Şimdi Ara

CALL OF DUTY İNTERNETTEN ONLİNE NASIL OYNANIR?HEMEN BURAYA BAKIN (336. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.164
Cevap
5
Favori
655.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • harbi yaw ne güzeldi cod uo....hergün oynardım şimdi 2ye giresim gelmiyo. IP varmı IP
  • TURK SİLAHLİ KUVVETLERİ TSK SERVER ACILDI
    HERKESE DUYURULUR
    ISTE IP:195.244.39.84:28960

HET TURLU OYUN TİPİ ACILIR TDM DM HTF SD HQ (:
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatalflex

Beyler böle demolarınız varsa koyunda izleyelim

kardeş sitemizi ziyaret edersen bisürü var

http://forums.cjb.net/codteam.html
  • KLANIMIZIN YENİ FORUMU ACILMISTIR
    İSTE ADREShttp://www.tskteam.com.tr.tc
  • çok iyi olmuş
  • ben de beğendim... ama her türk serweri gibi küfür gırla gidiyor millet terbiyeli oynamayı beceremedi bi türlü....
  • o KUFUR OLAYINI DA ASICAZ ARTIK ALICAGIMIZ BI KAC SERT KARARLA KUFUR EDENLERI BI KERE BILE OLSA KUFUR ETME KICKLIYCEZ EGER BU DAVRANISLARINI SURDURURLERSE BAN CEKILCEK
  • Giray naber ve slm bütün arkadaslar uzun zamandır yazmıyordum turk telekom mıçtı azıma :D
    1434 milyon bağlantım kesik cafeden sesleniyorum size nasıl gidiyoru cod olayları clan arayanlarhttp://mitclan.oyla14.de/cgi-bin/hpm_homepage.cgi?skip=05080190|||mitclan sitesinden clanımızı inceleyebilir sevgilerle .....
  • SERVERIMIZIN IP SI DEGISMISTIR HERKESE DUYURULUR
    İSTE İP:195.244.39.88:28960
  • ya babacanlar 1.50 serveri lazım çok acele şifresiz key gerektirmeyen çalışır vaziyette acil yardım lütfen
  • Eline sağlık çok güzel hoş olmuş!
  • abi cafeden böle gördükçe içim gidiyo ama iki hahta sonra yeniden aranızdayım. inşallah
  • ya babacanlar 1.50 serveri lazım çok acele şifresiz key gerektirmeyen çalışır vaziyette acil yardım lütfen
  • s.a yaww bu call of duty 2 de kendime ait clanımın olmasını istiyorum sadece benim kendi arkadaşlarımla oynayabileceğim bir clan acaba nsaıl kurabiliirm bilmiyorum bi yardım ederseniz sevinirim!!
  • Cok kolay arkadasım nickinin başına sadece bi işaretleyici koy o simgeyi bütün arkadaslarına ver sonra ileride kendinize aranızda para yoplayım bi server alın size ait bir server olsun alın size mis gibi clan :D eğer daha fazla bilgi için msnden beni bulabilirsin ama 3 aydır girmiyorum bu ayın sonunda bağlantım geri gelecek ozaman istediğin kadar soru sorabilirsin
  • YARDIM NE OLUR BANA BİRİSİ İNTERNETTEN ŞU CALL OF DUTY 1İ NASIL İNDİRİBİLECEGİMİ SOYLESİN LÜTFEN CILDIRICAM YOK SA HERYERDE DEMO OLAN VERSİYONU VAR .FULL OLANI BULAMIYORUM MULTİ DEN OYNAMAK İSTİYORUM BENDE İNSANIM FALNFİLAN .YARDIM LÜTFENNN!!!!!
  • arkadaşlar lütfen yardım edin call of duty 2 aldım internetten online oynayabiliyorum ancak single player oynayamıyorum ne kadar crack varsa denedim dvd olarak almıştım içinde vardı crak ı ama olmuyor indirdim yenisini ama o da olmuyor özellikle krall 69 kardeş senin yardınmalarını bekliyorum. teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: KraLLL69

KARDES INDIRME ISI UZUN AMA BIR SITE VEREYIM BIR BAK BULURSUN BELKI...SİTEDE FİLMLER FALAN VAR OYUN BOLUMUDE VAR ORADA VARDI::

t o r r e n t r e a c t o r . n e t

HADİ KOLAY GELSIN.....

KraLLL69 sana bir özel mesaj attım!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzy_304

Cok kolay arkadasım nickinin başına sadece bi işaretleyici koy o simgeyi bütün arkadaslarına ver sonra ileride kendinize aranızda para yoplayım bi server alın size ait bir server olsun alın size mis gibi clan :D eğer daha fazla bilgi için msnden beni bulabilirsin ama 3 aydır girmiyorum bu ayın sonunda bağlantım geri gelecek ozaman istediğin kadar soru sorabilirsin

Nerdesin hocam ya ? Bıraktın gittin bizi bu aleme , bu arada iyiyim sağol, sen de iyisindir umarım, kusura bakma uzun süredir girmiodum bu topic'e, cvp geç oldu biraz, gitar olayını kavradım artık. Neyse görüşürüz artık hattın açılınca, kib

Server'larda küfürden ayrı hile olayına gıcık kapıyorum, buna bi çare bulunmalı ya, çok sinir oluyorum, bi de pompalıya
  • beyler virus yoktur dimi
  • 
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.