_TR_JuDgE_TR

..........AZİMLİYİZ..........

CALL OF DUTY  İNTERNETTEN ONLİNE NASIL OYNANIR?HEMEN BURAYA BAKIN

özellikle bu cenaze töreni çok iyi olmuş
  • arkadaslar ben 1.sayfaya baktım ama call of duty 2 ile ilgili bir bilgi yok.ben bu oyunu kurdum.nasıl online oynayacağım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: utkutombul

arkadaslar ben 1.sayfaya baktım ama call of duty 2 ile ilgili bir bilgi yok.ben bu oyunu kurdum.nasıl online oynayacağım?

ŞU SERVERLAR COD 2
    ve de türk:)

195.244.39.78:28960
    212.64.213.58:28960
  • Alın işte skor

Bu ikinci skorumda sadece bir kez bayrak aldım, gerisi benim skorum
  • beyler bir sorunum var cod 1.5 var ve oynuyorum ama cod.uo yükleyince 1.51 patch'ide yükledim ama server hatası veriyor server is a different version 1.0 diye bir hata var ne yapmam gerekiyor
  • Arkadaşlar selam, Aslında sizlerin çoğu COD2 ye terfi etmişsiniz ancak benim COD1 ile ilgili bi sorum olacak. COD1 de de bu forumdaki birçok arkadaşımla omuz omuza da çarpıştık zamanında(ben BYTED[TR])

Sorum şu: el bombası ile yere bubi tuzağı kuruyor bazı arkadaşlar. BUNU NASIL YAPIYORLAR? VE BU TUZAĞI ETKİSİZ HALE GETİRMENİN YOLU VAR MI? (havaya uçmaktan bıktım yauw)

Yardımcı olursanız sevinirim ustalar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byted1 -- 17 Şubat 2006 12:24:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: byted1

Arkadaşlar selam, Aslında sizlerin çoğu COD2 ye terfi etmişsiniz ancak benim COD1 ile ilgili bi sorum olacak. COD1 de de bu forumdaki birçok arkadaşımla omuz omuza da çarpıştık zamanında(ben BYTED[TR])

Sorum şu: el bombası ile yere bubi tuzağı kuruyor bazı arkadaşlar. BUNU NASIL YAPIYORLAR? VE BU TUZAĞI ETKİSİZ HALE GETİRMENİN YOLU VAR MI? (havaya uçmaktan bıktım yauw)

Yardımcı olursanız sevinirim ustalar...

CODUO oynamayalı uzun zaman oldu. Zannedersem bubi tuzağı kurma şöyle. İki tane el bomban olması lazım. Önce yere bi güzel yüzüstü yatıyorsun . Sonra shift tuşuna devamlı basıyorsun. Bubi tuzağı kurulana kadar elin shift tuşunda kalacak. Bombayı kurduktan sonra kalk aman dikkat et üstünden geçiym deme . Bir de kapalı bir evin içine düşmanı tuzağa düşüriym derken sen içerde hapis kalabilirsin. Bazen olur böle şeyler. Bubi tuzağını bozma olayı zannedersem yoktu. Unutmuş olabilirim. Ama biz şöyle yapardık. Kurulmuş bubi tuzağının yakınına yani el bombasının tesir ettiği alan kadar yakınına bombayı atardık. Böylece bubi tuzağı patlardı ve ortadan kalkardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk Oğlu -- 17 Şubat 2006 16:47:58 >
  • Hocam Allah Razı olsun senden, yauw senin sayende havaya uçup durmakdan kurtulcam valla Biraz da ben tuzak kuriyim de başkaları uçsun dimi

İlgin için tekrar teşekkür ederim....
  • Kankiler selamlar hepinize Yunan serverı yeniden açılmış cod 1.5 tabiki Cod 1 oynamak isteyen varsa gelsin oynayah yawwww.
    Server İP NO:

62.103.148.85:28960 Hadi hayırlı traşlar....
  • @king in verdiği ss lere baktımda eski günler aklıma geldi o pavlov danville felan tan sürmeler
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatalflex

@king in verdiği ss lere baktımda eski günler aklıma geldi o pavlov danville felan tan sürmeler

Beni de şimdi meraklandırdın. Hey gidi o pavlovda ne rifle oynardık. Valla özledim o günleri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: byted1

Hocam Allah Razı olsun senden, yauw senin sayende havaya uçup durmakdan kurtulcam valla Biraz da ben tuzak kuriyim de başkaları uçsun dimi

İlgin için tekrar teşekkür ederim....

Saol senden de Allah razı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cakal[TURK]

quote:

Orjinalden alıntı: fatalflex

@king in verdiği ss lere baktımda eski günler aklıma geldi o pavlov danville felan tan sürmeler

Beni de şimdi meraklandırdın. Hey gidi o pavlovda ne rifle oynardık. Valla özledim o günleri.

valla cod 2 nin mapları fazla içaçıcı değil ya cod rlZZZz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur ERYILMAZ -- 18 Şubat 2006 11:42:23 >
  • He ya coduo da ne güzel günlerim geçti cod2 biraz yavan kaldı
  • o pavlov'da rifLe çarpışmalarını kim unutabilirki
  • arkadaşlar yunan server ı kilitlenmiş nasıl girerbilirim yardımcı olur musunuz lütfen.şifre istiyor.
    80.76.33.234 28961 li server

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anzubesti -- 18 Şubat 2006 22:08:08 >
  • Şifre koymuşlarsa clan maçı yapılıyordur
    quote:

Orjinalden alıntı: anzubesti

arkadaşlar yunan server ı kilitlenmiş nasıl girerbilirim yardımcı olur musunuz lütfen.şifre istiyor.
    80.76.33.234 28961 li server
  • SLM MİLLET NASIL COD 2 OYNAYABİLİRİM CD KEY İSTİYOR BUNUN CD KEY OLMADAN OYNANANINI BİLENİNİZ VARMI ARANIDA
  • widowmakerplaygound isminde ingiliz bi server var 90 ping (bende) civarı coduo sevenlere duyurulur
    bencede cod 2 yavan coduo tadı yok
  • Arkadaşlar CT clan olarak sitemiz acılmıstır.call of duty le ilgili herşey var....

http://forums.cjb.net/codteam.html
  • 
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.