Şimdi Ara

Call Of Duty Modern Warfare 2 Oynayanlar Topluluğu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
1
Favori
10.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@çağrı benim headset'i de listeye eklermisin... o kadar konuştuk headsetimiz var

dünkü oyun hakkaten eğlenceliydi, katılımı biraz daha arttırıp kendi aramızda oynasak, takımlar kursak daha da eğlenceli olur bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Salvador

Haftada en az 3 gece oynasak süper olur abi dün güzeldi.Ayrıca bu saatten sonra DLC almaya gerek var mı sizce?

Bence gerek yok zaten mw3 cıkacak ona cıkan dlc leri alırsınız.
  • @Talha; DLC'lere gerek yok bence ya,bize yeter gibi şuanki herşey Ben bu aralar ps3'ü açtıkça hep mw2 oynuyorum zaten :) Uygun vakit ayarlarsak haftada sabit günler belirleyebiliriz.

@Alperen ; eklemeyi unutmuşum ekledim hemen 1 takım en azından kendi aramızdan olsa o bile yeter şimdilik
    İyi haftalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jigen Daisuke -- 11 Temmuz 2011; 13:26:58 >
  • Tamam o zaman MW3 gelene kadar beklemedeyiz dlc için.Bu arada ağırlıklı olarak MW2 takılan bi clan arıyorum tek başına çekilmiyor yav bu oyun :D
  • Beyler bu gece saat 10gibi online olabilecek kimse var mı? 2-3 el de bugün oynayalım derim ne dersiniz ?
  • @Talha ; Ben kesin birşey diyemiyorum. PS3 başında olursam mutlaka mw2 oynuyor olurum zaten,paslaşırız
  • abi o zaman

Gönüllü MW2'ciler aranıyor
  • enesakan96 | crazybreakfast | enes | 16 | karaman
    benide ekleyin vazgeçemedim şu oyundan
  • Dışardaydım koştum geldim kimseler yok
  • Çağrı abi benim kuzenler PS3 ü usülsüz kullandığından dedem 1-2 gün kapattırmamı söyledi makinayı ondan giremedim dün gece hakkını helal et beklettiysem :( Bugünde giremeyebilrim ama ikna etmeye çalışacam
  • quote:

Çağrı abi benim kuzenler PS3 ü usülsüz kullandığından dedem 1-2 gün kapattırmamı söyledi makinayı ondan giremedim dün gece hakkını helal et beklettiysem :( Bugünde giremeyebilrim ama ikna etmeye çalışacam

Ne demek Talha lafı olmaz,ben şakayla takıldım zaten size Bende geç girebilirim belki bu akşam,ama belli de olmaz

• sevgili mw2'ciler günaydın :)
    dün akşam dışardaydım gelemedim, muhtemelen bugün ve yarın da gelemeyeceğim.. (program yoğun )
    perşembe akşamı inşallah aranızda olurum oynayacak olursanız...
  • Benide yazın beyler .BO da MW2'de oynuyorum.Map pack de var
  • quote:

Çağrı abi benim kuzenler PS3 ü usülsüz kullandığından dedem 1-2 gün kapattırmamı söyledi makinayı ondan giremedim dün gece hakkını helal et beklettiysem :( Bugünde giremeyebilrim ama ikna etmeye çalışacam

ps3 nasıl usulsüz kullanılır talha ??
  • Youtube a girip son ses müzik dinleyerek olabilir mesela :D Yada don atlet ulu orta
    vaziyette birileri tarafından görülebilir :)

Durum sadece ps3ü kullanım değil ortamın da kullanımı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Salvador -- 12 Temmuz 2011; 9:58:07 >
  • don atlet fenaymış , baya ceza alır onlar
  • Olan bana oldu zaten abi neyse geceleri kaçak girerim odaya artıkın
  • Gençler biraz tüyo versenize bana nasıl oynanır bu meret yeğenime diye aldım kendim merak sardım.
    Vasat bir COD oyuncusuyum. Neye dikkat ediyorsunuz oynarken mesela kill cam de rakip çok rahat öldürüyor hedef +'sında çarpı işareti çıkıyor sonra paso sağ sol yapsa bile hedefe ulaşıyor mermiler nedir bu adamı indirmenin tekniği, Killzone da böyle vasat değili KD 1 oranı ile oynuyorum ama gelin görün kü COD da tam rezaletim. En azından adamı indirirken zoom yapma zorunluluğu olmasaymış oyunda :(
  • 1.Pusulacak yerler
    2.Hızlı GamePad kullanımı
    3.Stratejik noktalara bomba,Grenade Launcher sallama
    4.Single Player modu ( alışmak için birebir )
    5.6.HİS (Bunu belli bir dönemden sonra hissedebilirsin :D )
    6.

diye gidiyor şu an aklıma gelenler bunlardan ibaret
  • Hedefi aldıktan sonra sağ analog stick kullanıyormusun peki ? ekranda çıkan X sanıyorum ki hedefe giden kurşunun isabet oranını çoğaltıyor ?. Sağ analog stick ile hedefi tutturayım derken kayboluyor sağa sola ateş ediyorum :)

Birde bu oyunu oynayan yetişkin yok mu ? :D Ne zaman girsem oyunlara çocuk sesleri geliyor mic lerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 13 Temmuz 2011; 10:36:10 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.