Şimdi Ara

Call of Duty:Modern Warfare 2 -BABA KONU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.112
Cevap
4
Favori
245.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Call of Duty:Modern Warfare  2 -BABA KONU

Bu yılın beklenen oyunu Modern Warfare 2 Ps3 konsollarımızı şenlendireceği kesinleşti. Oyunun Prestige adı verilen özel bir sürümü ile oyunun yanında gece görüş gözlüğüde oyun severlerle buluşacak.. Prestige kutusunu satın alanlar, özel oyun kitapçığı ve çelik oyun kapağının yanında bir de gece görüş gözlüğüne sahip olacak.
    Oyunların özel sürümlerini sattırmanın en iyi yollarından olan hediye verme yöntemini uç noktaya çıkaran bu hediye, oyunseverler tarafından ilgilyle karşılanmış durumda. Dahası, 150 dolar olarak açıklanan kutunun fiyatı, gece görüş gözlüğüne sahip olmak isteyenler tarafından makul bulunuyor.

Bu arada, kutudan çıkmayan ancak merak edilen bir başka soru daha yanıtlandı. Orijinal modern warfare sahipleri, bundan böyle Xbox Live ve PlayStation Ağı aracılığıyla oyunu çevrim içi oynayabilecekler. Tabii bunun için oyunun adı geçen platformlar için olan sürümlerini edinmiş olmaları da gerekli.

kaynak:www.playstationturk.net

• video yu izledim multide araç kullanımı olacak sanırsam birde bol keseden xp veriyormuş gibime geldi videonu sonuda harika bu arada :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 28 Temmuz 2009; 0:42:00 >
  • Video mükemel!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufffyusufff

Multiplayer Video

http://www.gametrailers.com/video/multiplayer-trailer-modern-warfare/53383?type=flv

teşekkürler harika bir video,oyun bomba gibi bomba
  •  Call of Duty:Modern Warfare  2 -BABA KONU

Call of Duty:Modern Warfare  2 -BABA KONU

• Videonun sonu çok şahane!
  • agliyacammmmm bu ne yawww neden bu kadar gec cikiyorrr yaw activision senn ALLAH belani vermesin emi neden koyuyosun bole seyleri
    STUCK manyak olmusssss amaninnn nasil bekliyecem simdiii

• gercekden beklemek zor geliyor ama oyun zaten tamamlanmistir simdi testlerden gecerdir,ekim ayinda seri üretime gecerler . beni esas düsündüren ms 360 icin parayi yine basar beta multiyi 360 da eylül de oyuncularina sunabilir, bizde ps3 sahipleri olarak icimizi gecire gecire geriden bakariz .
  • @C-TRanger

Teşekkürler resimler harika.
    2. resim hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 28 Temmuz 2009; 17:49:26 >
  • Helikoptere saldirilan bazuka gudumlumu ?
  • prestige edt.kesinlikle alınması gereken bir set bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

@C-TRanger

Teşekkürler resimler harika.
    2. resim hariç

---

yusuf evet roket güdümlü... hava saldırıları çok çeşitli olacak sanırım, e ona göre de savunma silahları olacaktır...
  • dehşet
  • bu başlığı açtığın çok ii olmuş tebrik ederim.

öncelikle kz2 ile karşılaştırılmayacak bir oyun bana göre. COD4 ün bile gerisinde kalır kz2 one yaa böcek gibi adamlar az silah birde fantastik ama COD serilerinin hepsi gerçek hayata dayalı seneryo, oynanabilirlik, silah çeşitliliği, ve grafik bir çok şey millet boşuna demiyor efsane tüm COD serileri arşivimde pc, ps2 ve ps3 ve hep kalıcak. diğer oyunlar ancak birer alternatif olabilirler arada oynayabileceğimiz oyun çeşitleri o kadar.

- kesinlikle alınması gereken bir oyun özellikle multisi süper olucaktır YAA SABIRR
  • Çok sağlam duruyor oyun yaw.
  • Gerçekten güzel omuş.Ama..2009 yılı içerisindeyiz,bu seri milyonlarca satıyor.O kadar para kazanıyorlar.Biz oyuncuların da dedicated server istemek gibi bir hakkımız olduğunu düşünüyorum
  • vay babaysının kemüğüne rahmet adamlar hiç boş durmamış helal olsun adamın kolundaki swatch a kadar uğraşmışlar.Ayrıca 60 fps 1080p de amanın uykusuz geceler ya sabır ya selamet...
  • Lanet olsun dostum bu inanilmaz. Tanrim saka yapiyor olmalisin. Dostum bu gerçekten harika. Videoyu izledikçe lanet kiçim yerinde duramiyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.