Şimdi Ara

Call Of Duty Modern Warfare 2 Oynayanlar Topluluğu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
1
Favori
10.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuya Harita, Killstreak, Deathstreak, Perk ve silahların detaylı açıklamalarını ekledim sonunda
  • müsait olan varmı beyler ??
  • Ben işyerimdeyim. Belki akşam 6-8 arası girerim. Daha ps3 bile kurmadım,evde duruyor öyle çanta da :)
  • ben müsaitim bugün kaç gibi yaparız
  • .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10C4F8F64 -- 13 Şubat 2014; 11:34:28 >
  • Psn: PlaneTN ,25 sakarya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *planet* -- 17 Ağustos 2011; 10:24:30 >
  • çağrı, ekibimiz baya kalabalıklaşıyor ama bir türlü toplanıp oynayamadık doya doya...
    toplanalım , yapalım bişeyler...
  • Evet yarın ayarlayalım hatta bugün ayarlayalım yarın buluşalım :)
  • Müsait olan ??
  • İnception ile bulustuk musait olan varsa katilsin bize
  • Bugün 23.00-01.00 arası toplaşak mı MW2'ciler?3.prestij'e geçtim Level kasmam lazım :D

Not: Çağrı abi hoşgeldin tekrardan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Salvador

Bugün 23.00-01.00 arası toplaşak mı MW2'ciler?3.prestij'e geçtim Level kasmam lazım :D

bana uyar ben girerim prestige hayırlı olsun bu arada
  • Banada uyar ama 00 dan sonra gelirim büyük ihtimal
  • klan maç yapmak isteyen mesaj atsın ( çok iyi bir ekibiz ) rakip olabilcekseniz gelin !!!!!! psn ıd kratosyasin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratosyasin

klan maç yapmak isteyen mesaj atsın ( çok iyi bir ekibiz ) rakip olabilcekseniz gelin !!!!!! psn ıd kratosyasin

İlk mesajda belirtmiştim bu bir "Klan sayfası değil!" Biz burda sadece Online MW2 oynayanlar olarak toplanıyoruz,kendi aramızda birşeyler yapıyoruz/yapmaya çalışıyoruz. Önce oku,okuduğunu anlayabil ondan sonra "rakip olabilecekseniz gelin" diyip o kadar (!) işareti koy arkadaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Salvador

Bugün 23.00-01.00 arası toplaşak mı MW2'ciler?3.prestij'e geçtim Level kasmam lazım :D

Hoşbuldum Talha Haftasonu tekrardan bi İstanbul'a gittim,yoktum yine. Ama bundan sonra buralardayım hep,bu haftaiçi kesin birşeyler yapalım. Bayadır oynayamıyoruz / oynayamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratosyasin

klan maç yapmak isteyen mesaj atsın ( çok iyi bir ekibiz ) rakip olabilcekseniz gelin !!!!!! psn ıd kratosyasin

Adam legend belli ki seviyesini düşmemiz ayıp olur şimdi

Not: Bu akşam yapalım birşeyler beyler

@straizen

Sağolasın ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Salvador -- 16 Ağustos 2011; 10:52:28 >
  • Bugün bende başlıyorum!
  • evt bu akşam oynayalım
  • Ben şuan müsaitim.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.