Şimdi Ara

Call Of Duty Modern Warfare 2 Oynayanlar Topluluğu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
1
Favori
10.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

dlcsi olan yokmu

Ben almadım. Şimdilik gerekte yok diye düşünüyorum.

Bu akşam dışardaydım yeni geldim eve. Haftasonu herhangi bi gün toplaşalım mı,uyar mı herkese ??
  • ben haftasonu büyük ihtimalle müsait olurum... ortak bir karar verilebilirse ben katılırım...
  • El Salvador | RappeR_TR | Talha | 18 | İzmir

eklerseniz sevinirim :)
  • Ekledim Talha. Haftasonu müsait olan kimler var,cumartesi ya da pazar akşamı yapabiliriz ? Ben ve Alperen'den başka müsait olan var mı ?

PSN e eklemediklerim var,akşam eve gidince ekleyeceğim herkesi bu arada Kendi aramızda şöyle güzel bi maç yapalım yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jigen Daisuke -- 8 Temmuz 2011; 15:15:12 >
  • İyi günler...Ben Mw4'ü oynuyorum.Var mı aynı oyunu oynayan? :)
  • H.sonu (c.tesi-pazar) 7den sonra müsaitim bugün de 8-9gibi yaparsak gelirim
    Belki pazar günü denize gitmezsem sabahtan akşama kadar müsait olabilirim...

Tabi abi koparız akşam akşam ;) Alırım M4 ümü cevurlara karşı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Salvador -- 8 Temmuz 2011; 18:59:24 >
  • Birde önerebileceğiniz bir headset varsa onuda alabilrim bu h.sonu teknosa ya da bimeks mağazalarında bulabileceğim birşeyse süper olur ;)
  • Ben Jabra BT2035 headset aldım Teknosadan, 35 TL'ye. Gayet kullanışlı ve güzel bence memnunum. Bildiğim kadarıyla çoğu ps3 kullanıcısı bu headseti kullanıyor. Tavsiye ederim Talha
    Cumartesi ya da pazar 22.00 yapalım diyorum ben,hangi gün ve hangi saat uyar sizlere ?
  • mw3'ün çıkışına az kalmasaydı yeniden alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: _cAfRi

Ben Jabra BT2035 headset aldım Teknosadan, 35 TL'ye. Gayet kullanışlı ve güzel bence memnunum. Bildiğim kadarıyla çoğu ps3 kullanıcısı bu headseti kullanıyor. Tavsiye ederim Talha
    Cumartesi ya da pazar 22.00 yapalım diyorum ben,hangi gün ve hangi saat uyar sizlere ?

Hocam aynı headsseti ben kullanıyorum hakkatten kullanışlı. Bende forumdaki arkadaşların tavsiyesiyle aldım gerçekten çoğu ps3 kullanıcısı bu headseti kullanıyor
  • O zaman bende bugün alayım :D Bana c.tesi pazar saat 10 uyar hemde çok güzel olur ; )
  • arkadaşlar, var mı psnde olan ? oynayalım biraz
  • Anca müsait olabildim. Açacağım birazdan PSN i,mw2 oynayanlar varsa bikaç el oynayalım :)
  • Benim alet ntsc-j ve PSN'de PSN UK oyunda PAL :) bir sorun olur mu online oynarken?
  • Çağrı abi benim profile +headset yazabilirsin aldım dün ancak modemimi geçen bir arkadaşta kullanmıştım onun ayarlarını yapmam için PC arıyorum yakın çevreden malum bende PC yok en kısa sürede gecelere akmaya gelicem.Bugün de PC yi bulmak için uğraşıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Salvador

Çağrı abi benim profile +headset yazabilirsin aldım dün ancak modemimi geçen bir arkadaşta kullanmıştım onun ayarlarını yapmam için PC arıyorum yakın çevreden malum bende PC yok en kısa sürede gecelere akmaya gelicem.Bugün de PC yi bulmak için uğraşıcam

Hayırlı olsun Talha PS3 e tanıtma problem yaşarsan (ki yaşamazsın,jabra kolay tanıtılıyo) özel mesaj at bana yardımcı olmaya çalışayım. Bu akşam 22.00 gibi yapalım birşeyler bence. Biz dün Alperen'le oynadık biraz,gayet güzeldi ama genel olarak hep bizden kişiler olsa daha zevkli olur. Az öncede PaypayTR ile Special Ops yaptık,o da güzeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: pipoTTi

Benim alet ntsc-j ve PSN'de PSN UK oyunda PAL :) bir sorun olur mu online oynarken?

Farklı renklerin dostça mücadelesi Bir problem olmaz bence,oynayabilirsin
  • Benim oyun 1.bölge PSN ve Alet 2.bölge inş. bende bi şeylik çıkmaz :D
  • ben de az evvel headset aldım, artık akşam bi denemenin vakti geldi headsetle ve burdaki arkadaşlarla :)
    @çağrı dünkü oyun hakkaten zevkliydi, baştan davetle başlarsak hep aynı takımda oluyoruz, o zaman daha güzel oluyor...
    akşam bi aksilik olmazsa gelirim ben yine..
    şu kulaklık nasıl tanıtılacak bi tarif ediverin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.