Şimdi Ara

Call of Duty:Modern Warfare 2 -BABA KONU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.112
Cevap
4
Favori
245.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Call Of Duty Modern Warfare 2 yi çıktığında oynamak bana nasip olmayacak ama askerlik bittiği zaman askerligin acısını bu oyundan çıkartıcağım kesin...
  • Hadi bkalım merakla bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doodlezz

quote:

Orijinalden alıntı: Cod4-tevezgdk-Cod4

İsterse 480 olsun gene oynarız yeterki çıksın

O kadar da değil.

hocam 480p çıksa oynamayacak mısın sanki
  • Herşey çok güzel de, fiyatını da biraz aşağıya çekseler tadından yenmez! Çok şey mi istiyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: naruron

Herşey çok güzel de, fiyatını da biraz aşağıya çekseler tadından yenmez! Çok şey mi istiyorum?

gayet yerinde bir istek
  • quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

Herşey çok güzel de, fiyatını da biraz aşağıya çekseler tadından yenmez! Çok şey mi istiyorum?

gayet yerinde bir istek

İnşallah bizim gibi gönülden oyuncuların bu makul istediğini kırmazlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

quote:

Orijinalden alıntı: Doodlezz

quote:

Orijinalden alıntı: Cod4-tevezgdk-Cod4

İsterse 480 olsun gene oynarız yeterki çıksın

O kadar da değil.

hocam 480p çıksa oynamayacak mısın sanki

Çaktırma abi çaktırma.

• Gamersguidetolife.com adlı site Kasım ayında çıkacak olan Call of Duty : Modern Warfare 2'de yer alacak silahların tam listesini yayınladı.

Daha önce yaptığımız bir haberimizde oyunda yer alabilecek bazı silahlardan bahsetmiştik. Oyunun çıkış tarihi yaklaşırken oyunda yer edinecek silahlar hakkında yeni bir haber daha yayınlandı. Tabi yapımcı firma Infinity Ward tarafından bu bilgi doğrulanmadığı için şimdilik söylenti olarak kabul edebiliyoruz.

İşte oyunda yer alacak olan silahların tam listesi ;

Tüfekler
    FAMAS - Bushmaster ACR - M16 - AK-47 - Steyr AUG A2 - Imbel MD3 - FN 2000 - G36C - M4 - MK. 14 EBR - G3 - TAR-21 - FN SCAR - FN FAL

Nişancı Tüfekleri
    SVD Dragunov - Walther WA2000

Makineliler
    FN P90 - UMP .45 - TDI Kriss - H&K MP5

Pompalı Tüfekler
    Franchi SPAS-12 - W1200 - Armsel Striker 12 Guage - Remington 870MCS - Winchester 1887 - AA-12

Hafif/Ağır Makineli Silahlar
    RPD - MK46 - AUG HBAR-T - MG4 - M240

Tabancalar
    USP .45 - Glock 18/22 - M1911 .45 - Desert Eagle or Baby Eagle

Yakın Dövüş
    Combat Knife - Ice Picks

Patlayıcılar
    C4 - Frag Grenade - Stun Grenade - Smoke Grenade - Semtex

Silah Eklentileri
    Red Dot Sight - Heartbeat Sensor - ACOG - Silencer - EOTech Sight - Thermal Scope - Master Key

Roket Atarlar
    GP-25 Grenade Launcher - M203 Grenade Launcher - AT4 Rocket Launcher (Heat Seaking/Lock-On)

Zırh
    Riot Shield

Ayrıca oyun ile eş zamanlı olarak çıkacak bir çizgi roman duyurusu da yapıldı. Wildstorm tarafından yapılacak olan çizgi romanın dağıtımını ise yapım şirketin diğer çizgi romanlarında olduğu gibi DC Comics üstlenmiş.

kaynak:www.bolumsonucanavari.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 17 Ağustos 2009; 14:44:50 >

• Umarım söylentidir çünkü 2 tane sniper kime yetecek..
  • Arkadaşlar oyunu hangi siteden alacaksınız?
  • silah listesi saçma geldi bana o kadar pompalı tüfeği napacaz biz
  • Winchester 1887? :S
  • Klan sistemi, tournaments gibi konular inşallah killzone 2'e benzer olur.Killzone 2 bu konuda gerçekten de çok iyi, kimse bir şey diyemez.Anında klan maçı bulabiliyorsun, turnuva kurabiliyorsun ya da varolan turnuvaya katılabiliyorsun.Klanın işleyişi, özellikleri vs. hepsi çok iyi killzone'da
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

Klan sistemi, tournaments gibi konular inşallah killzone 2'e benzer olur.Killzone 2 bu konuda gerçekten de çok iyi, kimse bir şey diyemez.Anında klan maçı bulabiliyorsun, turnuva kurabiliyorsun ya da varolan turnuvaya katılabiliyorsun.Klanın işleyişi, özellikleri vs. hepsi çok iyi killzone'da

sadece KILLZONE 2 değil, MAG in betasını oynayanlarda yere göge sığdıramıyor.

şimdi düşünmeye başladım, gecenlerde ACTIVISION ile SONY arasında bir polemik yaşandı, SONY hali ile iplemedi, acaba, SONY e olan baskı birazdan bundan mı.

çünkü MAG la ilgili yazılanlar multi betasının müthiş olduğu ve çok uzun ömürlü olduğu şeklinde. SONY bir taraftan KILLZONE 2 ile, diğer yandanda MAG ile feci bastırıyor. MW2 nin işi çok zor.

• Modern Warfare 2'nin İlk Lobi Ekranı

Call of Duty:Modern Warfare  2 -BABA KONU

En ufak detayı ile bile merak edilen Call of Duty : Modern Warfare 2'nin lobi ekranı gözüktü.

İnternete sızan bu lobi ekranı oyunun Xbox 360 versiyonuna ait. Infinity Ward'tan Rob Bowling tarafından gösterilen oyunun bu ilk lobi ekranında dikkat çeken nokta ise oyunun co-op modu ile alakalı olması. Ekranın alt kısmında ise "Bu operasyonun kilidini henüz açmadınız" gibi bir not düşülmüş.

Yılın en merak edilen ve çıkacağı dönemde oyunların ertelenmesine neden olan Modern warfare 2, 11 Kasımda piyasaya çıkacak.

kaynak :www.bolumsonucanavari.com

• quote:

Arkadaşlar oyunu hangi siteden alacaksınız?

Forumun vazgeçilmezi shoptu
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

Ama ek paketler için 1. bölge almak lazım. Ama 1. bölge oyun satan, takip numarası veren ve fiyatta uçmayan bir site bilmiyorum ben. Siz biliyor musunuz?
  • quote:

quote:

quote:

Ama ek paketler için 1. bölge almak lazım. Ama 1. bölge oyun satan, takip numarası veren ve fiyatta uçmayan bir site bilmiyorum ben. Siz biliyor musunuz?

oyun çıkana kadar 2.bölge için psn kartlar gelmiş olur

• quote:

quote:

quote:

quote:

20€'luk bir psn kartını kaça satacaklarını tahmin etmek zor değil bence.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

20€'luk bir psn kartını kaça satacaklarını tahmin etmek zor değil bence.

piyasaya yayılınca uçuk fiyatlara satamazlar ,bir miktar fazlası ile alırız diye düşünüyorum.
    piyasada bu kartlar yaygınken kim 20€ luk karta 40€ verirki?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.