Şimdi Ara

CALL OF DUTY İNTERNETTEN ONLİNE NASIL OYNANIR?HEMEN BURAYA BAKIN (348. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.164
Cevap
5
Favori
655.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • battlefield vietnam online nasıl oynanıyor?
  • saol pilader
    ,
  • ultrAslan-BH
    Yüzbaşı

22 Aralık 2006; 23:55:23

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar ben daha önce bir kaç kere oynamıştım o zaman 1.3 patch ile oynanabiliyordu şimdi yeni patch e geçildimi ?

INTEL PENTIUM 4 660 3.6GHz - 1GB 533MHz KINGSTON DDR2 KIT 2X512MB - INTEL D945 PLRNL FSB800 - Seagate Barracuda 7200.7 200GB - XFX 256 MB Geforce6600LE - 19 PHILIPS 190C6FS - FEEL HURRICANE 2 - TAGAN EASYCON 580W Power Supply - 700VA TUNÇMATİK DigiTech - LG DVD RW - Thermaltake Tribe External

....TELEKOMU PROTESTO...
    AYNI ANDA DOWNLOAD
    KATILMAK İÇİN TIKLA

senin cd ye attığın bana 1.2 benim bildiğim kadarıylada 1.3 pacth yok game monitördende baktım yok öle bir pacth ok
  • Beyler cod2 yi yükledim 6cdlikti iso mune bişiler dedim deamon toolsu kurdum mouth ediyom ama sanal disk gözüküyo single playere girdiğim zaman dvd istiyo yani crack istiyor ama crack yapamam dediğim gibi değişik bir yükleme olayı vardı başta. Lütfen yardım
  • C O D 2 Yİ OYNAMAK İÇİN BU KADAR KASMANIZA GEREK YOK SADECEWWW.OYNASANA.COM BURAYA GİR

(OYNASANA)

SİTEYE ÜYE OLUN ÜYELİK BİRAZ GEÇ GELİO AMA SABREDİN

1.3 YAMASI YOKSA SİTEDEN İNDİREBİLİRSİNİZ

SADECE COD2 OYNANMIO BİRÇOK OYUN

• kusura bakmayın call of duty 2 topic i sanıp buraya msj atmışım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon_onur -- 7 Ocak 2007; 0:44:01 >
  • arkadaşlar uzun süredir cod2 oynamıyordum en son bıraktığımda yeni yeni 1.2 ye geçilmişti şimdide 1.3 çıkmış ben 1.3 patchini yükledim fakat harita değişirken sürekli server dan düşüyorum oyundan çıkıp tekrar girmek zorunda kalıyorum bu her seferinde böyle oluyor bazende hiç giremeden disconnect oluyo bu sorunu nasıl çözebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aha44 -- 7 Ocak 2007; 2:18:05 >
  • arkadaşlar bana yardım edin lütfen ben cod uo server kurmak istiyorum nasıl kurabilirim neler gerekli larkadaşlar arasında oynamak için
    lütfen yardım
  • başladı yine multi
  • zor iş
  • allah alllah
  • arkadaşım ginede saol ama daha kolayı var onlınr call of duty oynamak içinwww.oynasana.com ma üye olun sonra call of duty sunucularına bağlanın daha sonra onlar size bir şey yükletecek sonra oyuna rahatlıkla girebileceksin emeğe saygı
  • Arkadaşlar Akşamları Açtığımız Serverda 2-3 Arkadaş cod Oynuyoruz.. Pingler gayet iyi.. ping 40 tı 3 kişide..

CdKey in Use( orjinal şifre istemiyor)) sorununu hallettik....
    TeamSpeak (oyunda iken sesli konusma - bas konus ) kullanılmaktadır..
    Call of Dutynin Son sürümü olan 1.5 serverdır..

all seeing> server > new server > ip kısmına --- codturk.no-ip.org:28960 --- yazın serverın durumunu görebilirsiniz.

Gelmek istiyen varsa beni eklesin.. fatih227@hotmail.com

cod 1.5 yüklemek için
    http://games.softpedia.com/progDownl...load-5616.html 30mb

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ayrıca Coduo 1.51 da mevcut onuda oynabiliriz

ekinay.no-ip.org:28960

ama siz önce msn yi ekleyin.. biz açtığımız için herzaman açık değil server..

cod uo 1.51 yüklemek için..
    http://www.gamershell.com/download_7850.shtml

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Gelin yardımcı oluruz....
  • Beyler Bana Call of Duty Online Oynamak için CD KEY Lazım. Lütfen Çalışan bir Şifre Gönderin.

Call of Duty 2 değil. İlk Oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaRan7uLaTV -- 4 Şubat 2007; 20:56:53 >
  • coK GÜZL Bİ PAYLAŞIM tEŞEKKÜRLER
  • saol abi sayende öğrendim 1aydır araştıyorum öğrenemedim
  • slm kardes usata bir oyuncu olrak benide ekliyebilirsin saygılar
  • bu paylasım ve dayanısma cok gusel..uhhuu duygulandım,neyse dostlar 1.51 patch ındırmeye kalktım,bısuru yer denedım cok yawaş ındırıo,sonra eror verıo zatı..yardımı dokunabılcek varmı?zaolun sımdıden..
  • ya bende 1.3 yamasi var. Punkbaster enabled gibilerinden birsey cikiyor xfire dan girince. Options dan yes deyincede oyun kapaniyor. ne yapmam lazim. oyunu silin demeyin cunku cd si bende degil
  • Beyler bende CoD var. 1.5 son sürümü yüklü Multiplayer oynuyorum.Ama Singleplayer oyunu açmıyor.Ben Single da oynamak istiyorum ama olmuyor.Sizce sorun ne olabilir...YARDIM EDİN ...
  • 
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.