Şimdi Ara

Call of Duty:Modern Warfare 2 -BABA KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.112
Cevap
4
Favori
245.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • grafiksel anlamda KZ2 nin gerisinde geldi screenler, birde oyun ici videolar gelse kesin emin olsak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Evet sokağa atılan çöpler değerli eşyalardan daha çoktur....

kapak cevap
    bu arada killzone2nin yapimcilarina harbiden buyuk alkis her gelen oyunu killzone2 ile karsilastiriyorlar
    iste efsane KILLZONE 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LilxE07 -- 25 Mayıs 2009; 12:16:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: O-Z-G-U-R

Doğru bedavaya satılıyor çünkü MW
    Olm adamı deli etme!
    hala 60 dolar cod4ün fiyatı.
    Senin killzone noldu klanlar açıldı oynuyormusun efsaneyi?

Olm cod4'ü 3 kere bitirdim.Cod6'yıda cod 4 gibi olursa 3-4 kere bitirp kenara koyarım.Multisi benim için beş para etmez.Bad 2'Yi bekliyorum multi için...

• cod a laf yok ama kz yede laf gelmesin her oyuna online olarak baksanız ki özellikle cod a oyle bakılıyor kz 2 onlinesi sevilmedi buyuzden oyuna genel olarak berbat dendi ama bence bu çok yanlış
  • Cod 4 un online i senin icin cop ama 15 milyon oyuncu icin en iyi online 1 VS 15 milyon.. Bad company yi seviyorsun diye MW2 copmu oldu hemen. Nejat sende herseye grafik sokup durma..Oynanisin grafikten daha onemli oldugunu gorduk..O yuzden grafige hic girmeye gerek yok..
  • MW2 çıkana kadar BF 1943,BF:BC2 çıkana kadar MW2,artık gerisini sonra konuşuruzGüzel video...
  • Single ve multiplayer co-op var miymis bu oyunda ?..
  • yok diye biliyorum ben
  • senaryodan ayrı co-op bölümler olmayacakmıydı?
  • Olacak,açıklandı
  • quote:

Orjinalden alıntı: O-Z-G-U-R

IW gururla sunar
    Yeni video

http://www.gametrailers.com/video/reveal-trailer-modern-warfare/49655

video ilk mesaja eklenmiştir.
    teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Olacak,açıklandı

kanka ,olucak ama co-op için ayrı bölümler olucakmış.
  • oyunun atmosferi cok saglam olacaga benziyor. ozellikle coklu yerlerde gorevler dusunmus olmaları cok olumlu.

mesela kimi yerde polis olacagız galiba, sehirde teror hücreleri ile savas. new york merkezdeyiz, sonra sibiryada karlar arasında, sonra petrol kuyularında vs. mukemmel bir cesitlilik.

bu kısma evet ama grafiksel anlamda oyle ahım sahım birseyler gormedim. KILLZONE 2 nin gerisinde kalıyor, teknolojik olarak onu geride birakamayacak gibi. gerci boyle bir beklentimde yok isin dogrusu.

guzel bir oyun bizleri bekliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nejat_80

oyunun atmosferi cok saglam olacaga benziyor. ozellikle coklu yerlerde gorevler dusunmus olmaları cok olumlu.

mesela kimi yerde polis olacagız galiba, sehirde teror hücreleri ile savas. new york merkezdeyiz, sonra sibiryada karlar arasında, sonra petrol kuyularında vs. mukemmel bir cesitlilik.

bu kısma evet ama grafiksel anlamda oyle ahım sahım birseyler gormedim. KILLZONE 2 nin gerisinde kalıyor, teknolojik olarak onu geride birakamayacak gibi. gerci boyle bir beklentimde yok isin dogrusu.

Hocam yorumlarınızı sürekli takip ediyorum ve çoğuna katılıyorum ancak bu konuda bazı farklı düşüncelerim var. COD serisi oyunculara uzun süreli online deneyimler yaşatan ve bir süre sonra oyunculara "en iyi oynanış" gerektiren bir oyun. Yani bir oyuncu bu oyunu aldığında en azından günde 2 saat oynar. Tekli oyuncu bölümünde grafiksel olarak dikkat eder ancak çoklu oyuncu seçeğinde oyuncu için "oynanış" daha büyük önem kazanır. Bu yüzden MW2'nin KZ2 kadar kaliteli grafiklere sahip olmayışı <bu konuda bilgim yok sizin söyledikleriniz üzerinden konuşuyorum> oyuncu kitlesini çok fazla etkilemez diye düşünüyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

Olacak,açıklandı

Ben de onu demek istedim kanka,direk ProtezBacak arkdaşa cevap verdim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Özgür

quote:

Orjinalden alıntı: nejat_80

oyunun atmosferi cok saglam olacaga benziyor. ozellikle coklu yerlerde gorevler dusunmus olmaları cok olumlu.

Hocam yorumlarınızı sürekli takip ediyorum ve çoğuna katılıyorum ancak bu konuda bazı farklı düşüncelerim var. COD serisi oyunculara uzun süreli online deneyimler yaşatan ve bir süre sonra oyunculara "en iyi oynanış" gerektiren bir oyun. Yani bir oyuncu bu oyunu aldığında en azından günde 2 saat oynar. Tekli oyuncu bölümünde grafiksel olarak dikkat eder ancak çoklu oyuncu seçeğinde oyuncu için "oynanış" daha büyük önem kazanır. Bu yüzden MW2'nin KZ2 kadar kaliteli grafiklere sahip olmayışı <bu konuda bilgim yok sizin söyledikleriniz üzerinden konuşuyorum> oyuncu kitlesini çok fazla etkilemez diye düşünüyorum.

Zaten çok da etkileyeceğini söylememiş.

• Konsollarda multinin klanı COD serisinin yeni oyunu gümbür gümbür geliyo
    Cod4 sanırım 2konsolda 15milyonu geçmişti online oyuncu
    Gerçek efsaneya yakışan bir video olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 25 Mayıs 2009; 21:05:09 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

Olacak,açıklandı

Ben de onu demek istedim kanka,direk ProtezBacak arkdaşa cevap verdim...

ne farkederkii gönüller bir olsunnn kardeşimm

• Doğru abi gönüller co-op olsun yeter,içelim
  • quote:

Doğru abi gönüller co-op olsun yeter,içelim
    />

olsun kardeşimm ,co -op muş ko-op muş farketmez bu saatten sonra. her türlü oynanır bu oyun

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.