Şimdi Ara

Call Of Duty Modern Warfare 2 Online Nasil Oynanir ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
55.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben nasil online oynayabilirim bu oyunu ? (Oyun orjinal degil)

Dun yukledim hemen bitirdim oyunu 1 gunde >.< bu kadar kisa olcagini tahmin edemedim...

En azindan online oynayim :D

Sadece Xfire gerektigini biliyorum gerisini nasil hal etcem ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Toeran

Arkadaslar benim bir kac sorularim var

Dun yukledim hemen bitirdim oyunu 1 gunde >.< bu kadar kisa olcagini tahmin edemedim...

oyun steam üzerinden oynandığı için xfire ile oynayamıyorsun.zaten şu an korsan multi oynamanın bir yolu yok bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeM-Tr

quote:

Arkadaslar benim bir kac sorularim var

oyun steam üzerinden oynandığı için xfire ile oynayamıyorsun.zaten şu an korsan multi oynamanın bir yolu yok bildiğim kadarıyla.
    Tamam cevabin icin tesekkur ederim

• quote:

Tamam cevabin icin tesekkur ederim

Alıntıları Göster
    xfirela olmuyo ama oynayabiliyosun pm atıyorum,bu arada ben orjinal aldım steamden kesinlikle imkanın varsa orjinal al pişman olmazsın korsan serverlar hack hile dolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fishermanx

xfirela olmuyo ama oynayabiliyosun pm atıyorum,bu arada ben orjinal aldım steamden kesinlikle imkanın varsa orjinal al pişman olmazsın korsan serverlar hack hile dolu

Alıntıları Göster
    Sagol devilmc

ama bu kadar sey yaparsam gercekten olurmu yaw ? :D

Bir kac kisiye sordum daha oyle bir durum yok diyorlar olmaz yani diye :X
  • quote:

Sagol devilmc

ama bu kadar sey yaparsam gercekten olurmu yaw ? :D

Bir kac kisiye sordum daha oyle bir durum yok diyorlar olmaz yani diye :X

Alıntıları Göster
    oluyo bir sürü kişi var oynayan uğraşmak istemiyosan al orjinalini
  • quote:

oluyo bir sürü kişi var oynayan uğraşmak istemiyosan al orjinalini

Alıntıları Göster
    Korsanla şimdi oynasanız bile 2 gün sonra tekrar oynayamayacaksınız sonra tekrar oynayabileceksiniz sonra tekrar oyununuz kesilecek. Orjinal almanız şiddetle tavsiye edilir başta çok para evet ama oyunun hakkını vereceğinizde saatine 1 kuruş ödemiş gibi birşey oluyorsunuz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmaniac

Korsanla şimdi oynasanız bile 2 gün sonra tekrar oynayamayacaksınız sonra tekrar oynayabileceksiniz sonra tekrar oyununuz kesilecek. Orjinal almanız şiddetle tavsiye edilir başta çok para evet ama oyunun hakkını vereceğinizde saatine 1 kuruş ödemiş gibi birşey oluyorsunuz :)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar. Korsan İyi birşey degildir. Paranızı Biriktirin veya Bir Yerden Bulup Alın. Ekonomiye Can Verin

• quote:

Orijinalden alıntı: BlacKRyhmer

Arkadaşlar. Korsan İyi birşey degildir. Paranızı Biriktirin veya Bir Yerden Bulup Alın. Ekonomiye Can Verin

Alıntıları Göster
    korsan iyi birşey değildir sigara öldürür iyi giyin hasta olursun :D. korsan iye birşeydir alabilcek durumda olmayanlarında o zevki tatması açısından, alcak durumda olan zaten alır ben çok şükür alabiliyorum ama oyunu yapan ben olmadığım sürece kendimde kimseye korsan alma diyicek hakkı bulmuyorum.

• quote:

korsan iyi birşey değildir sigara öldürür iyi giyin hasta olursun :D. korsan iye birşeydir alabilcek durumda olmayanlarında o zevki tatması açısından, alcak durumda olan zaten alır ben çok şükür alabiliyorum ama oyunu yapan ben olmadığım sürece kendimde kimseye korsan alma diyicek hakkı bulmuyorum.

Alıntıları Göster
    O kadar para vercem oyuna ve oyun o kadar kisa surede bitcek.... istemez sagol sadece multi iyi olur bu oyun

Ben oyunlara para verdigimi bilirim ve 2 gunde bitiririm ve pisman olurum onun icin artik herseyin bedavasini aliyorum ve mutluyum :)

• quote:

O kadar para vercem oyuna ve oyun o kadar kisa surede bitcek.... istemez sagol sadece multi iyi olur bu oyun

Ben oyunlara para verdigimi bilirim ve 2 gunde bitiririm ve pisman olurum onun icin artik herseyin bedavasini aliyorum ve mutluyum :)

Zaten orjinal alan adam da multisi için alıyo 4 5 saatlik bir oyun için bu forumda orjinal alan çıkacağını sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogii

quote:

Zaten orjinal alan adam da multisi için alıyo 4 5 saatlik bir oyun için bu forumda orjinal alan çıkacağını sanmıyorum

Alıntıları Göster
    XFireden oynanmıyor bu oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: MavéRicK_09

XFireden oynanmıyor bu oyun.

Alıntıları Göster
    Ben steam'dan oynuyorum üstelik oyunda korsan

Nette araştırın biraz bulursunuz pm yağmuruna tutmayın beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-0NE

Ben steam'dan oynuyorum üstelik oyunda korsan

Nette araştırın biraz bulursunuz pm yağmuruna tutmayın beni

Alıntıları Göster
    korsan oynıyanlar yüzünden parasını verip stabil server isteyen benim gibi kişiler lanet okuyor. çünkü oyundan kopmalar laglar oyuna girememeler hepsi bu korsan tayfasının gelmesinden sonra oldu. umarım en kısa sürede patch ile sorunu düzeltirlerde server eskiden oldugu gibi gene stabil olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadıkakyol

korsan oynıyanlar yüzünden parasını verip stabil server isteyen benim gibi kişiler lanet okuyor. çünkü oyundan kopmalar laglar oyuna girememeler hepsi bu korsan tayfasının gelmesinden sonra oldu. umarım en kısa sürede patch ile sorunu düzeltirlerde server eskiden oldugu gibi gene stabil olur.

Alıntıları Göster
    üç buçuk saatte bitiyor zaten oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lneT

üç buçuk saatte bitiyor zaten oyun.

Alıntıları Göster
    http://alteriw.net/viewtopic.php?f=3&t=24

• quote:

Orijinalden alıntı: SaMoVe

http://alteriw.net/viewtopic.php?f=3&t=24

Alıntıları Göster
    Ben orjinal oynuyorum bildiğim kadarıyla AlterIW serverlar var.Biraz zahmet vreebilir ama sonra online oynayabilirsin.[ Oyunu Non Steam olarak Steam adresine kaydedebilirsin ]

• quote:

Orijinalden alıntı: Vanbilderass

Ben orjinal oynuyorum bildiğim kadarıyla AlterIW serverlar var.Biraz zahmet vreebilir ama sonra online oynayabilirsin.[ Oyunu Non Steam olarak Steam adresine kaydedebilirsin ]

Alıntıları Göster
    ben yeni başladım online ye nasıl oynanıyo biraz bilgi verirmisiniz adamlar uçakla felan bombalıyo :D bi kaç önemli tiyolarını verirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06H@RUN

ben yeni başladım online ye nasıl oynanıyo biraz bilgi verirmisiniz adamlar uçakla felan bombalıyo :D bi kaç önemli tiyolarını verirseniz sevinirim

Alıntıları Göster
    ben nasıl online oynayabilirim arkadaşlar bilen birisi detaylı bir şekilde pm atabilirmi? (oyun orijinal değil)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son Spartalı

ben nasıl online oynayabilirim arkadaşlar bilen birisi detaylı bir şekilde pm atabilirmi? (oyun orijinal değil)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu oyunu orjinal almayı düşünüyorum ama şöyle bi imkanım varmı sizce ? Bi arkadaşımla ortak alıp ortak kullanmak tek CDkey i online oynamak için kullanabilirmiyiz aynı server a girmezsek sıkıntı çıkarmı ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.