yaa 3 çıkmadan 4 çıkarmı çok saçma olur bu neden çıkmıyormuş bilgin vardır kesin
Cod 4 sadece PC için çıkacak
quote:
Orjinalden alıntı: teddybear
ooohhh konsolcular yesin naneyi
Aynen 1 kez olsun biz sevinelim değilmi ?
quote:
Orjinalden alıntı: CLUbeer
Grafikler Çok Süperde Bu COD4 Baya Değişime Uğramış Gibi Gözüküyor. Bence Eski silahlar ve Eski ortamlarda geçse daha güzel olurdu bu COD4 Modernleşmiş zaten Oyunun isminden anlaşılıyor şahsen ben oyunu Eski silahlar ve eski ortamlarda oynamak daha çok sarıyodu neyse Önemli olan Multiplayerın sağlam olması.
aynen katılıyorum sana ama böle helikopter falan olması da güzel ya
Aman Ya Rabbim bu ne yaa arkadaş ben bu işe ölürüm bee harika bişey bu yaaa....dx 10 sayesinde ne oyunlar çıkıo helal olsun bu oyun firmalarına.....
arkadaş trailer bile aksiyon filmi gibi olmuş keşke daha uzun yapsalarmış cod 1-2 2.dünya savaşında geçiodu sanırım acaba bu oyun hangi savaşı veya olayı konu alıo????çünkü sanırım silahlar biraz daha modern....
Tabiki IRAK savaşı (sanırsam oyun hazırlanmadan önce hükümetin oyun konusu üstünde bir etkisi olabilir)
Grafikler mükemmel ama pek COD a benzemiyor yada COD çoooook büyük bir gelişme götermiş.
Ben COD 2 oynuyum.
İyi forumlar...
İyi oyunlar...
cod ailesi üstüne düşeni yine yapmış. büyük bir değişiklik olmuş. klasik cod tarzından biraz daha modern bi tarz merakla bekliyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: BaYDoGaN
quote:
x360+ps3+pc için çıkıyor
Trailer harika günümüz savaşlarını konu alan oyunlardan daha heyecanlı aksiyonlu bir oyuna benziyor bence bu kaçınılmazdı hep 2. dünya savaşı bayar.
quote:
Orjinalden alıntı: forious
quote:
Orjinalden alıntı: BaYDoGaN
quote:
x360+ps3+pc için çıkıyor
hadi yaaa gene acı çektiremedik
değişmiş yaf oyun
Modern zamanlarda gecen oyunlari bende pek sevmem ama oyunun adi call of duty ise ve trailer bu kadar muthisse bagimlisi olabilirim.
kimse bu oyunun kötülemesin çok biliyosanız siz yapın bu oyunu adamlar o kadar uğraşıyor siz kötüleyin zaten sanki orjinal oyun alıyosunuz