quote:Orijinalden alıntı: römercan quote:Orijinalden alıntı: Inception* Gececi tayfa yokmu ya? Ben yarın akşam müsait olucam. Bu akşam oluyo heralde dimi,kafam karıştı
quote:Orijinalden alıntı: Inception* quote:Orijinalden alıntı: römercan quote:Orijinalden alıntı: Inception* Gececi tayfa yokmu ya? Ben yarın akşam müsait olucam. Bu akşam oluyo heralde dimi,kafam karıştı Evet.Gece gece bende yanlış yazmışım
quote:Orijinalden alıntı: römercan quote:Orijinalden alıntı: Inception* quote:Orijinalden alıntı: römercan quote:Orijinalden alıntı: Inception* Gececi tayfa yokmu ya? Ben yarın akşam müsait olucam. Bu akşam oluyo heralde dimi,kafam karıştı Evet.Gece gece bende yanlış yazmışım Hahaha rica ederim Görüşürüz akşama o zaman
quote:Orijinalden alıntı: Inception* quote:Orijinalden alıntı: römercan quote:Orijinalden alıntı: Inception* quote:Orijinalden alıntı: römercan quote:Orijinalden alıntı: Inception* Gececi tayfa yokmu ya? Ben yarın akşam müsait olucam. Bu akşam oluyo heralde dimi,kafam karıştı Evet.Gece gece bende yanlış yazmışım Hahaha rica ederim Görüşürüz akşama o zaman evet görüşürüz ama geceye kayabilir biraz buraya yazarım ben müsait olunca
quote:Orijinalden alıntı: römercan quote:Orijinalden alıntı: Inception* quote:Orijinalden alıntı: römercan quote:Orijinalden alıntı: Inception* quote:Orijinalden alıntı: römercan quote:Orijinalden alıntı: Inception* Gececi tayfa yokmu ya? Ben yarın akşam müsait olucam. Bu akşam oluyo heralde dimi,kafam karıştı Evet.Gece gece bende yanlış yazmışım Hahaha rica ederim Görüşürüz akşama o zaman evet görüşürüz ama geceye kayabilir biraz buraya yazarım ben müsait olunca İsabet olur zaten,12-1 gibi eve gelicem zaten
quote:Orijinalden alıntı: straizen312 abi benide ekler misiniz aranıza 3. prestige 28 lwlim headset yok lütfen ekleyin çağrı şu aralar yok tatile çıktı gelince ekler
Evet arkasdlar artık ayarlayalım birseyler son mesaj atanlarla 6 kisilk bir party yapsak DHTR clan ı ile bir takım olustururuz
Uzun soluklu bi tatilin ardından işime,psn'ime geri dönmüş bulunmaktayım. MW2 Special Ops olmak üzere 4 Co-op oyun bitirdik tatilde eniştemle Listeyi güncelledim tekrardan. Bu hafta içi müsait olan kişilerle toplaşalım,yapalım bişeyler. Online'ı özledim yahu