eylülde crysis alcam orjinal 2. alcam oyunda COD4 süper yapmislar Multiplayer cok süper olcak bu sene oyuna doycaz ohbe yüzüm gülmeye basladi yavas yavas heycanlanmaya basladim nedense.
Oyun güzel olucak fakat cod2 deki gibi ağaçlardaki yapraklar ve çimenler rüzgardan hareket etmiyor tek eksiği bu ve grafiklerde pek fazla değişiklik yok
quote:
Orjinalden alıntı: strikeforce Oyun güzel olucak fakat cod2 deki gibi ağaçlardaki yapraklar ve çimenler rüzgardan hareket etmiyor tek eksiği bu ve grafiklerde pek fazla değişiklik yok
emin misin?
quote:
Orjinalden alıntı: Brooklyn
Beyler Call of Duty 2 oynarken oyun aniden kapandı sistem yetersizliği diye bir uyarı geldi,şimdi oyunu açıyorum savelediğim oyun açılmıyor.Ne yapmalıyım bayada ilerlemiştim geri dönüş yokmu ?
Yokmu yardım edicek ?
süper bir oyun bizi bekliyor arkadaşlar ama sanki oyun biraz değişmiş gibi geliyor bana
rüya diil di mi arkadaşlar bu oyun videoda koptum oynarken kalkamam heralde bırakamam bu oyunu ya
Oha oldum.Bu ne görüntüler böyle.Adeta gerçek
bu oyun dünyasının sonu ne olcak yaw gerçek gerçek gerçek nereye kadar gitçek en sonunda bizim aynımızı yapçaklar ondan sonra noolcak?
quote:
quote:
Beyler Call of Duty 2 oynarken oyun aniden kapandı sistem yetersizliği diye bir uyarı geldi,şimdi oyunu açıyorum savelediğim oyun açılmıyor.Ne yapmalıyım bayada ilerlemiştim geri dönüş yokmu ?
Yokmu yardım edicek ?
konsolcular cod3 çıktığında hava atıyolardı pc ye çıkmıyo diye şimdi konsolada pc yede çıkıyo...merak ediyorum acaba bu görüntüleri görünce ne diyolar...her zaman diyorum hep diyorum konsol iyi olabilir ama oyunlarda bilgisayarın verdiği performansı bence hiç bi zaman vermez...
Beyler bu oyunda mı DX10 destekli?Ayrıca min ve max sistem gereksinimleri nerlerdir?Yazarsanız ssevinirim
Bu oyun çıktığında gerçekten süper olacak.Ben PS3teki trailerını PSStoredan indirip izledim oyun içinden alınma grafikler olduğunu daha başında söylüyorlardı ve aynı bu grafiklerdi.Yani anlayacağınız grafikler böyle olacak.Sistem nasıl olacak orasını bilemem ama sistemi kaldıracak olanları gerçekten süper bir oyun bekliyor.