Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009) [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.393
Cevap
6
Favori
472.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tolgahan09

GüZelll

adamlar hersene oyun çıkarıyor inşallah yeniliklerde gelir jetlere helikopterlere tanklara jeepl'lere vs bineriz yoksa call of duty moder warfarre 1 farkı olmaz

ASlında heli pilotu olsak güzel olurdu yada tank kullansak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cocker

quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Cpt. Price canlanacak mı acep?...

Capt. Pricae yerine Macmillan ile oynarız belki

Cpt priiceeee isterüükk
  • İlk oyunu harikaydı, bu da öyle olur umarım.
  • Bu Cpt price de matruşka gibi öldükçe yenisi çıkıyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: LastStand

Bu Cpt price de matruşka gibi öldükçe yenisi çıkıyo...

]

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009) [ANA KONU]

• sanırım bu oyun için sistemimi yenilemem lazım
  • güzel oyun bekliyoruz
    4'ü yapan firma yapıyor ümitlenmeyelim gene tankalra helikopterelre vs.binemicez
  • OYUN GENE IRAK TA MI GEÇECEK
  • çeçenistanda felan geçsin ya da afganistan felan....
  • IRAQ
    4'te oyunun her bölümü ırakra geçmiyordu
    bu seferde afganistan karışık bişey olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Cpt. Price canlanacak mı acep?...

Büyük ihtimal canlanır.
  • Oyunun geçebileceği az yer var zaten Irak, Kafkaslar, Afganistan
  • Şu başlığı değiştir artık.Cod World at War,5'nci oyun olmadığından bunun 6 olmasına imkan yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KingRoger

Şu başlığı değiştir artık.Cod World at War,5'nci oyun olmadığından bunun 6 olmasına imkan yok.
    World at War 5. oyun. Ancak WaW'dan itibaren isimlerde sayı saymayı bıraktılar. CoD 6 da resmi olarak "Call of Duty: Modern Warfare 2" şeklinde geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 22 Şubat 2009; 18:44:17 >
  • Ya bikere her serisinde çorap gibi gibi firmalar değişiyo anladığım kadarıyla cod5 deki firma gibi şimdide tekrar cod un eski firması yapacak umarım çok güzel bir oyun çıkacak bekliyoruz eski cod serileri bir efsanedir ve asla bitirmezler inş. herkese iyi oyunlar şimdiden
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yux[H]ell!cA

Ya bikere her serisinde çorap gibi gibi firmalar değişiyo anladığım kadarıyla cod5 deki firma gibi şimdide tekrar cod un eski firması yapacak umarım çok güzel bir oyun çıkacak bekliyoruz eski cod serileri bir efsanedir ve asla bitirmezler inş. herkese iyi oyunlar şimdiden

Aslında şirketlerin değişmesinin sebebi şu, infinity ward bir oyunun yapımıyla uğraşırken oyuncular fazla beklemesin diye başka bir firma da başka bir oyunla uğraşıyor böylece infinity ward'ın yaptığı oyun çıkana kadar millet diğer oyunu oynuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LastStand

quote:

Orjinalden alıntı: Yux[H]ell!cA

Ya bikere her serisinde çorap gibi gibi firmalar değişiyo anladığım kadarıyla cod5 deki firma gibi şimdide tekrar cod un eski firması yapacak umarım çok güzel bir oyun çıkacak bekliyoruz eski cod serileri bir efsanedir ve asla bitirmezler inş. herkese iyi oyunlar şimdiden

Aslında şirketlerin değişmesinin sebebi şu, infinity ward bir oyunun yapımıyla uğraşırken oyuncular fazla beklemesin diye başka bir firma da başka bir oyunla uğraşıyor böylece infinity ward'ın yaptığı oyun çıkana kadar millet diğer oyunu oynuyor.

Zaten öyle bişey olduki call of duty senede bir oyun çıkarır oldu adamlar tabi haklı akıyo paralar bizde sistemlere upgrade yapalım diye kasalım negüzel dünya

• ya bu 6 ne kadar sistem ister acaba,ben 5 i celeron 1.8 le 7200 ekran kartıyla 640x480 herşey off ve low da 4 fps max.12 fps ile bitirdim hilesiz,aynı şekilde crysiste öyle.activisionun bana madalya vermezsi gerekmez mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: MIKROP DOGAN

ya bu 6 ne kadar sistem ister acaba,ben 5 i celeron 1.8 le 7200 ekran kartıyla 640x480 herşey off ve low da 4 fps max.12 fps ile bitirdim hilesiz,aynı şekilde crysiste öyle.activisionun bana madalya vermezsi gerekmez mi

Sen belkide hepimizden mantıklısını yapıyorsun kardeşim, bu işler gerçekten çığrından çıkıyor yok ben teknoloji delisiyim filan diyorsanda eyvallah. Madalya konusuna gelincede Amerkikan hükümeti onlara takıyodur güzel madalya
  • daha 5 i yükledik oynamadık adamlar uçuyor 8 ide 7 ile birlikte çıkaracaklar bu ne hız ya
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.