Şimdi Ara

CALL OF DUTY İNTERNETTEN ONLİNE NASIL OYNANIR?HEMEN BURAYA BAKIN (347. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.164
Cevap
5
Favori
655.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw sizin oynadığınız uo veya cod1 serverlarını versenize.. :)

ben, all seeying eye ile çok rahat girebiliyodum çoğu servera,, daha önce girebildiğim serverlar bile artık nedense cd key in use hatası veriyo..

bi de artık hiç türklere rastlamıyorum..onlar nerelerde takılıyolar?
  • BEYLER ACİL YARDIM COD1 KURDUM 1.5 PAKETİNİ YÜKLEDİM PUNKBUSTERİ AÇİP ALLOW DOWNLOADİNG YES DEDİM JOİN GAME DEN İNTERNET SEYİNE ALDİM SERVERLAR VAR 1255 TANE AMA GİREMİORUM CD KEY USE DİYOR ACİL YARDIM
  • selam.Şimdiye kadar verdiğiniz cal of duty 1.5 nocdkey serverları deniyorum.Fakat çalışan sadece 1 tane buldum.Şu anda aktif olan cod 1.5 aktif serverları yazabilir misiniz?
  • bir de bu serverları toplu olarak eklemenin bir yolu yok mu?tek tek ekliyorum.Çok zor oluyor.
  • serverları txt. kayıt et sonra asede file import filelist de oyunu seç bide favorileri ok:
  • yardım arkadaşlar kusura bakmayın ama ben call of duty yi yeni oynamaya başladım ilk bölümü nasıl geçecem
  • awaiting connetion...1 ..............................12145645

bu nedir arkadaşlar yaa bi türlü geçmiyo mu.patch 1.3 ü yeni yükledim.ve cd keyde ve pun kbuster dada problem yok nolur yardım.
  • beyler cod 1.51 serverları için bana yardımcı olabilecek varmı bütün serverlarda cd-key istiyor... birisi yardım ederse sevinirim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ottomansoul

beyler cod 1.51 serverları için bana yardımcı olabilecek varmı bütün serverlarda cd-key istiyor... birisi yardım ederse sevinirim....

CD-Key vermek yasak forumda, Türk serverları daha anlayışlı oları dene...
  • hmm k.bakmayın bilmiyordum... su anda cd-key istemeyen herhangi bi Turk serveri varmı ? varsa lütfen IP leri güncelleyin
  • Türk serverlarına gir derken kastettiğim CD-Key istemezler anlamında değilde, CD-Key'de orjinal şartı aramazlar anlamında demiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .yBm. -- 8 Kasım 2006; 14:29:01 >
  • tmmdır ben cd-key temin ettim bi yerden simdi arkadaslar bana IP verebilirmisiniz orjinal cd-key istemeyen...

yardımlar için cok tkkr
  • >Buradan< XFire'ı yükle, sonra Türk serverlarını listeleyip girebilirsin...
  • walla bütün COD culara helal olsun 2 senedir bu konu güncel
  • walla ilk sayfa çok iyiymiş
  • İyi girelim bi yere hemen
  • kardesler bende 1.2-1.3 pack vardı ondankıservırlardan baglanıyordum ama sadece 1 servırda oynayabılıyorum...sımdı 1.5 ındırıyorum severlerıda aldım ...2 haftadır oynuyorum ama doyamıyorum..donanım team kuralım yaf...denistr
  • saol ya
  • ya bu oyunda multiplair oynarken bakıyorumda bazı arkadaşlar hedef nişangahında devamlı kırmızı nokta var.bunu nasıl yaparız bilginiz varmı acaba?
  • Arkadaşlar COD1. 1.5 kendimiz kuralım kendimiz oynuyalım.. Bende 1024 mbit adsl var.. hamachiden yada direk server kurup oynyabiliriz. Acaba kaç kişi oynayabiliriz. pingler kaç olur.. epotam aşağıda gelin ayarlarız...

2vs2 takım maçı yapsak güzeol olur..

fatih227@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.