Şimdi Ara

Call Of Duty Modern Warfare 2 Oynayanlar Topluluğu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
1
Favori
10.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam benide ekleyin

FORUM İSMİ:adoreco

PSN:adooTR

İSİM:Adil

HEADSET:VAR

TEŞEKKÜRLER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adoreco -- 17 Ağustos 2011; 22:49:06 >
  • iyi akşamlar beyler,
    var mı oynayacak olan ??
  • Ben yarim saate oynamaya baslarim,,
  • ekle beni psn'den...ben de gelirim 1 saate en geç...
  • psn id : orknt
  • 2 nizi de ekledim
    psn; PlaneTN
  • MW2'ciler herkese tünaydın!

Beyler diyorum ki bu gece birşeyler yapalım ne dersiniz? saat 22.30-02.00 arası müsait olanlar konu altına mesaj bıraksın.Eğer salı günü gibi katılım fazla olursa kendi aramızda da çevirebiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: El Salvador

MW2'ciler herkese tünaydın!

Beyler diyorum ki bu gece birşeyler yapalım ne dersiniz? saat 22.30-02.00 arası müsait olanlar konu altına mesaj bıraksın.Eğer salı günü gibi katılım fazla olursa kendi aramızda da çevirebiliriz

Tünaydınnn

Bu akşam bi arkadaşım bende kalabilir. Co-op bişiler oynarız büyük ihtimal birlikte. Belki bi yarım saat gelirim ama kesin söz vermeyeyim

• Beyler ben müsaitim gelebilirim yapalım bişeyler
  • Ohoo sadece 3 kişi mi oynayacaz yav

Hadi beyler katılım bekliyorum

@cAf_Ri

Abi arkadaşına söylersin 1el sen 1el o oynar hallederiz yav sorun olmaz

• Benim garanti degil ama gelmeye çalışırım.
  • çağrı abi bnm emReA.dhiozy312 hesaba bi giremedim yeni üyelik açtım bi zahmet değiştirir misin psn yine aynı dhiozy312
  • türklerden bitek ben kaldım zannediyodum bu oyunu oynayan.. ekleyin arkadaşlar psn imzamda..
    bu oyunun eri bende apayrı
    4. prestij 40 küsür level :)
  • 2 akşamdır düzenli oynuyorum ama durumlar çok kötü karşıma çıkanlar aşırı derecede iyi fps'yi hiç oynamamış gibi hissediyorum,preator galiba onlardan kurtulsak başka biri haklıyor. K/D 0.22 gibi düştü.

Ayrıca bazıları çok hızlı hareket ediyor bende öyle bir özellik yok adam kağnı gibi. + çelik yelek gibi bişey var mı alınıyor mu?

yardımlarınızı rica ederim.

lvl 4'üm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_ -- 23 Ağustos 2011; 9:39:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orknt

2 akşamdır düzenli oynuyorum ama durumlar çok kötü karşıma çıkanlar aşırı derecede iyi fps'yi hiç oynamamış gibi hissediyorum,preator galiba onlardan kurtulsak başka biri haklıyor. K/D 0.22 gibi düştü.

Ayrıca bazıları çok hızlı hareket ediyor bende öyle bir özellik yok adam kağnı gibi. + çelik yelek gibi bişey var mı alınıyor mu?

lvl 4'üm

evet bazı adamlar çok hızlı hareket ediyor,resmen atlaya atlaya gidiyor
    sanırım level arttıkça eklenen bir özellik,

• quote:

Orijinalden alıntı: KA-BOOM
    çağrı abi bnm emReA.dhiozy312 hesaba bi giremedim yeni üyelik açtım bi zahmet değiştirir misin psn yine aynı dhiozy312

Tamamdır Emre değiştirdim hemen

quote:

2 akşamdır düzenli oynuyorum ama durumlar çok kötü karşıma çıkanlar aşırı derecede iyi fps'yi hiç oynamamış gibi hissediyorum,preator galiba onlardan kurtulsak başka biri haklıyor. K/D 0.22 gibi düştü.

lvl 4'üm

Onlar Perk'lerle alakalı. Konunun ilk mesajına PERKS diye bir resim düzenleyip eklemiştim ona tıklayıp büyük halinde neyin ne işe yaradığını öğrenebilirsin. Tabi Perk'te levelle birlikte gelişen birşey. Mesela Commando perk'i Bıçaklama mesafesini uzatıyor. Yani normalde adamın dibine girip bıçaklamak gerekirken bu perki alınca biraz mesafe de olsa hızlıca gidip bıçaklıyor. Ki bence en işe yarayan perklerden biri bu

Diğer perkler için dediğim resime bakabilirsin Perk'lerle beraber oyun ayrı güzel bi hal alıyor.

• Perk'ler seviye atladıkça otomatik mi açılıyor yoksa siz mi aktif ediyorsunuz?
  • quote:

Perk'ler seviye atladıkça otomatik mi açılıyor yoksa siz mi aktif ediyorsunuz?

Perkler otomatik açılır belirli bir görevi yapınca PROya yükselir ve yeni özellikler gelir.
  • Kaçıncı seviyede iyi bir durumda olunur?
  • İlk başta oyun sıkıcı gelebilir "ya millete bak nasl öldürüyor hemen,tabi o kadar level olsam bende öldürürüm" diye düşünülebilir. Biraz vakit harcayınca kolaylıkla level atlanıyor. Özellikle ilk 20-30 level çok hızlı ilerliyor. 4-5 saat aralıksız oynayınca 6-7 belki 10 level bile atlanabilir. Level arttıkça yeni level'e geçmek zorlaşıyor tabi,çok XP istiyor.

Commando Perk'i açılsın,elinde R3'e alışırsa kolaylıkla yakın mesafede bıçaklayarak öldürebilirsin. Birde silahı iyi seçmek lazım tabi. Silah tablosunu da ilk sayfaya eklemiştim
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.