Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare (2007) / Remastered (2016) [ANA KONU] (287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.137
Cevap
5
Favori
302.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu açtım menüde dondu ...Sonrada hata verdi oyuna girmedi bende format attım şimdidde iw3sp.exe hatası veriyo crack bozuk heralde nerden indiririz crack bi allahın kulu yardım etmeyekmii......
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrt083

Oyunu açtım menüde dondu ...Sonrada hata verdi oyuna girmedi bende format attım şimdidde iw3sp.exe hatası veriyo crack bozuk heralde nerden indiririz crack bi allahın kulu yardım etmeyekmii......

yasak

• grafikler süper senaryo klasik yani her zmnki cod
  • Arkadaşlar multiplayer oynamak için patch mi indirmemiz gerekiyor
    Hangi patchi indircez sanırım 1.5 varmış son ,sadece onu indirsek olrmurmu ..Önceki patchleride indirmelimiyiz nası yapıcaz bu online oynama işini..Biri anlatabilirmi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt083 -- 19 Şubat 2008; 21:58:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bsevi

grafikler süper senaryo klasik yani her zmnki cod

neresi klasik senaryonun
  • quote:

Arkadaşlar multiplayer oynamak için patch mi indirmemiz gerekiyor
    Hangi patchi indircez sanırım 1.5 varmış son ,sadece onu indirsek olrmurmu ..Önceki patchleride indirmelimiyiz nası yapıcaz bu online oynama işini..Biri anlatabilirmi ...

Arkadaşlar soruma cevap yokmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Empyrium

quote:

neresi klasik senaryonun

Dünyayı batırmaya çalışan doğu bloğu ve dünyayı kurtaran ABD. Bundan daha klişe senaryo var mı?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar multiplayer oynamak için patch mi indirmemiz gerekiyor

Arkadaşlar soruma cevap yokmu

hepsini indirmen gerekiyo galiba en azından ben öyle yaptım

• coxcomb teşekkürler cevap içinde gerçekten bilenler bi zahmet edipde bi cevap yazmıyor vallaha,iyi bilen arkadaşlar için söylüyorum..yazsanızda bizide dertten kurtarsanız olmazmı yani

Bu arada oyunu kurupda iw3sp.exe hatası veren olursa şöyle yapsın oyun kesin çalışıyor C0D4\miles dosyasının içine girin,Locate the file: "mssmp3.asi" dosyasının ismini "mssmp3.bak" olarak değiştirin oyun çalışacaktır.

Bu arada arkadaşlar sistmimde çalışırmı diyen arkadaşlar benim sistem amd2000,9600xt ve 700küsür ram....Yani bu sistemde çalışıyo ...Sistem gereksiniminde dediği gibi 6600gt ye felan gerek yok shader2.0 destek yetiyo..işlemcide ss2 olmasada çalışıyo...800.600 dede gayet iyi takılmadan çalışıyo

• quote:

Orjinalden alıntı: Pir

quote:

Orjinalden alıntı: Empyrium

quote:

neresi klasik senaryonun

Dünyayı batırmaya çalışan doğu bloğu ve dünyayı kurtaran ABD. Bundan daha klişe senaryo var mı?

teması o tamam, senaryo değil.
  • senaryoda o, imran zakayev ve takımı amerikaya füze yollamaya çalışıyolar en baştaki görevlerde de işin başında kimin olduğunu bulmaya çalışıyoruz bi barakada al-ahsad ı sıkıştırıyosun telefon çalıyo -kim -kim -zakhayev, imran zakhayev. diyo sonra haydi operasyona
  • 1 günde bitti oyun
  • Senaryo klişe ama oyuncuyu senaryonun içine sokmayı çok iyi başarmışlar. İstesende istemesende senaryoyu anlıyorsun. Diğer fpslerdeki gibi önüne geleni vur bölüm geç gibi değil yani

SPOILER

Mesela bir bölümde köpek vardı insan cesedini yiyen , Cpt. McMillan köpeğin dikkatini çekmeden uzaktan gel dedi gittim gittim köpek hırlayınca tırstım direk çaktım beynine kurşunu , sonra birbaktım 20 köpek bana doğru koşuyor

SPOILER
  • Arkadaşlar ben oyunda Shock and Awe bölümünü bitirdim ama oyun hata verip kapandı baştan oynadım yine aynı sorun çıktı bu neden kaynaklanıyor nsl çözerim bileniniz var mı???
  • resim alalim.

1. crack guzel olmayabilir.
  • arkadaşlar oyunu temin ettim ama fransızca. ingilizce dosyalarını nerden bulurum elinde olan varsa bana atabilir mi eng dosyalarını!
  • off 2gb mış o zone klasörü
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akosev

Arkadaşlar ben oyunda Shock and Awe bölümünü bitirdim ama oyun hata verip kapandı baştan oynadım yine aynı sorun çıktı bu neden kaynaklanıyor nsl çözerim bileniniz var mı???

Bölüm ismi olarak bilmiyorumda, uçaktan bizim elemanları kolladığımız bölümü diyorsan, oyun dosyalarından biri hatalı. Hatalı olan dosyasyı nette aratırsan sağlamını bulabilirsin.
  • beyler oyuna veteranda başladım TV binasını aldığımız bölümde en az 20 kez ölmüşümdür ama böyle insan kendini geliştiriyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: coxcomb

beyler oyuna veteranda başladım TV binasını aldığımız bölümde en az 20 kez ölmüşümdür ama böyle insan kendini geliştiriyo

hehe doğru söylüyorsun bence veteran'da bitirmek güzel iş neden diye soracak olursanız hem oyun daha uzun sürüyor hem de taktik geliştiriyorsunuz...
  • 
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.