hay şansıma kasımda çıkarsa o zamana benim vizeler başlar.
Yeni videolar eklendi Call of Duty 4 Modern Warfare Dead Silence Gameplay
Call of Duty 4: Modern Warfare - Ingame Gameplay !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 8 Ağustos 2007; 2:15:46 >
quote:
Orjinalden alıntı: >OnuR< Yeni video eklendi Call of Duty 4 Modern Warfare Dead Silence Gameplay
call of duty nin en sevdiğim özelliği kabza vurarak adam öldürmek. önceden bunu sessizce yapmak için eğilerek düşmana arkadan yaklaşıyorduk. çünkü eğilince ses çıkmıyordu. artık bunu sessiz hale getirmişler. bu oyuna daha da heyecan katar. güzel bir özellik olmuş. oyun gerçeğe daha da yaklaşmış
ewt dedigin dogru teşk..
Arkadaşlar bende tam bilmiyorum ama cod4'ün gelmiş geçmiş en iyi sava ş oyunu olduğu söyleniyor gerçi bizim külüstür onu kaldırmaz ama olsun bende oynayanları seyrederim
ben butür oyunları pek semem ama bu güzel olcak gibi
ya artik tekneloji ilerledikce dehset donanim isteyen oyunlar cikiyor meydana buradaki grafikleri+birde net uzerinden oynama = lag bence ya turkiyede pc parcalarinin ucuzlamasi lazim yada turk telekomun artik standart paketinin 8mbit olmasi lazim :D hayal bunlar anca hamaci ile yada cafelerde lan uzerinden oynariz:D:D tabi iyi bir sistemi olanlari bilemicem onlara sozum yok
bu videoda çok güzel
videolardan gördüğüm kadarıyla oyun muhteşem grafikler,ses,oynanış herşey çok iyi sabırsızlıkla kışı bekliyom orjinal bulursam alırım çünki multi de çok eğlenceli gözüküyor.
bu oyun piyasayı sarsacak yeni silahlar fln olacakmıs duyduguma gore.yani artık eskilerden kurtuluyoruz.
yahu arkadaşlar bu Call of Duty 3 ü istanbulda yada başka biyerde pc versiyonunu bulan varmı?
öyle bişey yok call of duty 3 pc ye çıkmadı artık bu saatten sonrada çıkmaz.