Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare (2007) / Remastered (2016) [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.137
Cevap
5
Favori
302.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _xMx_

quote:

Orjinalden alıntı: >OnuR<

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar fx5200 ekran kartıyla bu oyunu oynayabilir miyim? Ram 512. AMD Athlon Pentium 4 e denk gelecek şekilde bir sistem. Oynatır mı bana?

Not : Oyunun acayip fanıyım oynatmaz sa leptopa kurcam bu külüstür de oynamak istiyorum ama.

O kartla ve ramle bu oyunu oynaman imkansız o kart tarih olalı çok oldu

Peki yine g-force olmak üzere 6600 alsam ekran kartı. Ram'i 1 gb yapsam oynatır mı?

Not : Ram 1 gb olmaz sa bu nottaki 1.5 gb ı değerlendir. 1.5 gb olmuyorsa devamı öbür mesajda

Alt seviye de oynatır sanırım 6600 ile ramin de 1gb yada 1,5 olması e.kartın 6600 olduğu sürece pek farketmez sanırım, işlemcin ne ?

İşlemcim AMD Athlon. Pentium 4 mü gerekli acaba? Teşekkürler bu arada

Evet cevap yok mu?

• Oyun çok güzel olcak..
    quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar fx5200 ekran kartıyla bu oyunu oynayabilir miyim? Ram 512. AMD Athlon Pentium 4 e denk gelecek şekilde bir sistem. Oynatır mı bana?

Not : Oyunun acayip fanıyım oynatmaz sa leptopa kurcam bu külüstür de oynamak istiyorum ama.

O kartla ve ramle bu oyunu oynaman imkansız o kart tarih olalı çok oldu

Peki yine g-force olmak üzere 6600 alsam ekran kartı. Ram'i 1 gb yapsam oynatır mı?

Not : Ram 1 gb olmaz sa bu nottaki 1.5 gb ı değerlendir. 1.5 gb olmuyorsa devamı öbür mesajda

Alt seviye de oynatır sanırım 6600 ile ramin de 1gb yada 1,5 olması e.kartın 6600 olduğu sürece pek farketmez sanırım, işlemcin ne ?

İşlemcim AMD Athlon. Pentium 4 mü gerekli acaba? Teşekkürler bu arada

Evet cevap yok mu?

Bence sorun olmaz oynarsın diye düşünüyorum..

• Oyunun multiplayer demosunun betası çıkmış

ama xbox 360 içinmiş tüh bea

http://www.charlieoscardelta.com/
  • hemen çıksada oynasak.cod 2 yi ilk aldığım günü hatırladım birden ne heyecenla oynamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Immortal King -- 31 Ağustos 2007; 17:25:53 >
  • bence süper olacak bende sabırsızlanıyorum
  • oy oy görüntülere bak sen
    bunda da multi olur inşallah
  • multi olmama gibi bi ihtimal olabilirmi
    sence
    quote:

Orjinalden alıntı: nicaleus

oy oy görüntülere bak sen
  • quote:

Orjinalden alıntı: dodger

multi olmama gibi bi ihtimal olabilirmi
    sence
    quote:

Orjinalden alıntı: nicaleus

oy oy görüntülere bak sen

Doğru dürüst rütbe sistemli bir multi olursa, olaya son noktayı koyar diyorum ben.

• Heyecanla bekliyorum süper bir oyun olacağına şüphem yok
  • yaa arkadaşlar bnm anlamadığım pc nin daha çok kullanıcısı war ama genelde oyunlar konsola çıkıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjkliali

yaa arkadaşlar bnm anlamadığım pc nin daha çok kullanıcısı war ama genelde oyunlar konsola çıkıyo

Zaten amaçları millete konsol sattırmak. Bir çeşit pazarlama stratejisi yani.
    Bir de konsolun özelliklerinin pc ye göre daha iyi olmasının etkisi var.
  • evet ama 1 sene sonra oyunlar konsol seviyesine gelir next-gen olur dx10 standart olur, tabi yapımcılar ne düşünür bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

evet ama 1 sene sonra oyunlar konsol seviyesine gelir next-gen olur dx10 standart olur, tabi yapımcılar ne düşünür bilmiyorum.

grafikleri geçer pc'lerin tamam da benim şu imzamdaki sistem bile ps2'den aldığım zevki veremiyor,herşey iyi hoş grafikleri köklüyorum ama konsol oyunlarında başka birşey var anlamadım kestiremedim gitti,mesela ben hiçbir pc oyununda(half life ve unreal serileri hariç) god of war'ın 2 oyununun verdiği zevki alamadım,aynı şekilde pc'de pesten zevk almıyorum ama ps2'de fevkalade oluyor,black diye bir oyun çıkmıştı dehşet zevkliydi,wrc evolved diye bir rally oyunu vardı hem de 2 sene öncesinin ama şu an pc'deki son teknoloji colin mcrae dirt'den kat kat iyiydi,g.tourismo desem keza öyle,mgs3 vardı deli ötesiydi,resident evil 4'ü pc'ye uyarladılar ama asla ps2'deki grafik ve kontrol rahatlığına yaklaşamadı.
    valla bu konsollarda grafiklerden çok oynanabilirliğe özen gösteriyor gibi firmalar.Korkarım ki pc oyunculuğu can çekişiyor,şu sistemi topladığım 1 milyarlık paraya bi xbox360 alırdım ve hayvan gibi oyun oynardım ama hatayı yaptım bi kere.kendimi kazıklanmış gibi hissediyorum.hele şu son fifa 08 demosunu gördükten sonra nefret ettim pc oyun sektöründen.

herneyse içimi döktüm kusura bakma

• Pc oyun larına önem göstermeyen şirketler suçlu başka birşey degil

Elbet bu zamanlarda geçicek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EstrEmO

Pc oyun larına önem göstermeyen şirketler suçlu başka birşey degil

Elbet bu zamanlarda geçicek.

işte cod,unreal,half life gibi oyunları yapan firmalar bence pc oyunculuğunu ayakta tutuyor
  • oHHa diyebilirmiyim..SS'leri gördümde
  • Oyunun kalitesini anlamak için SS'ler yetmiyor. Mutlaka videolarını, hatta bulabilirseniz yüksek çözünülüklü videolarını izleyin.
  • Grafikler süper görünüyor ama oyunun günümüzde geçmesiyle SSlerde gördüğüm kadarıyla bol bol Iraklı vuracağız. Oyun ne kadar mükemmel olursa olsun böyle propaganda oyunlarını midem kaldırmıyor. Yiyorsa bir de Iraklıları da oynayabildiğimiz bir oyun yapsınlar. Bilmem benim gibi düşünen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hitokiri_johndoesai

Grafikler süper görünüyor ama oyunun günümüzde geçmesiyle SSlerde gördüğüm kadarıyla bol bol Iraklı vuracağız. Oyun ne kadar mükemmel olursa olsun böyle propaganda oyunlarını midem kaldırmıyor. Yiyorsa bir de Iraklıları da oynayabildiğimiz bir oyun yapsınlar. Bilmem benim gibi düşünen var mı?

var,haklısın
  • bu oyun piyasaya ne zaman düserki?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.