Şimdi Ara

Call Of Duty Modern Warfare 2 Oynayanlar Topluluğu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
1
Favori
10.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende saat 3 buçuk 6 arası boş olurum akşada açmaya çalışırım
  • Bu perşembe akşamı 9-10 arası toplaşalım mı ?
  • Tünaydın MW2'ciler.
    Abi bana uyar 10-11arası da olabilir.Hadi beyler toplaşak,kaynaşak bütün MW2'ciler toplanamadık toplanamadık
  • quote:

Orijinalden alıntı: _cAfRi

Bu perşembe akşamı 9-10 arası toplaşalım mı ?

Bana uyar valla süper olur dostum...
  • @Talha ; Dün headseti bulamadım oda da ya,ondan muhabbet edemedik

Perşembe kendi takımımızı kurup karşıya rastgele kişi alalım. 6 kişi çıkar diye düşünüyorum
  • ben gelmeye çalışırım perşembe akşam....
    yeni silahım ve eklentileriyle düşmanların korkulu rüyası olucam
  • Kadroyu tamamlıyoruz ufaktan o zmn :)

Konuya bi kaç resim ve açıklama ekleyeceğim. Perkler,bölümler,silahlar'la ilgili. Umarım işimize yarar
  • hocam bende gelmeye çalışırım bu arada bende jabra BT2035 kulaklık aldım
  • ben oynuyordum bi aralar şimdi bıraktım
  • psn aykut1990 headset var
  • Hocam eğer yer olursa bende gelirim yarın.
  • Akşam 10'da kimler gelebilir ?
  • Bu sefer yamuk yok geliyorum ne olursa olsun ;) Klanı olmayanlar ]DH[ yazsın bari Clan Tag'e oyunda takım olduğumuz anlaşılır en azından.Psikolojik olarak çökertelim karşı takımı :D

Not: Perk,Killstreak,Deathstreak gibi konularda çözemediği yerler olan arkadaşlara yardımıcı olabilirim.Hep destek tam destek...
  • Clan tag olayı çok güzel olur Talha DHTR de yazabiliriz,DH de yazabiliriz. hepimiz aynı şeyi yazalım da

Ben Perk vb. herşeyin içeriklerini ilk sayfaya ekleyeceğim. Gün içinde biraz yoğunum akşam başlamadan önce eklerim belki

Headsetleri şarj etmeyi unutmayalım :) benim geçen şarj bitmişti malum

• iyi olur bende büyük ihtimal gelirim bu arada hacam bende de yukarda değim gibi jabra BT2035 headset aldım şarjının bittiğini nasıl anlıyoz ben çıkaralı 1 gün oldu şarjı kaç gün gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesakan96 -- 21 Temmuz 2011; 17:52:06 >
  • Jabra iyidir,iyi yapmışsın alarak. Şarkı biterken ötüyor alet 5-6 sn de bi. Ortalama 8-10 saat gidiyor galiba. İlk sayfadaki listeye ekledim :)
  • İnternet koptu durdu. Bir oynayamadık adam gibi kusura bakmayın. (Nedenini buldum (DNS'im 8.8.8.8, 8.8.4.4'dü ama 208.67.222.222, 208.67.220.220 ayarlamam gerekiyormuş benim gibi psn'den kopmalar yaşıyan varsa denesin) bir sonraki buluşmada sorun kalmayacak inşallah). Bu arada cAfRi hocam benim adımı Yiğit olarak değiştirsene ana sayfada. Beyler bana Yiğit diyebilirsiniz. (Yiğitcan, kulağa hoş gelmiyor hiç zaten).
  • Fırat'la senin kopmana anlam veremedik zaten,gel diyoruz bakıyoruz offline oluyorsun. Hallettiysen problem yok ama

Tam toparlanamamış olsakta güzeldi bence. Başka MW2 gecesinde görüşürüz

Ben ufak bi tatile çıkıyorum yarın,1-2 hafta kadar yokum buralarda. Dikkat edin kendinize sıcaklarda
  • beyler benim klanım var cok eski bir klanız klan maçı yapmak istiyoruz bi kaç kez yaptık klan maç karşımızda kimse duramadı eğer iyi bi ekipseniz zaman ve saat belirleyip klan maçı yapalım nerdeyse her aksam toplanıyoruz dediğim gibi klan maçı isteyen cevaplasın
  • psn: kratosyasin yazmayı unutmuşum klan maçı isteyenler ekleyip mail atabilirler
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.