beyler lütfen lütfen bana cod 1.5 server lisresi kim vericek lütfen yaaa 2 haftadır adam öldüremiyorum her müslüman evladını bu mesaja cevap vermesini bekliiyorum lütfen beyler şimdiden teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: TeamTRpegasus
beyler lütfen lütfen bana cod 1.5 server lisresi kim vericek lütfen yaaa 2 haftadır adam öldüremiyorum her müslüman evladını bu mesaja cevap vermesini bekliiyorum lütfen beyler şimdiden teşekkürler
Bir önceki sayfada 1.5 serverları verdim
dediğin gibi punk busterı kurdum yükledim ama yine punk buster işareti olan server a tıklayınca oyuna girer gibi yapıp banned via punkbuster global falan yazıyo . yani bende mecburen pb logosu olmayan server seçiyorum oyun içindeki multiplayer kısmından . all seeing eye kullanmadan oyun içindeki menüden multiplayer ı seçip server a ordan giriyorum . bi de bu benim coduo geçen gün bi patch mi yükledi ne yaptıysa polonyaca mıdır hırvatça mıdır garip bi dil oldu menüler , nedeni nedir bunun ?
quote:
Orjinalden alıntı: netrex2
dediğin gibi punk busterı kurdum yükledim ama yine punk buster işareti olan server a tıklayınca oyuna girer gibi yapıp banned via punkbuster global falan yazıyo . yani bende mecburen pb logosu olmayan server seçiyorum oyun içindeki multiplayer kısmından . all seeing eye kullanmadan oyun içindeki menüden multiplayer ı seçip server a ordan giriyorum . bi de bu benim coduo geçen gün bi patch mi yükledi ne yaptıysa polonyaca mıdır hırvatça mıdır garip bi dil oldu menüler , nedeni nedir bunun ?
niye izin verdin ki yüklemesine . şimdi bak. bazı server lar vardır çeşitli özellikler içerir mesela s.w.a.t modlu olanlar vardır düşmanını bombayla öldürdüğünde parçalanır falan, işte bu serverde o adamların kendilerince özellikler verdikleri bir server. şimdi sen ekle kaldırın yolunu tut garii
yaaw bırak kardeşim madı modu. hile yapan büsürü adam var skorlara bakınca anlaşılıyor. zaren burada neyi tartışmışınız . oyunda her yönüyle belli ediyor hileciler aim olsun wall olsun hepsi anlaşılıyor ama adam ezikse noolcak. "EZİKLEEER HİLE YAPARLAR, SEBEBİDE BECERİKSİZ OLDUKLARINDANDIR"
quote:
Orjinalden alıntı: KraLLL69
ŞU AŞAĞIDAKİ OYUNUN DEĞİŞİK MOD OLDUĞUNU GÖSTERİR.HİLECİ DİYENLERE KAPAK OLSUN.İSTERSENİZ O MODU EYEDEN TARATTIRIP BULUN O DAHA İYİ BİR KAPAK OLUR..CAHEL İNSANLAR SİZİ!!LAFI ORTAYA ATMAK KOLAYDIR ŞİMDİ ÇIKIN ALTINDAN O MODUN İSMİ İKİNCİ RESİMDE GÖRÜNMEKTEDİR!!
kesinlikle aim hilesi var . kaç defa adamı güvenli bi yerden sniper la vurmadan , makineliyle beni vurdu . koştuğum halde yine hedef oldum . neyse biz hilesiz oynamaya devam edicez . bu punk buster olayını anlamadım biri kur diyo diğeri kaldır diyo nasıl olacak bu punk buster olayı .
ya abi ya hiç 1.1 oynayan yok mu?Ben ordan oynamaya çalışıyom da...Oynasana dan oynamaya çalışıyom ama...Bir türlü giremedim yamalarınıda yaptım ama olmuyo...
Arkadaşım Cod2 1.1 serverı kalmadı, tüm serverlar 1.3 'e gecti,sende 1.3 patch yükle
quote:
Orjinalden alıntı: netrex2
O punkbaster hatası genelde orjinal cd-key olmadığı için veriyor ve sanırım tek çözümü orjinal cdkey satın almakama tüm pb aktif serverlarda bu hatayı vermemesi lazım,farklı serverları dene,menüleri tekrar ingilizce yapman zor ,oyunu kaldırıp tekra kurarsan düzelir,yada türkce dil paketi yükle
gerçektende çok güzel bi konuya değinmişsin. cod ile ilgili herşey burada! bence bunu üst konu yapsınlar
uo da sıkıldım aynı serverlerde oynamaktan.cod 2 var ama cd bozulmuş:)ya birileri bana razers harici bi kaç server versin şööle çeşit çeşit güzel güzel
beyler acele cod united offensive 1.51 patch lazım indirebileceğim site ismini ve linkini verirseniz sevinirim
beyler birde cod united offensive cd key varsa acil yükleme yapıyorum thx
ulan derdim bitmedi beaaa beyler herşeyi buldum hiç yardım almadan neyse bari şuna çözüm bulun cod uo e girince server is a different 1.3 yazıyor bu nedemek nasıl çözülür patch i yükledim 1.51 sakın onu söylemeyin şimdiden sagolun
al sana 1.51 serveri buna gel
62.149.194.171:28960
ares sagol kardeşte ben oyuna giremiyorum ip var bende 1.51 için ama girerken server is a different version yazıyor altındadda 1.3 yazıyor bunu nasıl çözücem
quote:
Orjinalden alıntı: TeamTRpegasus
ares sagol kardeşte ben oyuna giremiyorum ip var bende 1.51 için ama girerken server is a different version yazıyor altındadda 1.3 yazıyor bunu nasıl çözücem
Giridiğin o server 1.3 patch ile çalışıyor,sende 1.51 patch yüklü ise giremezsin
eyvallah sagol bildigin server var mı 1.51 olan varsa bi zahmet bea