@_xMx_ üstadım çok sağol,hemen araştırmaya koyulacam.
Muhteşem bir oyun olmuş bütün trailerları izledim muhteşem bir şekilde gelio ama 2.dünya savaşını konu edinseydi daha güzel olurdu ....
quote:
Orjinalden alıntı: _xMx_
Oyunun Multiplayer Beta Demosu bir de normal Beta Demosu var ve piyasada. Oyun çıkana kadar demoyu bulup oyna bence. Google dan aratırsan gayet kolay çıkar benim bildiğim youtube ta da multiplayer beta videoları var bir kaç tane hadi kolay geldisn lafım @wildlove ye.
Dostum link atarmısın....
HAhaa ben açabilecem oyunu yaşasın
quote:
Orjinalden alıntı: >OnuR<
İyide bu bizim Cpt.Price... 1944 ten bu yana hala nasıl yaşıyo ve savaşa katılıo.
quote:
Orjinalden alıntı: beyaz_piy10
quote:
Orjinalden alıntı: >OnuR<
İyide bu bizim Cpt.Price... 1944 ten bu yana hala nasıl yaşıyo ve savaşa katılıo.
o captain price değil yav captain priceta motosiklet gidonu gibi bıyık var
o torunudur bence
quote:
Orjinalden alıntı: engintunbel
quote:
Orjinalden alıntı: _xMx_
Oyunun Multiplayer Beta Demosu bir de normal Beta Demosu var ve piyasada. Oyun çıkana kadar demoyu bulup oyna bence. Google dan aratırsan gayet kolay çıkar benim bildiğim youtube ta da multiplayer beta videoları var bir kaç tane hadi kolay geldisn lafım @wildlove ye.
Dostum link atarmısın....
Arkadaşlar bir yanlışlık olmuş mesajı siliyorum hemen XBOX 360 çıktı demosu çok pardon
quote:
Orjinalden alıntı: venomtrk
o torunudur bence
+1. Ama Call Of Duty Cpt. Price'iyle Call Of Duty 4'teki sözde sandığımız Cpt. Price'i karşılaştıralım isterseniz; Cpt. Price Call Of Duty 2 de Nasıl Bir Tiple Karşımıza çıktı? :
Bu adam Yüzbaşı'ydı ve bu oyun da sevdiğim en muhteşem karakter o olmuştu. Kızılımsı ve Kahverengimsi gür bıyığı ve kırmızı şapkasıyla benim gördüğüm anda tanıdığım adam şöhretini kazandı. Elinde hep Lee-Enfield bulundurarak tüfek konusunda uzmanlaşmış nişancının tekiydi adam.(Onu elinde MP44 le düşünemiyorum)
Cpt. Price Call Of Duty 4 te Olacak mı? Olacaksa Kaç Yıldır Nasıl Yaşıyor Böyle Bu Adam?
Cpt. Price Call Of Duty 4 te olacak tabii ki. Benim gibi bu adamı oyunda seven çok kişi olduğuna eminim ve Price Returns yapması Infinity Ward'ın gayet güzel.
Cpt. Price Oyun da Nasıl Oluyor Canım Ölmüştür O! Yok Oyun da Price Mrice Diyeceklere 2 Kanıt ;
1. O şu an tartıştığımız resim. Biraz daha yaşlanmış artık modern silahlara alışmaya çabalayan sigaralı artist ifadesiyle görüyoruz ki zaten resim halletmez bunu diyenler 2. kanıtta anlarlar.
2. Call Of Duty 4 Modern Warfare Insertion And Assault Gameplay videosunun başında karşımızdaki adam Cpt. Price. Evet o oyunu oynayan kişi kamerayla Price'in üstüne gelince Cpt. Price diye ismi gözüküyor bu da 2. kanıt işte.
Bu yazılar alıntı değildir. Tamamen ben yazdım. Neyse yararlı olabildiysem ne mutlu
ama captain price zaten 1. oyunda ölüyodu gemili bölümde. gemiye ikimiz giriyodu , gemiden tek çıkıyoduk, bindiğimzi botta captain price iyi bi adamdı ... diyorduk ve bölüm bitiyodu
quote:
Orjinalden alıntı: ManitoN
ama captain price zaten 1. oyunda ölüyodu gemili bölümde. gemiye ikimiz giriyodu , gemiden tek çıkıyoduk, bindiğimzi botta captain price iyi bi adamdı ... diyorduk ve bölüm bitiyodu
Orası doğru ama daha ilk oyundan adamın büyük bir kitlesi olmuş ki diriltmişler orası da var Allah bilir CoD 3'te de vardır Cpt. Price
Buyrun efendim Cpt. Price'ın gerçek yüzü:
quote:
Orjinalden alıntı: Gary fx
Harika olmuş tebrik ederim
quote:
Orjinalden alıntı: Gary fx
auhauahuah koptum süper olmuş
Emrah versiyonunu da yapmıştım, bulursam atarım
ırak savaşıyla ilgiliyse kalsın yanı başımızda insanlar petrol icin öldürülüyor ben bi de bu oyunu alıp keyif mi yapacam