Şimdi Ara

Call Of Duty Modern Warfare 2 Orjinal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biri açıklık getirirse çok sevinirim,

Arkadaşımdan denemek amacıyla Orjinal COD MW2 'yi aldım kendi steam account'yla girerek yüklemeye çalıştım fakat cd-key girince hata veriyor bu kayıtlıdır diye,acaba tek bilgisayara yüklememi yapılabiliyor orjinaller?
    Diyelim ki format attım ve tekrar yüklemek isticem yüklemicekmi saçmalık değilmidir?
    Yoksa beceremediğim başka bir şeymi var?

• orjinal oyun tek bilgisayara yükleniyor
    format atınca tekrar yükleyebilirsin bu arada
  • Benim bildiğim oyunu steam hesabına kaydettikten sonra Cd-Key girmene gerek kalmıyor zaten. İstediğin yerde o account ile oyunu yükleyip oynayabiliyorsun.
  • Ortada bir yanlışlık var.Eğer arkadaşının steam hesabı ile girmeye çalıştıysan oyunu sorunsuz şekilde yüklemen gerekir.Şöyle söyliyim eniştem arkadaşının kendi bilgisayarına kurduğu oyunu alıp arkadaşının steam hesabı üzerinden kendi bilgisayarına kurdu ve sorunsuz şekilde oynadı.Önemli olan steam hesabıdır.Zaten steam'in en önemli avantajıda budur.Bir kaç arkadaşım hem evlerinde hemde yazlıklarında steam oyunlarını tek bir hesapla rahatça oynayabiliyorlar.

Bu olaya benzer bir sorunu birisi konu olarak açmıştı format sonrası ikinci yüklemeye cd-key istemişti, girdiği halde cd-key hata veriyordu buda ona benzer bir sorun olabilir.(Tek bir pc olduğu halde hata vermişti.)

Eğer böyle olsaydı zaten bu tip oyunlar steam hesabı ile satılamazdı.
  • MW2 bir steam hesabında kayıtlı ve halen aktif ise başka bir hesaptan yüklenmeye çalışırken hata verir, çünkü ilk hesapta oyun halen steam de aktif gözükür, o hesaptan oyun uninstall edilerek kaldırılmadığı sürece başka bir hesaptan aynı cd-key ile yüklenemeyecektir. Malesef yanlış bilgilendirmelerden dolayı insanlar steam hesapları ile oyunu satmak zorunda kalıyorlar.

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbowr6

MW2 bir steam hesabında kayıtlı ve halen aktif ise başka bir hesaptan yüklenmeye çalışırken hata verir, çünkü ilk hesapta oyun halen steam de aktif gözükür, o hesaptan oyun uninstall edilerek kaldırılmadığı sürece başka bir hesaptan aynı cd-key ile yüklenemeyecektir. Malesef yanlış bilgilendirmelerden dolayı insanlar steam hesapları ile oyunu satmak zorunda kalıyorlar.

saygılar

Steam hesabından oyun silenebiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

quote:

MW2 bir steam hesabında kayıtlı ve halen aktif ise başka bir hesaptan yüklenmeye çalışırken hata verir, çünkü ilk hesapta oyun halen steam de aktif gözükür, o hesaptan oyun uninstall edilerek kaldırılmadığı sürece başka bir hesaptan aynı cd-key ile yüklenemeyecektir. Malesef yanlış bilgilendirmelerden dolayı insanlar steam hesapları ile oyunu satmak zorunda kalıyorlar.

saygılar

evet silinebiliyor tabiki

• quote:

quote:

quote:

saygılar

Peki Steam üzerinden alınan bir oyunu nasıl siliyoruz. Yada daha kolay sorayım; CD-KEY ile yüklenmiş bir oyunu bir hesaptan nasıl silip sadece CD-KEY i satıyoruz. Bunu açıklaması olursa ve doğru bilgilenmiş olursak herhangi bir durumda steam hesabımızı satmak zorunda kalmayız değilmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

quote:

quote:

quote:

saygılar

Peki Steam üzerinden alınan bir oyunu nasıl siliyoruz. Yada daha kolay sorayım; CD-KEY ile yüklenmiş bir oyunu bir hesaptan nasıl silip sadece CD-KEY i satıyoruz. Bunu açıklaması olursa ve doğru bilgilenmiş olursak herhangi bir durumda steam hesabımızı satmak zorunda kalmayız değilmi?

Hocam bende bunu merak ediyorum. Bazı arkadaşlar oyununu satarken steam hesabıyla beraber veriyorlar. Benim gibi steam hesabı olupta 2. bir hesap istemeyenler genelde oyunu almaktan vazgeçiyor. Eğer böyle silme gibi birşey varsa, hesap almadan cd-key ile ikinci el satışı yapılabilir. Arkadaş yöntemi anlatırsa iyi olur.

• quote:

saygılar

Konuyu açan kişi zaten başka bir hesapla değil oyunun ilk sahibinin(arkadaşının) hesabıyla girmeye çalıştığını yazmış.Sizin bahsettiniz olay bu durumla alakasız.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

quote:

quote:

quote:

saygılar

Hocam bende bunu merak ediyorum. Bazı arkadaşlar oyununu satarken steam hesabıyla beraber veriyorlar. Benim gibi steam hesabı olupta 2. bir hesap istemeyenler genelde oyunu almaktan vazgeçiyor. Eğer böyle silme gibi birşey varsa, hesap almadan cd-key ile ikinci el satışı yapılabilir. Arkadaş yöntemi anlatırsa iyi olur.

bunu bilmiyordum, walla açıklık getirdiğiniz için teşekkür ederim, Modern Warfare 2 kutulu oyunumu ve steam üzerinden indirdiğim Grid araba yarışının olduğu hesabımı satıyordum, bu sayede oyunu kendi steam hesabımdan silip sadece Modern Warfare 2'yi satmış olabilcem, tekrar saol bilgi için

• peki nasıl yapılıyor bu olay? Program ekle kaldırdan Uninstall dediğimde siliniyormu yani? Benim bildiğim Steam dan oyunu silsen bile bu sefer oyun yüklü olmayanlar listesinde kalmaya devam ediyor. Yani birkere bir steam hesabı ile ilişkilendirdimi artik ordan ayrılamıyor. Bir yanlışınız olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

peki nasıl yapılıyor bu olay? Program ekle kaldırdan Uninstall dediğimde siliniyormu yani? Benim bildiğim Steam dan oyunu silsen bile bu sefer oyun yüklü olmayanlar listesinde kalmaya devam ediyor. Yani birkere bir steam hesabı ile ilişkilendirdimi artik ordan ayrılamıyor. Bir yanlışınız olmasın?

Bende böyle biliyorum, arkadaş bir açıklık getirirse iyi olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

peki nasıl yapılıyor bu olay? Program ekle kaldırdan Uninstall dediğimde siliniyormu yani? Benim bildiğim Steam dan oyunu silsen bile bu sefer oyun yüklü olmayanlar listesinde kalmaya devam ediyor. Yani birkere bir steam hesabı ile ilişkilendirdimi artik ordan ayrılamıyor. Bir yanlışınız olmasın?

Bende böyle biliyorum, arkadaş bir açıklık getirirse iyi olur.

Steam e konu hakkında mail attım cevap bekliyorum, oyunu uninstall ettiğim zaman accounttan kaldırmıştı, fakat şuan halen gözüküyor, cevap gelir gelmez bilgi geçeceğim
  • Steam'e eklenen oyunu silemezsiniz. Bir kere CD Key'i girdiğinizde, veya Steam'den oyunu alıp bir hesaba kayıt ettiğinizde biter olay. Ne kadar silseniz de oyun o hesapta yüklenmemiş olarak gözükür.
  • yanlış bilgi için özür, steam hiçbir şekild kayıtlı oyunu hesaptan kaldırmıyormuş cevap geldi
  • peki
    bazen pc çökebiliyor ve format gerekiyor...
    o zaman ne olacak, yeniden kurmamız gerekirse eğer,
    başka bir pcden kendi steam hesabmıza girp oyunu uninstall edebiliyo muyuz ?

ya da arkadaşın dediği gibi kendi steam hesabımıza girip oyunu yeniden kursak da oluyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölü ozan -- 9 Ekim 2011; 14:08:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölü ozan

peki

ya da arkadaşın dediği gibi kendi steam hesabımıza girip oyunu yeniden kursak da oluyor mu ?

hesaba eklenen bir oyunu çıkaramazsın, devredemezsin, silemezsin, format atabilirsin rahatça daha sonra steam i kurup tekrar oyunu steam üzerinden ya da dvd den çekebilirsin, önemli olan hesabında bulunması gerisi sorun değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dracos

quote:

Orijinalden alıntı: Ölü ozan

peki

hesaba eklenen bir oyunu çıkaramazsın, devredemezsin, silemezsin, format atabilirsin rahatça daha sonra steam i kurup tekrar oyunu steam üzerinden ya da dvd den çekebilirsin, önemli olan hesabında bulunması gerisi sorun değil

+1
  • arkadaşlar merhaba bugun oyunu orjinal aldım ve 2 cd çıktı 1. cd de steamı yukledm yeni hesap açtım ve oyun ekle bölümünde cd keyimi yazdım ama oyun multiplayerı ile birlikte indiriliyor diyor. bu arada 20 dk dır %0 da anlamış değilim, 2. cd ne zaman gerekecek oyun burdan inerse bilgisayrıma nasıl yuklerim masaüstüne falan oyunu bu şekilde yuklemiş biri yada bilen biri yardımcı olabilir mi? ilk defa bu şekilde oyun yukleme ile karşılaşmış oluyorm bnde gecte olsa..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.