Şimdi Ara

CALL OF DUTY İNTERNETTEN ONLİNE NASIL OYNANIR?HEMEN BURAYA BAKIN (337. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.164
Cevap
5
Favori
655.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bvh

arkadaşlar lütfen yardım edin call of duty 2 aldım internetten online oynayabiliyorum ancak single player oynayamıyorum ne kadar crack varsa denedim dvd olarak almıştım içinde vardı crak ı ama olmuyor indirdim yenisini ama o da olmuyor özellikle krall 69 kardeş senin yardınmalarını bekliyorum. teşekkürler

Arkadaşım eğer single oynamak istiyorsan 1. sayfada açıklandığı gibi multiplayer oynayamazsın yok ben ille de oynamak istiyorum diyorsan bir sürü warez sitesi var burdan sana yardım etmek istesek bile crack veremiyoruz kurallardan dolayı
  • Beyler cod1 veya uo hangi serverda oynuyorsunuz?yunan serverına giremiyorum timeout oluyor,bu durum geçicimi?
    Ayrıca bu başlıkta yazılanların büyük bölümü cod2 hakkında...cod2ye ait başlık var böyle karmakarışık yazılınca okuyamadım malesef.
  • kardeş cod 2 yi single player oynayamıyordum artık hallettim. wareze falan gerek yok cd içindeki crackı koplayıyoruz ama main içine halloluyor.
    enformasyon bakanı kardeş cod 1 oynanan server kalmadı heralde ben çok aradım yok sen eğer bulursan buraya yaz bende gelirim . yuyan serveri pink dolayısıyla oynanmıyor artık.
    BİRDE GENEL BİR SORUM VAR GİRDİĞİM TÜM SERVERLERDE HERKES HİLE YAPIYOR BEN YAPINCA ATIYORLAR BUNA BİR ÇARE VARMI ARKADAŞLAR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bvh

ya babacanlar 1.50 serveri lazım çok acele şifresiz key gerektirmeyen çalışır vaziyette acil yardım lütfen

ARKADAŞLAR NEDEN KİMSE KAALE ALMIYOR???????????????????????***
  • SERVER NAME: 343434

ŞİFRE: 0 ( bir tene sıfır)

COD 22 BEKLERİM BEYLER

NASIL YAPILACAĞINI BİLİYOSUNUNZDIUR İNŞALLAAH
  • quote:

Orjinalden alıntı: cigabyte2

beyler virus yoktur dimi

yok vardır sen indirme
  • abi 1.5 e bende gelecem 1 hafta sonra ..
  • abi bana cod ou 1.5 serveri atsanıza bide pacht siz olan serverları msj olarak atsanıza .ya
  • abi ben clana geliorum msn ni aldım.
    benimki:halilcan_sirin@hotmail.com
    ekledim seni.
  • Güzelim Osmanlı'yı Ottoman yapmissin ya helal olsuN..
  • abi biri 1.5 cod ou pacht li serverları pm olarak atsın ya

oynucam yabancılara günlerini gösterecem ya
  • beyler call of duty ile cod unidet offansive aynı şeymi değilmi.
  • arkadaşım ellerine sağlık ama bu kadar uğraşmaya gerek yok
    www.oynasana.com
    BUDUR
  • abi biriniz söleyin ya şu 1.5 serverini
  • arkadaslar bu cod 2 nin türkce yaması felan warmı?yukarıdaki wallpaperde türkce gördüm de.

birde konuyu acan arkadas.bende cod cuyum.ismim yok
  • abi bana cod un (ou değil) map pack ini bulabilirmisiniz google a arattım çıkmadı.
  • Yeni kurulan clanımız [KSK] ve resmi sinesihttp://ksk355.bz.tc clana girme kosulları 1. ksklı olmak 2. iyi cod oynamak ama dileyenler sitemize üye olup sohbetlere katılabilir ....
  • Arkadaşlar xfire kudum ve online oldum ama hiç bir servera giremiyorum nasıl girecez yardımcı olan olursa memnun kalacam
  • server ip'lerini eklemen gereK programa...
  • sorry!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affetmez -- 26 Mart 2006; 12:58:30 >
  • 
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.