Şimdi Ara

Call of Duty Mobile [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
12
Favori
31.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: premiumbeyin

Hocam ben sıralama olayını bıraktım acayip hile var orada. Adam hedef almama rağmen ya isabet etmiyor yada olmuyor.. birde pc den bağlanan tayfa var sniper ile yakın çatışma yapıyor eleman
    Bu arada güncelleme geldi ama gameloop ta tamam a tıklayamadım sadece iptal seçeneğine tıklanıyor
    Telefondan güncelleniyor suan sorunsuz.

Hile olayı maalesef her oyunda var pubg mobile ı 65 Level de bu yüzden bırakmıştım.Hem hilecilerden bezmiştim hemde takımımda hile var diye benide 3 ay banlamıştı buda bardağı taşıran son damlaydı yapacağınız işi ... dedim ve sildim ve o boşlukta COD Mobile a sarıldım

telefonda gameguardian script leri ile dediğiniz atlamalı zıplamalı duvar arkası görme ve dahası mevcut doğrudur.
    Gameloop ta sadece hızlı sürünen,tek atışta öldürüp şarjörün tamamını yese bile ölmeyen ve yakından tabanca gibi sniper aim hack (en uyuz olduğum) dışında diğer hilelere denk gelmedim sanırım esp hilesi de var bazen yerimi çok kolay buluyorlar ama uav den de olabilir ondan emin değilim pc de hile bi nebze daha az gibi

Bu arada son anda update öncesi usta 2 ye çıktım sinir harbiyle ak47 Tank ı alıp bıraktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerroll -- 26 Mart 2020; 17:28:49 >

• Gameloop tan güncelleme daha eklenmedi sanırım en azından bende oyun içinden güncellemedi
    Bende telefondan apk sını ve obb dosyasını gameloop içerisinden dosya yonetici apk kurarak http server kurarak kopyaladım
    apk yı kurup açmadım obb yi kopyaladıktan sonra açtım sorunsuz yeni sürüme geçmiş oldu
  • Hile olayına katılmıyorum şu ana kadar hiç karşılaşmadım. Telefondan oynuyorum ve efsanevi ligdeyim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nevergiveup87 N kullanıcısına yanıt
    Siz denk gelmemiş veya dikkat etmemissinizdir
    Kendi takımımda dahil çok iyi gözlemlerim kesinlikle hile var ÇO sıralamada, adam burnumun dibinde pistol kullanır gibi sniper 8x açıp vuruyor hatta açar açmaz.. Buda aimhacktir. Hızlı surunme vs ye de çok denk geldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 1 kez denk geldim, adamlar attığını vuruyor hiç ıskalamadan nefes alamadı benim takım
  • rockerroll kullanıcısına yanıt
    Belkide bana denk gelmedi bilemem.

• Gokhandsome kullanıcısına yanıt
    Çok iyi oynayanlar var herkese de hile diyemeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: nevergiveup87

Çok iyi oynayanlar var herkese de hile diyemeyiz.
    Çok iyi oynayanlara denk geldim elbette ki, bu farklı bir durumdu karşılıklı girdiğim her çatışmada kaybediyorum takım arkadaşlarım da aynı. Ve seviyeleri iyiydi

• abimle oynadığımız battle royal videosu, renk olsun diye ;)

• Call of Duty Mobile [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerroll -- 29 Mart 2020; 1:11:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerroll

• Gm 9 kullanan varmi sadece cod icin alicam kasma donma yaparmi ses problemi var diye duydum .

• Sezon 5 geldi. Hwk30 çok iyi duruyor

• Yeni hwk30 kendi videom

NEVER GIVE UP !youtube
    Cod Mobile Hwk-30 ve VTOL
    https://www.youtube.com/watch?v=MAexqXNrTUc&feature=youtu.be

• Sağlam Bi klan varsa girebilirim

• Hazırladığım rehberdeki gibi takılıyorum Br de arada şuan usta 4 e geldim hızlı oldu bu kez benim icin

An itibariyle efsanevi oldum pro 2 den efsanevi moda yaklaşık 3 gün sürdü tekli oynadım sürekli. bazen çok zevkli maçlar oldu sona kalan 10 kişi oyuncu olunca kafa patlatıp strateji yapmak gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerroll -- 5 Nisan 2020; 17:46:31 >
  • .montana. kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yok orta ayarda gayet akıcı ben arada sırada oynuyorum

• samsung a70 kullanıyorum android 10 güncellemesinden sonra battle royal oynarken siyah ekran olmaya başladı. sesler geliyor oyun devam ediyor dokunmatikte de problem yok ateş felan edebiliyorum ama ekran siyah oluyor birşey görünmüyor. çözümü bilen varmı. güncellemeden önce hiç bir problem yoktu.
  • Mobile versiyonuna biraz ara vereceğim pc versiyonunun yeni sezonu geldi orada takilacagim birazda

• Forumda mobil için açılmış klan var mıdır acaba? Oyunu tek oynamaktan sıkıldım, eğer klan varsa katılmak isterim.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.