Şimdi Ara

Call Of Duty Modern Warfare 2 Online Nasil Oynanir ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
55.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SamuelColt

Arkadaşlar bu oyunu orjinal almayı düşünüyorum ama şöyle bi imkanım varmı sizce ? Bi arkadaşımla ortak alıp ortak kullanmak tek CDkey i online oynamak için kullanabilirmiyiz aynı server a girmezsek sıkıntı çıkarmı ?

Alıntıları Göster
    1 cdkey = 1kişi
    oke ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: satasbana

1 cdkey = 1kişi
    oke ?

OK ;)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: satasbana

1 cdkey = 1kişi
    oke ?

OK ;)

Alıntıları Göster
    http://www.trendyol.com/Aral-Game---PC/ButikDetay/4629/5

burda oyun 30 tl
    hem de herkese 20 tl indirim çeki veriyolar, bana verdiler mesela...

• quote:

Arkadaşlar bu oyunu orjinal almayı düşünüyorum ama şöyle bi imkanım varmı sizce ? Bi arkadaşımla ortak alıp ortak kullanmak tek CDkey i online oynamak için kullanabilirmiyiz aynı server a girmezsek sıkıntı çıkarmı ?

Aynı steam heasbından oynamanız lazım ama aynı anda oynayamazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eddie The Head

quote:

Aynı steam heasbından oynamanız lazım ama aynı anda oynayamazsınız

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende orjinal var online oynamak için steam hesabımı alacağım eğer öyleyse nasıl hesap alınır yardımcı olabilecek varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: eguler28

Arkadaşlar bende orjinal var online oynamak için steam hesabımı alacağım eğer öyleyse nasıl hesap alınır yardımcı olabilecek varmı?

steam hesabı alıp kaydolacaksın, oyunun dvd yi tak zaten görürsün adımları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dracos

quote:

steam hesabı alıp kaydolacaksın, oyunun dvd yi tak zaten görürsün adımları

Alıntıları Göster
    Bende garip bir sorun var,altariw le oynuyorum şu malum 6gb lık hazır dosyayı çekmiştim,ama servere giriyorum yüklenmesi çook uzun sürüyor yükleme sonunda serverle bağlantı kesildi deyip tekrar giriyorum bu sefer biraz daha hızlı şekilde giriyor servere bağlanıyor.
    Oyuna her giridiğimde bu yavaş yükleme ve yükelendikten sonra bağlantı kesilme problemi oluyor nedir bunun sorunu bilgisi olan var mı? Valla oyuna girip oynamaya üşeniyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

Bende garip bir sorun var,altariw le oynuyorum şu malum 6gb lık hazır dosyayı çekmiştim,ama servere giriyorum yüklenmesi çook uzun sürüyor yükleme sonunda serverle bağlantı kesildi deyip tekrar giriyorum bu sefer biraz daha hızlı şekilde giriyor servere bağlanıyor.
    Oyuna her giridiğimde bu yavaş yükleme ve yükelendikten sonra bağlantı kesilme problemi oluyor nedir bunun sorunu bilgisi olan var mı? Valla oyuna girip oynamaya üşeniyorum...

Alıntıları Göster
    dar gelirliğin alemi yok 50 tl'ye kutulu alın oynayın yada black ops alın bir oyun alana bi tane bedava d&r'de yada MW3 alın adam gibi oynayın

• quote:

http://doksanbir.net/default/duyurular/steam-yukleme-ve-hesap-acma/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölü ozan

quote:

http://doksanbir.net/default/duyurular/steam-yukleme-ve-hesap-acma/

Alıntıları Göster
    ben oyunu torrentten indirdim. cod mw2 alteriwnet MANUAL update yaptım yani o çok sorunlu ve saatlerce süren update yerine cod 6 mw2 online update dosyalarını hazır indirdim ve gereken yere attım.vede bir kaç aşamaadan sonra sorunsuz ve steamsiz bir şekilde oynuyorum...ama online oynamak çok çok daha zevkli bu oyunu...durun size direk sitelerin ismini yapıştırayım...yani online ayar yaptığım vede o manuel updateleri indirdiğim sitelerin yani:

önce bu siteye girip iyice bir okuyun:
    http://www.oyuncehennemi.com/call-duty-mw2-online-oynamaksteamsizalteriwnethamachidencoop-oynamak-t661640.html
    vede alteriwnet manuel update dosyalarını da burdan indirin:
    http://****tr.net/oyun-no-cd-no-dvd-crack/42254-cod-mw2-alteriwnet-manual-update-denendi/

eğer biraz anlıyorsanız oyun kurmadan gayet basit bir kurulum bu üstelik ben şu anda oynuyorum yani denendi ..

• quote:

Orijinalden alıntı: taylocan

ben oyunu torrentten indirdim. cod mw2 alteriwnet MANUAL update yaptım yani o çok sorunlu ve saatlerce süren update yerine cod 6 mw2 online update dosyalarını hazır indirdim ve gereken yere attım.vede bir kaç aşamaadan sonra sorunsuz ve steamsiz bir şekilde oynuyorum...ama online oynamak çok çok daha zevkli bu oyunu...durun size direk sitelerin ismini yapıştırayım...yani online ayar yaptığım vede o manuel updateleri indirdiğim sitelerin yani:

önce bu siteye girip iyice bir okuyun:
    http://www.oyuncehennemi.com/call-duty-mw2-online-oynamaksteamsizalteriwnethamachidencoop-oynamak-t661640.html
    vede alteriwnet manuel update dosyalarını da burdan indirin:
    http://****tr.net/oyun-no-cd-no-dvd-crack/42254-cod-mw2-alteriwnet-manual-update-denendi/

eğer biraz anlıyorsanız oyun kurmadan gayet basit bir kurulum bu üstelik ben şu anda oynuyorum yani denendi ..

Alıntıları Göster
    cod mw2 alteriwnet MANUAL update indir deyip googleda böylede bulunur bu dosyalar...

• quote:

Orijinalden alıntı: taylocan

cod mw2 alteriwnet MANUAL update indir deyip googleda böylede bulunur bu dosyalar...

Alıntıları Göster
    sabır isteyen birşey ama uğraşırsan yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: legen wait for it dary

sabır isteyen birşey ama uğraşırsan yapabilirsin

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende orijinal mw2 var önceden rahatça multi oynuyordum fakat şimdi girdiğimde kimse yok hiçkimse online değil gösteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: elessar26

arkadaşlar bende orijinal mw2 var önceden rahatça multi oynuyordum fakat şimdi girdiğimde kimse yok hiçkimse online değil gösteriyor

Hiç refresh list yaptın mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GromLenn XL

quote:

Orijinalden alıntı: elessar26

Hiç refresh list yaptın mı ?

Alıntıları Göster
    2 gün önce orjinal COD 6 aldım fakat multiplayer a girmeden önce 5 saatlik güncelleme yapıyor bu güncellemeyi yapmadan oynamanın yolu var mıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: decas

2 gün önce orjinal COD 6 aldım fakat multiplayer a girmeden önce 5 saatlik güncelleme yapıyor bu güncellemeyi yapmadan oynamanın yolu var mıdır ?

Alıntıları Göster
    10 tl'ye sana Orjinal Steam Serial'ini veriyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: The End Baba

10 tl'ye sana Orjinal Steam Serial'ini veriyim

Alıntıları Göster
    bende multi oynayamıyorum mw2 yi single da çok kısa
  • quote:

Orijinalden alıntı: mangal fatih

Hâlâ korsan olarak multi oynanabiliyor diye biliyorum, ama gerçekten de çok kalitesiz. Altermw3 ile karşılaştıramazsın bile öyle söyleyeyim. Bir kere doğar doğmaz ölebiliyorsun direkt olarak spawn olma durumu var. Level çok kolay atlanıyor birkaç günde 80 olabiliyorsun. Ben yine de denemek istiyorum dersen pm at.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

quote:

Hâlâ korsan olarak multi oynanabiliyor diye biliyorum, ama gerçekten de çok kalitesiz. Altermw3 ile karşılaştıramazsın bile öyle söyleyeyim. Bir kere doğar doğmaz ölebiliyorsun direkt olarak spawn olma durumu var. Level çok kolay atlanıyor birkaç günde 80 olabiliyorsun. Ben yine de denemek istiyorum dersen pm at.

Hocam fourdeltaone candır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brody-xtreme

quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

quote:

Hocam fourdeltaone candır.

Benim laptop servisten gelebilirse deneyeceğim inşaAllah

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.