Şimdi Ara

Call Of Duty Modern Warfare 2 Oynayanlar Topluluğu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
1
Favori
10.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eklemek istedim dün akşam lvl 4'te yeni silahlar açıldı 2 adet silahı kendine göre seçebiliyorsun o silahlarla biraz torpandık ama yine de hiç iyi değil parantez içerisinde killzone3'de bu kadar zorlanmamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orknt

eklemek istedim dün akşam lvl 4'te yeni silahlar açıldı 2 adet silahı kendine göre seçebiliyorsun o silahlarla biraz torpandık ama yine de hiç iyi değil parantez içerisinde killzone3'de bu kadar zorlanmamıştım.

KZ3'ü bence kıyaslamamalısın MW2'ye.İkisi çook farklı yapıya sahipler MP konusunda.Sana önerim sana önereceğim buildleri 25-30a kadar kullanman.Hem haritalar hakkında bilgi edinmiş olursun hem yazdıklarım biraz stabil silahlar olcak kullanımı kolay çoğunun.

İdeal yapılandırmam(1-15lv arası)

Primary Weapon: M4A1 Assault Rifle--Red Dot Sight(25kill yapınca bu silahla açılıyor)
    Secondary Weapon: PP2000 (Red Dot Sight eklentisi)

Equipment: Frag Grenade
    Special: Stun Grenade

Perk1: Sleight Of Hand
    Perk2: Hardline
    Perk3: Steady Aim ya da Scrambler

Daha sonra

Primary Weapon: UMP45--Rapid Fire(10kill sonra)[Bu silahın Silencer eklentisi açarsan 70e kadar bu silahla kasabilirsin oyunun en stabil,yüksek damage etkili silahıdır.]
    Secondary Weapon: USP.45(Bu silahla olabildiğince çok adam öldürmeye çalış Tactical Knife eklentisini açtıktan sonra Commando Perk'i sayesinde ultra hızlı bıçak darbeleriyle oyunda 1.sıraya yerleşebilirsin)

Equipment: Yapışan grenade(ismini unuttum :D)
    Special: flash grenade
    Perk1: Marathon
    Perk2: LightWeight
    Perk3: Commando

Benim favorim ama çok çalışman lazım(Ben bile anca)

Primary Weapon: Intervention(75kill yapınca FMJ eklentisi takmanı öneririm)
    Secondary Weapon: SPAS-12 Shotgun( Grip eklentisi)

Perk2: Stopping Power
    Perk3: Commando ya da Steady Aim(Steady Aim'in pro versiyonunda daha uzun nefes almanı sağlıyor)

Equipment: Throwing Knife

Şimdilik sana önerebileceklerim bunlar Level'ınla orantılı olarak.Oyuna ısındıktan sonra kendi seçimlerini yapabilirsin zaten biz gene yardımcı olalım :D

2.önerdiğim yapılandırma herhalde MW2'cilerin %90ının takdirine şayan bir Class olduğunu belirteyim :D

Not: Acayip Resmi yazmışım ha.
    Çok ciddiyimdir

3.yazdığım class oyunun babalarını kullandığı gerçekten kullanması başta çok zor ama alışınca bırakamayacağın ultramaniacsupersonic bir class.Videosunda ne demek istediğimi anlayacaksınız:D

http://-www.youtube.com/watch?v=e-oD2ufX1ys

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Salvador -- 23 Ağustos 2011; 15:51:35 >

• zafer_terry | ZafeerTR | Zafer | 17 | İstanbul
  • quote:

Tamamdır Emre değiştirdim hemen

eywallah cağrı abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dhiozy -- 23 Ağustos 2011; 16:47:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Salvador
    Primary Weapon: Intervention(75kill yapınca FMJ eklentisi takmanı öneririm)
    Secondary Weapon: SPAS-12 Shotgun( Grip eklentisi)

Perk2: Stopping Power
    Perk3: Commando ya da Steady Aim(Steady Aim'in pro versiyonunda daha uzun nefes almanı sağlıyor)

Equipment: Throwing Knife

Şimdilik sana önerebileceklerim bunlar Level'ınla orantılı olarak.Oyuna ısındıktan sonra kendi seçimlerini yapabilirsin zaten biz gene yardımcı olalım :D

2.önerdiğim yapılandırma herhalde MW2'cilerin %90ının takdirine şayan bir Class olduğunu belirteyim :D

Not: Acayip Resmi yazmışım ha.
    Çok ciddiyimdir

3.yazdığım class oyunun babalarını kullandığı gerçekten kullanması başta çok zor ama alışınca bırakamayacağın ultramaniacsupersonic bir class.Videosunda ne demek istediğimi anlayacaksınız:D

http://-www.youtube.com/watch?v=e-oD2ufX1ys

Bu class quickscope classıdır ve oyuna ilk başlayanlara önermem çünkü öğrenmek ve alışmak zaman alır.
    Quickscope,Sniper ile dürbünde bakmayarak adam öldürmektir.Oyundan sıkılanlara yeni bir eğlencedir. :)Ayrıca sniper ı normalden çok daha hızlı kullanmamızı ve sağlar.Yani uzaktan vuran shotgun gibi :)
    Quickscope yapılışı:Arkadaşın dediği class ayarlanır ve oyuna başlanır(Normal oyunlarda önermem,özel lobiler açılır benimde çok oynamışlığım vardır bu şekilde isteyenle açabiliriz böyle bir lobi)Silah elimizdeyken gözüken 4 ok var yukarda aşağıda sağ ve solda olmak üzere.Vurulcak kişi bu 4 okun arasına göz kararı alınır L3 tuşuna basılı tutarak dürbünden bakılır ama dürbün tam açılcakken yada çok hafif açılmışken R1 ile ateş edilir.%75 vurma %25 ıska ihtimali vardır(Kusursuz yaparsanız %100 vurursunuz ve zaman geçtikçe bu göz kararı felan dediğim yerde ustalaşıcağınız için baya eğlenceli gelicektir.)
    Dediğim gibi isteyenle yapabilirim böyle quickscope maç :)
    Sorunuz olursa beraber çözeriz oyunda :)

• BatuhanK. | batuhankorucu | Batuhan | 16 | İstanbul

Birşey soracam. Kendi aranızda maçlar yapıyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonesknow -- 23 Ağustos 2011; 19:11:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanK.

BatuhanK. | batuhankorucu | Batuhan | 16 | İstanbul

Yapıyoruz yapmazmıyız çokda zevkli oluyor en kısa zamanda tekrarlarız umarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: römercan

quote:

Teşekkürler. Ama ben MW2'ye genelde geceleri sahura kadar olan vakitte oynuyorum. Neyse ben sizi yine de ekliyim PSN'de.
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler. Ama ben MW2'ye genelde geceleri sahura kadar olan vakitte oynuyorum. Neyse ben sizi yine de ekliyim PSN'de.

En son buluşmamız 02 deydi galiba resimlerini bulabilirsin konuda :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

En son buluşmamız 02 deydi galiba resimlerini bulabilirsin konuda :)

Tamam teşekkürler. Bu gece girebilirim oyuna ama 12'den sonra çünkü halı saha maçım var

• Benide ekle :)

PSN ID: CNM1964

İsmim: Mert

Headset: Var
  • Akşam 18:30'dan sonra oyundayım.
  • Oyuna hızlı koşma gibi bir özellik var mı? Joystik'te kullanılan bir tuş vs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: orknt

Oyuna hızlı koşma gibi bir özellik var mı? Joystik'te kullanılan bir tuş vs..

yürüme tuşunun üstüne basarsan kısa süreli depar atıyor.. ( L3 tuşu sanırsam )
  • -----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-447A624B4 -- 13 Ekim 2021; 23:31:40 >
  • Tahminim %100 olmaz gibi hazır başlamışken Veteranda başlamanı tavsiye ederim işi garantiye almak lazım
  • -----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-447A624B4 -- 13 Ekim 2021; 23:31:27 >
  • 7/24 oynuyorum istediğiniz zaman kapışabiliriz

PSN ID: KnGrkM

İsmim: Görkem

Headset:Var
  • quote:

Orijinalden alıntı: GirtyL

Arkadaşlar bi sorum olucak. mutlaka hepiniz campaign modunu oynamışsınızdır ben veteran zorlugunda bitirdim ama enemy intel itemleri kaldı en kolaydan başlasam onları almak için %100 olur mu yoksa tekrar veteran zorlugunda bitirmem gerekir mi? yani silinirmi o zorluktaki ilerlemem.
    Yeni bir konu açmaya gerek duymadım.

teşekkürler.

Ben platinum'u aldım %100 yani hayır recruit'te bile toparlayabilirsin intel itemleri.
  • Öncelikle herkesin geçmiş bayramını kutlayayım :) Yoktum burada 1 haftadır,ondan anca fırsat bulabildim
    Bu haftaiçi bişeyler organize edelim yine,ortak bi zamanda toplaşalım

Birde MW3 ü alacaklar var mı aramızda merak ettim ?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.