oyun çıksın hemen alıcam , sistemi biraz zorlayalım
Sonunda gold oldu oyun . kasim 5'de cikiyor :)
kral oyunlar arasında sımdı en erken cıkcak Call Of Duty kaldı galiba dimi.Son ertelemelerden sonra
Madem oyun çıktı malum yerlere düşebilir. Ben zaten orji alacaktım:)
quote:
Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
oyun cıktı mı ?
quote:
Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
oyunun çıktığını nerden çıkardın
Pardon arkadaslar gold oldu demek istemistim.
Kasımda yıllık izne ayrılacağım 1 çuval cips ve 3 kasa bira alıp eve kapanacağım anlaşılan çıkacak oyunlara baksana kardeşim bizede yazık deilmi hepsi bir arada çıkıyor.
ya çok güzel ama 2. dünya temasını işlememleri kötü olmuş. tabii 3 oyunda da aynı şey, artık yenilik lazım felan ama 2. dünya savaşı bi başka
quote:
Orjinalden alıntı: cidik
ya çok güzel ama 2. dünya temasını işlememleri kötü olmuş. tabii 3 oyunda da aynı şey, artık yenilik lazım felan ama 2. dünya savaşı bi başka
3.dünya savaşı çıksa da bari onu işleseler
öhhü öhh cık cık ne dedim ben
quote:
Orjinalden alıntı: ozankardes
Kasımda yıllık izne ayrılacağım 1 çuval cips ve 3 kasa bira alıp eve kapanacağım anlaşılan çıkacak oyunlara baksana kardeşim bizede yazık deilmi hepsi bir arada çıkıyor.
abi o harika sisteminle bizede bi kaç SS atarsın dimi
Cod4 multiplayerin cod2 nin yerini alcagini pek dusunmuyorum ama hadi bakalım gorucez
Call of Duty serisine Call of Duty 2 oynayarak başladım. Call of Duty 1 oynamamak bir kayıp mıdır, yoksa çıkacak olan Call of Duty 4'le devam mı edeyim?
Atmammı bu devirde kimde var 4Mb ekran kartı işlemcide(core ½ half) 240x320 çözünürlükte. ful oynarım sanırsam.
quote:
Orjinalden alıntı: Wepis
quote:
Orjinalden alıntı: ozankardes
abi o harika sisteminle bizede bi kaç SS atarsın dimi
gecenlerde COD2 bitince cod 3 aldım meğer oyle bir oyun yokmus cod 4 u bekliyoruz artık
bilg. call of duty 2 olan warsa yardımcı olur mu acaba?bn deki rusça ingilizce veya mümkünse tr yapmak istio.. hiç bişi anlamıom şu an nereden girip dil ayarlarını değiştircez acaba..ing. olsa yeter....şimdiden sağolun...
quote:
Orjinalden alıntı: cidik
yapma be hocam 2. dünya savaşından baygınlık geldi bunuda 2. dünya yapsalardı 3. yü ben çıkartcaktım