Şimdi Ara

call of duty,max payne2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaslar ıkısınıde yuzlerce defa bıtırdım yardımcı olmak ıstıyorum maz payne 2 nın butun oyunun full ıp ucları (butun bolumleri gecmek ıcın)var ısterseniz verebilirim yardımcı olurum simdilik hoscakalın!

• ben call of duty yeni başladım sayılır araba binip ateş ettiğim bölümden sonrasını geçemiyorum.yardım edermisin?
  • sanki bi tek sen bitirdin ..ukalalıgın luzumu yok...biryeri gecemiyorsanız hile yapın..bu kadar basit
  • quote:

Orijinalinden alıntı: saygin21

sanki bi tek sen bitirdin ..ukalalıgın luzumu yok...biryeri gecemiyorsanız hile yapın..bu kadar basit
    Bitiremeyenler takılanlar vardır belki ne biliyon?Yardım etmek istiyo ne var bunda?
  • quote:

sanki bi tek sen bitirdin ..ukalalıgın luzumu yok...biryeri gecemiyorsanız hile yapın..bu kadar basit

Ya bir yandan saygına katılıyorum Sorunu olan olsa yazar zaten bilenler cevaplar.Ortalıkta bağırmanın luzumu yok.

Ama diğer yandan da saygin21'e dostça 1 uyarı ve tavsiye İNSANLARI HİLEYE TEŞVİK ETME!!!

• quote:

Orijinalinden alıntı: FrostyWarrior

quote:

Ya bir yandan saygına katılıyorum Sorunu olan olsa yazar zaten bilenler cevaplar.Ortalıkta bağırmanın luzumu yok.

Ama diğer yandan da saygin21'e dostça 1 uyarı ve tavsiye İNSANLARI HİLEYE TEŞVİK ETME!!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Call Of Duty Ve Ping
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.