Şimdi Ara

call of duty modern warfare 2 online sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle s.a arkadaşlar call of duty modern warfare 2 multiplayer play online giriyorum karşımda böyle bir yazı

Connecting to Marchmaking server . . . Bekliyorum böyle girmiyor bi türlü İnternet bağlı sorun internette veya kablosunda değil şimdiden teşekkürler .

• Yok mu bilen ?
  • Başka online oyunlara girebiliyor musun? ya playstation store'a?
  • evet zaten psn'e giriş yapıp oyuna giriyorum multiplayer>play online diyorum karşımda şöyle birşey ;

Online Status

Fetching plaslists ..
    Updating rank and unlocks ..
    Connecting to match ..

sürekli böyle kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akrep4 -- 5 Eylül 2011; 20:08:33 >
  • Allah allah çok ilginç gerçekten..Arkadaşın dediği gibi başka oyunları oynayabiliyor musun ?
  • evet başka oyunlarda sorun yaşamıyorum .
  • O zaman mw nin sorunu biraz bekle. Bazen oluyor.(yoksa serverlarmı kapandı?)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • split screen e gir tek kişilik oyun aç kapatıp tekrar dene , mutlaka olacaktır .
  • bende bir sorun yok bügün oynuyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 5 Eylül 2011; 23:46:19 >
  • Modemi resetlemeyi dene ben her zaman öyle yapardım 2 dakika sonra çözülürdü
    (Bazı einstenler nasıl yaaa ps3te nasıl resetleyecek saaaalaak demesinler.
    Modemin fişini çekince kısa yoldan reset atiyorsunuz )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akrep4

Öncelikle s.a arkadaşlar call of duty modern warfare 2 multiplayer play online giriyorum karşımda böyle bir yazı

Connecting to Marchmaking server . . . Bekliyorum böyle girmiyor bi türlü İnternet bağlı sorun internette veya kablosunda değil şimdiden teşekkürler .

Modem ayarlarına gir UPNP(Universal Plug&Play)(Evrensel Tak&Çalıştır) ayarlarını bul "port yönlendirme devre dışı" seçeneğini işaretle kaydet de modem ayarlarından çıkıp tekrar dene sorunun çözülecektir.
  • dostum call of duty mw 2 mutli cracin varmı yoksa orjinalmi orjinal deilse crack siz olmaz :?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanalspy09.5

dostum call of duty mw 2 mutli cracin varmı yoksa orjinalmi orjinal deilse crack siz olmaz :?

PS3+Multi crack
  • psne bağlanamazki jb yapılıysa zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukarakoala

psne bağlanamazki jb yapılıysa zaten

kardeşim psn'e giriş yapıp başka oyunları online oynadıgımı belirtiyorum sen ne diyorsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fukarakoala

psne bağlanamazki jb yapılıysa zaten

kardeşim psn'e giriş yapıp başka oyunları online oynadıgımı belirtiyorum sen ne diyorsun

Sana yazmadım crackli filan yazan arkadaş içindi zaten.Jb varsa bağlanamaz dedim
  • Orijinalden alıntı: tyler999

Modem ayarlarına gir UPNP(Universal Plug&Play)(Evrensel Tak&Çalıştır) ayarlarını bul "port yönlendirme devre dışı" seçeneğini işaretle kaydet de modem ayarlarından çıkıp tekrar dene sorunun çözülecektir.

AirTies 5450 modem uPnP kapatmayı bulamadım yardımcı olursan sevinirim .
  • Orjinal kullanmayı dene?
  • Orijinalden alıntı: Akrep4

Orijinalden alıntı: tyler999

Bende aynı modemi kullanıyorum modem ayarlarına gir sol taraftaki seçeneklerde 13. Sırada UPNP ayarı var ona gir ordan UPNP Ayarlarına gir ordan "port yönlendirme devre dışı" seçeneğini işaretle kaydet de ve çık işte bu kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Orijinalden alıntı: tyler999

Orijinalden alıntı: tyler999

Bende aynı modemi kullanıyorum modem ayarlarına gir sol taraftaki seçeneklerde 13. Sırada UPNP ayarı var ona gir ordan UPNP Ayarlarına gir ordan "port yönlendirme devre dışı" seçeneğini işaretle kaydet de ve çık işte bu kadar

modem ayarlarına nerden giricem ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.