geçen gün steam üzerinden cod mw2 yi yedekledim lakin tüm save ler gitti oyun hiç oynanmamış gibi nasıl geri alabilirim save dosyalarını ya da netten çekip atsam steam problem çıkarır mı ?
Konuya giren birinin kafasının karışıcağı bir yer olmuş konuya açıklık getireyim arkadaşından aldığın steam hesabını o ofline olduktan sonra oynaya biliyorsun tabi önce oyunu yüklemen gerekiyor cd key'le steam a oyunu aktif ettiysen artık o cd key o hesap la oynanır cd key i satma şansın yoktur anca steam hesabını satabilirsin cd keyi sadece 1 kere kullanıyorsun oda ilk steam ı oluşturduğun zaman bir daha o cd keyle işin olmuyor işin olmuyor derken başkasına falanda vermeyesin öylece kalsın key
mw2 orjınal keyımız olsa steamsız oynuyabılır mıyız ? ılla steam mı lazım sevmıyorum da steam ı
quote:
Orijinalden alıntı: Saitou Hajime
mw2 orjınal keyımız olsa steamsız oynuyabılır mıyız ? ılla steam mı lazım sevmıyorum da steam ı
illa steam lazım kullanmaya başlayınca steamı seviceksiniz.
selam arkadaşlar iki gün önce internetten oyunu aldım iki gün sürmesine rağmen sonun da oyunu yükledim fakat steama üye olmama rağme oyuna girdiğimde multi oynayamıyorum multi nasıl oynayabilirim.server falan hiç birşey göremiyorum yada bi oyuncu yardım ederseniz sevinirim kafayı yiyecem.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme