Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare (2007) / Remastered (2016) [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.137
Cevap
5
Favori
302.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Demo geliyor... 11 Ekim 2007 Perşembe büyük gün!

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=46517&mode=thread&order=0

Süper haber sağol Pinky_Demon

• quote:

Activision will release a single player demo Thursday... Worthplaying haberi yanlış yazmış sanırım 11 Kasım pazar gününe denk geliyor. Ama haberde Perşembe günü çıkacak yazıyor. zaten tam sürümü 5 Kasım da çıkacak 11 Kasım ne alaka? Dediğim gibi haberde yanlışlık var büyük ihtimal demo 11 Ekim Perşembe günü çıkacak.

ınsallah baba oyunlar gelıyor...

half life 2 ep2
    cod4
    crysis

oyy oyyy oyyyy...

• quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

quote:

Activision will release a single player demo Thursday... Worthplaying haberi yanlış yazmış sanırım 11 Kasım pazar gününe denk geliyor. Ama haberde Perşembe günü çıkacak yazıyor. zaten tam sürümü 5 Kasım da çıkacak 11 Kasım ne alaka? Dediğim gibi haberde yanlışlık var büyük ihtimal demo 11 Ekim Perşembe günü çıkacak.

ınsallah baba oyunlar gelıyor...

half life 2 ep2
    cod4
    crysis

oyy oyyy oyyyy...

adama niyeti bozdurur bu oyunlar yemin olsun.ahhhhhhh düşünürken bile bi hoş oluyo insan.içimi çekmekten gına geldi artık çıksın şu oyunlar

Haber için Teşekkürler Pinky

• merakla bekliyorum bu oyunu süper olacak.
  • nerde o eski cod 2 multiplayer
    değişmiş farklı bir isimle çıkartsalarmış keşke benim sonucum hüsran
    o eski cod 2 mp nin klan maçlarının tadını alamıcam
  • bu oyunun 3 çü serisini büyük bir zevkle oynamıştım..bunuda heyecanla bekliyorum
  • Cod 4
  • sevindim valla,darısı unreal'e
  • arkadaşlar benim sistemle nasıl oynatır 3d mark 2006 dan 6394 alıyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky20034 -- 6 Ekim 2007; 15:58:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rocky20034

arkadaşlar benim sistemle nasıl oynatır 3d mark 2006 dan 6394 alıyom

Oyunun nasıl bir sistem isteyeceği hakkında bir bilgi bilgi yok henüz ama 1280*1024 te rahat oynarsın sanırım
  • ah ulen ah ne crysis ne cod 4 ne hl2 ep2yu yeni sistem almadan oynayamıcam
  • merakla bekliyoruz inşallah 11 ekim dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLAZEX! -- 6 Ekim 2007; 17:29:53 >
  • multide oyuncu sayısı kaç. BF2 nin rekorunu kırabilecekmi
  • 4 gözle bekliorm en çok multisini merk ediorm
    pspyede gelse ne güzl olurdu
  • Şimdi yeni ekran kartı almak lazım yaaaa 3,4 pc alırdım ekran kartına verdim para ile
  • bence multisi olay yaratcak muhteşem zevkli olacak beklemeye devam
  • Oyunun collector editionu da çıkacakmış.

COD4 CE for X360, PC

Infinity Ward's Call of Duty 4: Modern Warfare has been met with an enthusiastic response since its impressive showing at this year's E3 Media & Business Summit. For gamers looking to get more out of the modern-day shooter, Activision today announced that the Xbox 360 and PC versions of the game would be receiving a limited Collector's Edition. Both special editions will come packed in with a hardcover book depicting concept and final artwork, as well as "never-before-seen imagery" from the game. Pricing information for the package was not revealed, though GameStop is currently listing the Xbox 360 package for $69.99 and the PC edition for $59.99.

Specific to the Xbox 360 Collector's Edition will be a behind-the-scenes DVD containing interviews, a series of "making of" shorts, and a documentary chronicling the exploits of the British SAS from WWII to present day. The PC Collector's Edition will include a BradyGames official strategy guide.

Call of Duty 4: Modern Warfare is rated M for Mature and will storm retail shelves on November 5 for the Xbox 360, PlayStation 3, and PC. GameSpot is handing out 20,000 multiplayer beta keys each day for the remainder of this week for the Xbox 360 version of the game.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 6 Ekim 2007; 18:49:55 >

• Call Of Duty hiç bir zaman yüksek sistem istemedi.Bakalım COD 4 te herkesin sistemin de oynanabilecek mi?

Benim tahminim DX 9 kartlarının hepsine destek verilir.
  • quote:

PC edition for $59.99.

uhaaa o nee paraya bak ama helal olsun sonuna kadar hakeden bir oyun olacak
  • Minimum sistem gereksinimlerini buldum.Acaba doğrumu ???

Processor: 2.6ghz Pentium IV or equivalent (3.2ghz recommended for Vista)
    RAM: 1024mb (1536mb recommended for Vista)
    Video Card: DirectX 9-compliant Shader 3.0 card with 128 MB of DDR Video Memory (256 MB recommended) AGP 8x or PCI-Express x16
    Sound Card: 16-bit DirectX 9-compliant sound card

DirectX9 for XP and 10 for Vista, 8 gigs HD space + 600mb for swap file.

Supported chipsets:

Nvidia Geforce 6/7/8 series

ATi X800 or higher
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.