Gerçekten çok kötü oldu. Bir oyunu oynamak için 2 dakika bekliyoruz en az. Update gereksiz ve saçma oldu. 2 gün önce 50 den başlayarak 10ar 10ar gidiyordu; dün 15'e çıkarmışlar ama 100'den aşağı oyun bulamıyor zaten
Beyler pek sanmıyorum ama gamepad ile oynanıyor mu oyun? chillstream kullanıyorum.
Ping barı 4 çubuk olunca oyun tadından yenmiyor valla. Demin Terminal'de host oldum, oyuncu da 4-5 taneydi heralde, inanılmaz zevkli geçti oyun. Gerçi onların ping barı 1-2 çubuktu ama olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: rnwy styLa
Beyler pek sanmıyorum ama gamepad ile oynanıyor mu oyun? chillstream kullanıyorum.
Saçmalama.. ben ki, saliselik farklarla snip vuruşlarıyla kill yapıp-ölen bi insan olarak gamepad'le oynarsam yazık günah falan olur yani:.
quote:
Orijinalden alıntı: ozzy112233
merhaba arkadaşlar, yeni clanımızda sizleride görmek isteriz.Grubumuza herkes katılabilir.TAG zorunlu tutulmamaktadır. Hep birlikte daha seviyeli oyunlar oynamak için en kısa zamanda görüşelim. Steam ID:ozzy1980 clan linki aşağıdadır.Tıklayarak grubumuza üye olabilirsiniz.
merhabalar claniniza üye oldum ama kimler toplu halde oynuyor acaba??
merhaba ben çatılardan atlayıp helikopterle kaçtığımız bölümde takıldım.helikopterin sarkıttığı merdiveni bi türlü tutamadım nedir bu bölümü geçmenin yolu şimdiden teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: jancker_9
merhaba ben çatılardan atlayıp helikopterle kaçtığımız bölümde takıldım.helikopterin sarkıttığı merdiveni bi türlü tutamadım nedir bu bölümü geçmenin yolu şimdiden teşekkürler
Selamlar,
Call of Duty: Modern Warfare 2™ oynuyorum ve pc belli zaman reset atıyor,
İşletim sistemi 64 bit Windows 7 Ultimate mart sürümü Kasam 3 fanlı 1 adet 200 mm + 120 + 120 fanlar Cooler master işlemcim Intel 8200 quad asus eah 4870 ddr5 Ramli 256 bit ekran kartı Gigabyte anakart ram ler 4 gb 1066 mhz 750watt thermaltake power supply
kapanma neden olabilir?
bence sizin sistemlerde bi çakışma oluyo hocam aynı sorun bitanıgımda da var intel işlemci ati ekran kartı belki sürücüden kaynaklıdır..
Arkadaşıma oyunu aldık kurduk bende kendi arkadaş listeme onu ekledim. Fakat o oyunda olduğu zaman arkadaş listesinden onun üzerine gelip sağ tıkladığımda ne join nede invite game aktif değil. Tıklıyamıyorum nedenini bilen varsa yardımcı olabilirmi.
hayatınızda oynayıp oynayabileceğiniz en güzel savaş oyunu
quote:
Orijinalden alıntı: tahqra
Arkadaşlar sırf iyi oyunları oynamak için laptop alacağım;
Ayarlarında bir laptop MW 2'yi kasmadan orta ayarlarda açar mı acaba ekran kartı biraz tedirgin ediyor beni sadece.
Asus n61ja-226dv modelini öneririm.
İntel Core i3 350m işlemci Ati Readon HD 5730 1 gb gdrr3 dx 11 ekran kartı 4 gb ddr3 ram
Cod Modern Warfare 2,NFS Shift,GTA 4,Crysis Warhead,Empire Total War full ayarlarda sorunsuz oynuyorum.Sana tavsiye ederim bu laptopu.Daha full'un altını görmedim.
benim laptop asus c2d 2.66 ghz 4 gb ddr3 ram gt120m 1 gb ekran kartı 320 gb harddisc.bu laptopu geçen sene aldım gta4,mw2 dahil tüm oyunları full de oynuyorum.ama yeni oyunşlarda biraz kasma yapabilir.laptop alacaksan asus veya toshiba al derim
arkadaşlar patch falanmı var? mw2 sp mp durmadan downlaod yaptı bugün... steam baktım fakat bir bilgi yok.
quote:
Orijinalden alıntı: disorderpunk
arkadaşlar patch falanmı var? mw2 sp mp durmadan downlaod yaptı bugün... steam baktım fakat bir bilgi yok.
Bende de download yapıyor şimdi single player için 140 mb, mp için 150 mb
LonelyHunter imzana bayağa bi güldüm
quote:
Orijinalden alıntı: terapi_triyaki
captan price var mı?????
evet var ileri bölümlerde kurtarıosun
ANAKARDA CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 ORJİNAL AMBALAJINDA SATILIR İRTİBAT
umut.yurtoglu@hotmail.com
Arkadaşlar bu mw2 ilaçlı şekilde mp oynayamıyor muyuz eskisi gibi.