Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare (2007) / Remastered (2016) [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.137
Cevap
5
Favori
302.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DoubleDragon

Call of Duty serisine Call of Duty 2 oynayarak başladım. Call of Duty 1 oynamamak bir kayıp mıdır, yoksa çıkacak olan Call of Duty 4'le devam mı edeyim?

hocam bence cok büyük bir kayıp.aynı kayıpı bende yaşıyorum şuan en kısa zamanda alıp oynacagım COD1'i

@ ozankardes hocam AA AF acık olarak SS almayı unutma.İşlemciye biraz o/c yaparak 60-70 arasında bir FPS ortalamasına sahip olabilirsin

• quote:

Call of Duty serisine Call of Duty 2 oynayarak başladım. Call of Duty 1 oynamamak bir kayıp mıdır, yoksa çıkacak olan Call of Duty 4'le devam mı edeyim?

Kesinlikle bir kayıp değil önce COD2'yi oynadıysan zaten COD1'den fazla zevk alamazsın.

Bende senin gibi 2'den başladım 1'i oynamayı denedim çok komik durunmlar çıktı karşıma adamlar robot gibi koşuyor insan koşmasına falan benzemiyor.

4'ü beklicez...
  • oyunun yapımı bitmiş niye bekletiyolarki hala
  • AMD Athlon™ 64 X2 işlemci 4400,1 GB DDR2 533 MHz,NVIDIA® GeForce™ 8400 GS TurboCache, bunda oynanır heralde değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

quote:

Kesinlikle bir kayıp değil önce COD2'yi oynadıysan zaten COD1'den fazla zevk alamazsın.

Bende senin gibi 2'den başladım 1'i oynamayı denedim çok komik durunmlar çıktı karşıma adamlar robot gibi koşuyor insan koşmasına falan benzemiyor.

4'ü beklicez...

O kadar da abartmayın.Ben hepsini sırayla oynadım.COD1-COD United Offensive-COD2.3ü bildiğiniz gibi pc de çıkarmadılar.Pek de bişey kazanmadım hepsini oynayarak.Ama 4ü merakla bekliyoruz.Zaten şu zamanda COD 1 sıkıcı gelebilir.Ama zamanın en iyilerinden idi.Saygımız var o bakımdan

• bence cod serileri sapıtmaya başladı gibi geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Half-Lifé2

bence cod serileri sapıtmaya başladı gibi geliyor

oyunda versiyon degısıyor cod 4 dıyolarsa ıcerık tabıkı degısmelı cod2 ye mod yapmıyolarkı aynı cod2 grafıklerı veya içeriği olsun sureklı dunya savası ıceren bır oyunu ne kadar daha satabılırler onuda dusunun? cod2 serısındekı kulustur sılahları kullanmaktan bıkanlar var onları dusundunuzmukı?
  • 1.dünya savaşını yapsalar daha çok satar ama doğru değilmi
  • oyunun pc görüntüleri yokmu ilk sayfadakiler pc görünütüsü demeyin kalbim var
  • pc görüntüsü(bişey oldumu)
  • bence guncel sawaşlar daha tutulur ama umarım MOHa benzemezhttp://forum.donanimhaber.com/m_8716525/mpage_10/key_/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeRtuLaN

oyunun pc görüntüleri yokmu ilk sayfadakiler pc görünütüsü demeyin kalbim var

PC de daha iyi zaten grafikler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerlix07

AMD Athlon™ 64 X2 işlemci 4400,1 GB DDR2 533 MHz,NVIDIA® GeForce™ 8400 GS TurboCache, bunda oynanır heralde değil mi?

Ayıp
  • BENİM BİLDİĞİM BU OYUN PC YE ÇIKMAYACAK .
  • PC ye çıkmayacak olan Call of Duty 3 sanırım.Baya uzakta kaldım CoD piyasasından,yanlış da biliyor olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Millennium -- 27 Eylül 2007; 22:04:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: estimatess

BENİM BİLDİĞİM BU OYUN PC YE ÇIKMAYACAK .

Çıkmıyacak olurmu pc ye kesinlikle çıkıcak çıkmıyan cod3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 27 Eylül 2007; 22:55:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _VermillioN_

quote:

AMD Athlon™ 64 X2 işlemci 4400,1 GB DDR2 533 MHz,NVIDIA® GeForce™ 8400 GS TurboCache, bunda oynanır heralde değil mi?

Ayıp

şimdi bunun anlamı ne
    ayıp ediyorsun oynanır mı?
    oyuna ayıp ediyorsun bu sistemle hakaret mi bu oyuna?

anlamında mı söyledin
    vista,directx10 vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malumatfuruş -- 27 Eylül 2007; 23:34:24 >
  • oynanır demek istedi herhlade :D
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _VermillioN_

quote:

Ayıp

şimdi bunun anlamı ne
    ayıp ediyorsun oynanır mı?
    oyuna ayıp ediyorsun bu sistemle hakaret mi bu oyuna?

anlamında mı söyledin
    vista,directx10 vs..

8400 GS oyun kartı değil oyun oynanmaz o kartla...

• Gönül istiyor ki herkesde bir 8800 GTS ya da GTX olsun, kimse sistem gereksinimi sormasın.. Ahh ahh, hiç gerçekleşmeyecek 3 yıl sonra herkesde 8800 olmuş olur ama herhalde 3 yıl sonra şu andaki 9550 halini alır 8800 serisi..
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.