Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare (2007) / Remastered (2016) [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.137
Cevap
5
Favori
302.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E3 dan baya bi ödül aldi bu yun güzel olcak kanimca
  • Grafikler aşmış ben sadece videolarını izlerim bu oyunun ekran kartı şart
  • cod zaten bir devrimdi 4.süde devrim olucak
  • Dehşet birşey olacak gibi
  • C4 Video...

http://www.gametrailers.com/player/22901.html

Süper oyun yaa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

C4 Video...

Süper oyun yaa.

half life da vardı bunun gibi bi silah çok güzel oyun olcak inş fazla bi sistem istemez

• pinky beğendiyse güzeldir
  • neden? senin kendi zevklerin yokmu pinky bunu alın dese alcan almayın dese almicanmi?
    quote:

Orjinalden alıntı: sameducer

pinky beğendiyse güzeldir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

C4 Video...

Süper oyun yaa.

eylülde crysis alcam orjinal 2. alcam oyunda COD4 süper yapmislar Multiplayer cok süper olcak bu sene oyuna doycaz ohbe yüzüm gülmeye basladi yavas yavas heycanlanmaya basladim nedense.

• Oyun güzel olucak fakat cod2 deki gibi ağaçlardaki yapraklar ve çimenler rüzgardan hareket etmiyor tek eksiği bu ve grafiklerde pek fazla değişiklik yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: strikeforce
    Oyun güzel olucak fakat cod2 deki gibi ağaçlardaki yapraklar ve çimenler rüzgardan hareket etmiyor tek eksiği bu ve grafiklerde pek fazla değişiklik yok

emin misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brooklyn

Beyler Call of Duty 2 oynarken oyun aniden kapandı sistem yetersizliği diye bir uyarı geldi,şimdi oyunu açıyorum savelediğim oyun açılmıyor.Ne yapmalıyım bayada ilerlemiştim geri dönüş yokmu ?

Yokmu yardım edicek ?
  • süper bir oyun bizi bekliyor arkadaşlar ama sanki oyun biraz değişmiş gibi geliyor bana
  • rüya diil di mi arkadaşlar bu oyun videoda koptum oynarken kalkamam heralde bırakamam bu oyunu ya
  • Oha oldum.Bu ne görüntüler böyle.Adeta gerçek
  • bu oyun dünyasının sonu ne olcak yaw gerçek gerçek gerçek nereye kadar gitçek en sonunda bizim aynımızı yapçaklar ondan sonra noolcak?
  • quote:

quote:

Beyler Call of Duty 2 oynarken oyun aniden kapandı sistem yetersizliği diye bir uyarı geldi,şimdi oyunu açıyorum savelediğim oyun açılmıyor.Ne yapmalıyım bayada ilerlemiştim geri dönüş yokmu ?

Yokmu yardım edicek ?

• konsolcular cod3 çıktığında hava atıyolardı pc ye çıkmıyo diye şimdi konsolada pc yede çıkıyo...merak ediyorum acaba bu görüntüleri görünce ne diyolar...her zaman diyorum hep diyorum konsol iyi olabilir ama oyunlarda bilgisayarın verdiği performansı bence hiç bi zaman vermez...
  • Beyler bu oyunda mı DX10 destekli?Ayrıca min ve max sistem gereksinimleri nerlerdir?Yazarsanız ssevinirim
  • Bu oyun çıktığında gerçekten süper olacak.Ben PS3teki trailerını PSStoredan indirip izledim oyun içinden alınma grafikler olduğunu daha başında söylüyorlardı ve aynı bu grafiklerdi.Yani anlayacağınız grafikler böyle olacak.Sistem nasıl olacak orasını bilemem ama sistemi kaldıracak olanları gerçekten süper bir oyun bekliyor.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.