Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare (2007) / Remastered (2016) [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.137
Cevap
5
Favori
302.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ultrAslan-45

bu oyunu multi oynuyamadıktan sonra napayım.

Oynayamazsın diyen oldumu?
  • Bu oyun 2. dünya savaşı sırasında geçmiyor mu ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

Bu oyun 2. dünya savaşı sırasında geçmiyor mu ???

Nayırr Bu oyun Günümüz Savaşlarında Geçiyor.
  • oyun çıksın hemen alıcam , sistemi biraz zorlayalım
  • Sonunda gold oldu oyun . kasim 5'de cikiyor :)
  • kral oyunlar arasında sımdı en erken cıkcak Call Of Duty kaldı galiba dimi.Son ertelemelerden sonra
  • Madem oyun çıktı malum yerlere düşebilir. Ben zaten orji alacaktım:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Madem oyun çıktı malum yerlere düşebilir. Ben zaten orji alacaktım:)

oyun cıktı mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Madem oyun çıktı malum yerlere düşebilir. Ben zaten orji alacaktım:)

oyunun çıktığını nerden çıkardın
  • Pardon arkadaslar gold oldu demek istemistim.
  • Kasımda yıllık izne ayrılacağım 1 çuval cips ve 3 kasa bira alıp eve kapanacağım anlaşılan çıkacak oyunlara baksana kardeşim bizede yazık deilmi hepsi bir arada çıkıyor.
  • ya çok güzel ama 2. dünya temasını işlememleri kötü olmuş. tabii 3 oyunda da aynı şey, artık yenilik lazım felan ama 2. dünya savaşı bi başka
  • quote:

Orjinalden alıntı: cidik

ya çok güzel ama 2. dünya temasını işlememleri kötü olmuş. tabii 3 oyunda da aynı şey, artık yenilik lazım felan ama 2. dünya savaşı bi başka

3.dünya savaşı çıksa da bari onu işleseler

öhhü öhh cık cık ne dedim ben

• quote:

Orjinalden alıntı: ozankardes

Kasımda yıllık izne ayrılacağım 1 çuval cips ve 3 kasa bira alıp eve kapanacağım anlaşılan çıkacak oyunlara baksana kardeşim bizede yazık deilmi hepsi bir arada çıkıyor.

abi o harika sisteminle bizede bi kaç SS atarsın dimi
  • Cod4 multiplayerin cod2 nin yerini alcagini pek dusunmuyorum ama hadi bakalım gorucez
  • Call of Duty serisine Call of Duty 2 oynayarak başladım. Call of Duty 1 oynamamak bir kayıp mıdır, yoksa çıkacak olan Call of Duty 4'le devam mı edeyim?
  • Atmammı bu devirde kimde var 4Mb ekran kartı işlemcide(core ½ half) 240x320 çözünürlükte. ful oynarım sanırsam.
    quote:

Orjinalden alıntı: Wepis

quote:

Orjinalden alıntı: ozankardes

Kasımda yıllık izne ayrılacağım 1 çuval cips ve 3 kasa bira alıp eve kapanacağım anlaşılan çıkacak oyunlara baksana kardeşim bizede yazık deilmi hepsi bir arada çıkıyor.

abi o harika sisteminle bizede bi kaç SS atarsın dimi

• gecenlerde COD2 bitince cod 3 aldım meğer oyle bir oyun yokmus cod 4 u bekliyoruz artık
  • bilg. call of duty 2 olan warsa yardımcı olur mu acaba?bn deki rusça ingilizce veya mümkünse tr yapmak istio.. hiç bişi anlamıom şu an nereden girip dil ayarlarını değiştircez acaba..ing. olsa yeter....şimdiden sağolun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cidik

ya çok güzel ama 2. dünya temasını işlememleri kötü olmuş. tabii 3 oyunda da aynı şey, artık yenilik lazım felan ama 2. dünya savaşı bi başka

yapma be hocam 2. dünya savaşından baygınlık geldi bunuda 2. dünya yapsalardı 3. yü ben çıkartcaktım
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.