Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009) [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.393
Cevap
6
Favori
473.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: brktsn

gercekten cod 6 güzel bir oyun oynamaya değer

Sen oynadın galiba al sana
  • CALL OF DUTY serisinin hangi oyununu zevkle oynamadık ki
    call of duty
    call of duty united ofansive
    call of duty 2
    call of duty 3
    call of duty:modern warfare
    call of duty:world at war
    ((((((((((call of duty:modern warfare 2))))))güzel oyun bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgahan09

bence güzel bir VİETNAM savaşı yapabilirler tabii bir fikir ama Modern W. yaparlarsada üzülmem 2.dünya savaşına biraz ara verelim birazcık

Vietcong
    Vietcong Fist Alpha
    Vietcong 2
    Men Of Valor

bunlar var güzel oyunlar tavsiye ederim sana

• önerdiğin oyunlara bakacağım teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: KingRoger

Şu başlığı değiştir artık.Cod World at War,5'nci oyun olmadığından bunun 6 olmasına imkan yok.
    World at War 5. oyun. Ancak WaW'dan itibaren isimlerde sayı saymayı bıraktılar. CoD 6 da resmi olarak "Call of Duty: Modern Warfare 2" şeklinde geçiyor.

Hocam ben ne dedim?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Şu başlığı değiştir artık.Cod World at War,5'nci oyun olmadığından bunun 6 olmasına imkan yok.
    World at War 5. oyun. Ancak WaW'dan itibaren isimlerde sayı saymayı bıraktılar. CoD 6 da resmi olarak "Call of Duty: Modern Warfare 2" şeklinde geçiyor.

Hocam ben ne dedim?
    "World at War 5. oyun değil" dedin. Galiba bir yanlış anlaşılma oldu.

• MW 2 de Türk'ler olabilir mi acaba keşke yapsalar terörle savaşda yer verebilirler
  • quote:

Orjinalden alıntı: FlameThrower

MW 2 de Türk'ler olabilir mi acaba keşke yapsalar terörle savaşda yer verebilirler

İlk oyunda yani Modern Warfare'de özellikle gerçek olaylardan uzak durdular. Sadece mekanları ve zamanı ( aynı zamanda kişileri ) değiştirerek gerçekçilikten çok uzaklaşmadan güzel bir atmosfer yakaladılar. Bu yüzden bu oyunda da gerçekçi, tarihleri birebir uyuşan ve şu anda dünya üzerine cereyan etmekte olan savaşları birebir aktaracaklarını sanmıyorum ama güzel bir savaş simulasyonu çıkaracaklarına eminim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yux[H]ell!cA

quote:

Orjinalden alıntı: MIKROP DOGAN

ya bu 6 ne kadar sistem ister acaba,ben 5 i celeron 1.8 le 7200 ekran kartıyla 640x480 herşey off ve low da 4 fps max.12 fps ile bitirdim hilesiz,aynı şekilde crysiste öyle.activisionun bana madalya vermezsi gerekmez mi

Sen belkide hepimizden mantıklısını yapıyorsun kardeşim, bu işler gerçekten çığrından çıkıyor yok ben teknoloji delisiyim filan diyorsanda eyvallah. Madalya konusuna gelincede Amerkikan hükümeti onlara takıyodur güzel madalya

doğru diyorsun mudur 1600 e makina toplucaktım core2duo 3.0 9600gt sonic 4 gb fanlı ram falan sonra dusundum bu kadar para vericen 1 sene sonra core 2 quadlar dusucek dedem artık celeronlar 7200 ler tarih olana kadar idare edicem.belkide i7 sistem toplarım

• quote:

Orjinalden alıntı: Cocker

quote:

Orjinalden alıntı: FlameThrower

MW 2 de Türk'ler olabilir mi acaba keşke yapsalar terörle savaşda yer verebilirler

İlk oyunda yani Modern Warfare'de özellikle gerçek olaylardan uzak durdular. Sadece mekanları ve zamanı ( aynı zamanda kişileri ) değiştirerek gerçekçilikten çok uzaklaşmadan güzel bir atmosfer yakaladılar. Bu yüzden bu oyunda da gerçekçi, tarihleri birebir uyuşan ve şu anda dünya üzerine cereyan etmekte olan savaşları birebir aktaracaklarını sanmıyorum ama güzel bir savaş simulasyonu çıkaracaklarına eminim.

Birebir aktarmasa bile en azından multiplayerde yer verse bize yeterdi

• call of duty waw ise gerçek yaşanmış gerçek kişiler gerçek savaş alanları
    güzel oyundu cod waw
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgahan09

call of duty waw ise gerçek yaşanmış gerçek kişiler gerçek savaş alanları
    güzel oyundu cod waw

Bencede güzel ama çoğunluk böyle düşünmüyor konusu yüzünden olsa gerek
  • yabancı ingilizce sitelerine ara sıra bakıyorum bu oyunu manyak seviyorlar aşık gibiler gece gündüz oynuyorlar
    birde mart ayında yeni mapler gelcek 3 tane yeni map dahada güzelleşecek oyun
  • bu oyuna bayılıyorum ama umarım bu defa oyun daha uzun olur.COD 5 2 günde bitti.biraz daha uzun ve zor olursa çok daha güzel olur sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyzadeM

quote:

Orjinalden alıntı: -yunus-

İşte call of duty 6 başka resim bulamadım bulursam yollarım

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009) [ANA KONU]

İnsan 6 yazısını bari düzgün yazar.Fotoşap olduğu heryerinden belli.

Kşm yapmışsa güzel yapmış vallaha, baksana atlayanlar çktı hemen

• BEYLER COD 6 MW OLCAKMIŞ VEDE YÜKSEK GEREKSİNİM İSTİYO YANİ PC NİZİ BİLGİSAYARCILARA GÖTÜRÜP EN SON EKRAN KARTLARINI TAKTIRIN VEDE RAM İNİZİ EN AZ 2 GB YAPIN YOKSA OYNAMAK MÜMKÜN DEİL (İNŞALLAH BABAM OKADAR PARÇA İÇİN PARA VERİRDE BENDE OYNRAIM COD 6 YI)VEDE BİŞİ DAHA COD 5 CIKALI 1 SENE DAHA YENI OLACAK KARDESIM BU NE HIZ BOLE BE BUNLAR BÖLE GİDERSE KESİN UZAY ÇAĞINIDA GEÇER STAR WARS ÇAĞI İLE YAPARLAR COD7 YİDE TABİ ÇIKARSA
  • Yeni sistem gerekir şimdi
  • bir allahın kulu da dememiş aynı oyunu pişirip pişirip önümüze koyuyorlar diye...
  • güzel oyun bekliyorum
    5 hayal kırıklığı yarattı Singlep.
    ama MP güzel
  • oda güzeL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi entresan1 -- 2 Mart 2009; 16:34:09 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.