Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare (2007) / Remastered (2016) [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.137
Cevap
5
Favori
302.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forever CoD beaa.Umarım bu oyun ben ölene kadar çıkar.Onsuz bir oyun dünyası düşünmek bile istemiyorum
  • Oyunun sistem gereksinimlerini yazar mısınız?
  • infinity ward(umarım doğru yazmışımdır) bu oyun için ''oyun yapmaya başladığımızdan beri yapmak istediğimiz oyun bu oyun'' demiş.yani hem cod1 den hemde cod2 den güzel olacak diyor adamlar. sabırsızlıkla bekliyoruzzz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: manhack

infinity ward(umarım doğru yazmışımdır) bu oyun için ''oyun yapmaya başladığımızdan beri yapmak istediğimiz oyun bu oyun'' demiş.yani hem cod1 den hemde cod2 den güzel olacak diyor adamlar. sabırsızlıkla bekliyoruzzz.

sabırsızlıkdan kudurmaya başladım beeaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: seocu

Oyunun sistem gereksinimlerini yazar mısınız?

Evet arkadaşlar bende merak ediyorum sistem gereksinimleri ne olucak?

Muhtemelen oldukça iyi sistemler ile rahat oynanabilir (pentium d / amd x2 / core duo / 6800-7800 x1800 gibi)

Fakat yinede kesin bir bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

Bu arada benim centribo 1.6 ghz 1 gb ram 80 gb hdd 128 mb 9700 ile oynayabilirmiyim?

Tabi düşük çözünürlükte olada akıcı olmalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yilmazeest

quote:

Orjinalden alıntı: seocu

Oyunun sistem gereksinimlerini yazar mısınız?

Evet arkadaşlar bende merak ediyorum sistem gereksinimleri ne olucak?

Muhtemelen oldukça iyi sistemler ile rahat oynanabilir (pentium d / amd x2 / core duo / 6800-7800 x1800 gibi)

Fakat yinede kesin bir bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

Bu arada benim centribo 1.6 ghz 1 gb ram 80 gb hdd 128 mb 9700 ile oynayabilirmiyim?

Tabi düşük çözünürlükte olada akıcı olmalı.

bence rahatlıkla oynarsın . cod serisi nezaman çok fazla yüksek sistem istediki ? genel olarak iyi olmuştur serinin performansı zaten.

• Arkadaşlar fx5200 ekran kartıyla bu oyunu oynayabilir miyim? Ram 512. AMD Athlon Pentium 4 e denk gelecek şekilde bir sistem. Oynatır mı bana?

Not : Oyunun acayip fanıyım oynatmaz sa leptopa kurcam bu külüstür de oynamak istiyorum ama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _xMx_

Arkadaşlar fx5200 ekran kartıyla bu oyunu oynayabilir miyim? Ram 512. AMD Athlon Pentium 4 e denk gelecek şekilde bir sistem. Oynatır mı bana?

Not : Oyunun acayip fanıyım oynatmaz sa leptopa kurcam bu külüstür de oynamak istiyorum ama.

O kartla ve ramle bu oyunu oynaman imkansız o kart tarih olalı çok oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: >OnuR<

quote:

Arkadaşlar fx5200 ekran kartıyla bu oyunu oynayabilir miyim? Ram 512. AMD Athlon Pentium 4 e denk gelecek şekilde bir sistem. Oynatır mı bana?

Peki yine g-force olmak üzere 6600 alsam ekran kartı. Ram'i 1 gb yapsam oynatır mı?

Not : Ram 1 gb olmaz sa bu nottaki 1.5 gb ı değerlendir. 1.5 gb olmuyorsa devamı öbür mesajda

• quote:

quote:

quote:

Peki yine g-force olmak üzere 6600 alsam ekran kartı. Ram'i 1 gb yapsam oynatır mı?

Not : Ram 1 gb olmaz sa bu nottaki 1.5 gb ı değerlendir. 1.5 gb olmuyorsa devamı öbür mesajda

Alt seviye de oynatır sanırım 6600 ile ramin de 1gb yada 1,5 olması e.kartın 6600 olduğu sürece pek farketmez sanırım, işlemcin ne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 21 Ağustos 2007; 19:53:28 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alt seviye de oynatır sanırım 6600 ile ramin de 1gb yada 1,5 olması e.kartın 6600 olduğu sürece pek farketmez sanırım, işlemcin ne ?

İşlemcim AMD Athlon. Pentium 4 mü gerekli acaba? Teşekkürler bu arada

• Oyunun kesin çıkış tarihi resmi olarak açıklandı: 5 Kasım 2007

Eyvah eyvah Kasım da Crysis mi oynayacaz yoksa CoD 4 mü? Yoksa NFS: Pro Street mi? Off off yandık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Oyunun kesin çıkış tarihi resmi olarak açıklandı: 5 Kasım 2007

Eyvah eyvah Kasım da Crysis mi oynayacaz yoksa CoD 4 mü? Yoksa NFS: Pro Street mi? Off off yandık.

desene benim okul 1 dönem uzadı
  • valla benim askerlik dönemim olacak...off..

quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Oyunun kesin çıkış tarihi resmi olarak açıklandı: 5 Kasım 2007

• bende bu sene oturur ders çalışırım diodum nerdeee hem cod4 prostreet crysis hangisini oynayacaıma karar vermeliyim öncelikle birde ram almam gerek 1gb yetmez herhalde
  • Call of Duty laf yook kalitesini ispatlamıs bir oyun
  • Gel Kasım Gelllllllll
  • iyi oyun olacak yine
    demodan haber yok mu yav,bu sıralar paso demo takılıyoz
  • valla işlemci değiştirmek sart oldu core 2 duo almalıım
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.