Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare (2007) / Remastered (2016) [ANA KONU] (286. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.137
Cevap
5
Favori
302.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu oyunu bugün bitirdim acaba topladığımız laptop'lar ne işe yarıyor.ah bide uzun olsaydı oyun çok zevkli olacaktı Gaz'a da çok üzüldüm gözümün önünde öldürdüler çoçuğu
  • Selam arkadaşlar.
    Ben bu oyunu almak için baya geç kaldım hanım cocuk derken anca fırsat buldum desem yeridir.
    Makinam gayet iyi. Ekran kartım Sapphire 3870 512 mb 4 gb ram var amd athlon işlemci 250gb hd vista business 64bit işletim sistemi var.
    Oyunu yuklebim single player da açılmıyor.
    Masa üstünedeki COD ikonuna tıklayınca doğru DVD yi koyun diyor ne yapmam lazım.
    Yardımlarınız için şimdiden tesekkurler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Berdano

Selam arkadaşlar.
    Ben bu oyunu almak için baya geç kaldım hanım cocuk derken anca fırsat buldum desem yeridir.
    Makinam gayet iyi. Ekran kartım Sapphire 3870 512 mb 4 gb ram var amd athlon işlemci 250gb hd vista business 64bit işletim sistemi var.
    Masa üstünedeki COD ikonuna tıklayınca doğru DVD yi koyun diyor ne yapmam lazım.

crack falan yaptınmı acaba ?
  • Eyvallah arkadaşım oynamaya oynamaya crack falan unutmusuz.
    Crack yapınca oldu ama buseferde aşağıdaki hata mesajını veriyor...

"ERROR: Could not find zone 'C:\Users\user\Oyunlar\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\zone\english\ui.ff'

quote:

Orjinalden alıntı: The MasteR

quote:

Orjinalden alıntı: Berdano

Selam arkadaşlar.

crack falan yaptınmı acaba ?

• ui.ff dosyası bozuk galiba
  • Arkadşlar selam
    Bir arkadaşım profil dosyasını atarsa benim pcye kopyalayıp açabilirmiyiz?
    Gitti 37 lik yarbay rütbemde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -JigSaw- -- 18 Şubat 2008; 20:17:08 >
  • Arkadaşlar bende xp2600-2ghz , 9600xt ,768mb ram var. arkadaşlar senin makina oyunu açar dediler. yarın alıcam bende son bi kezde burda sorayım dedim boşuna almayayım açarmı arkadaşlar oyunu...Lowda felan oynatırmı ne dersiniz alimmi?
  • Arkadaşlar bide bu oyun için sse2 desteği gerekiyomuş işlemcini destekleyip desteklemediğini görmek için hangi programla bakabiliriz
  • Desteklemiyo heralde ss2 yi açmazmı yani?

Call of Duty: Modern Warfare (2007) / Remastered (2016) [ANA KONU]
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrt083

Arkadaşlar bide bu oyun için sse2 desteği gerekiyomuş işlemcini destekleyip desteklemediğini görmek için hangi programla bakabiliriz

Sse2 ne be?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

quote:

Orjinalden alıntı: mrt083

Arkadaşlar bide bu oyun için sse2 desteği gerekiyomuş işlemcini destekleyip desteklemediğini görmek için hangi programla bakabiliriz

Sse2 ne be?

hayır gerekmiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 19 Şubat 2008; 1:30:02 >
  • oyun mühiş ben aldım grafikler harika diğer serilere kıyasla en güzeli özellikle ilk bölümdeki araba klullanmaları beni çok etkiledi
  • oyunu bitirdim ama anlamadığım bir yer var captain price ve ekibimiz öldümü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: playerx

oyunu bitirdim ama anlamadığım bir yer var captain price ve ekibimiz öldümü?

gaz-griggs öldü. bizim ve cpt price'ın ölüp ölmediği meçhul
  • oyun çok kısa. benim gibi çok fps sevmeyen ve bu konuda çok iddialı olmayan birisi bile toplam 4-5 saatte bitiriyorsa herhalde standart bitirme süresine 3 saat denilebilir. güzel olmasına güzel oyun ama açıkçası kurmadan önce burada yazılan yorumları okumuştum çok daha iyisini beklerdim. üstelik çok fena propaganda yapmış adamlar :)
  • act 2'nin heat bölümünde baya bi check point atladım sonra heat'e baştan başladım yanlışlıkla resume diyince ilk check point'ten başlıyor o cp'nin save'i duruyo dosya olarak sanırım ama nasıl ordan geri başlarım??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ManitoN

quote:

Orjinalden alıntı: playerx

oyunu bitirdim ama anlamadığım bir yer var captain price ve ekibimiz öldümü?

gaz-griggs öldü. bizim ve cpt price'ın ölüp ölmediği meçhul

griggs neysede gaz benim adamımdı acaba devam oyununda konu devam edicekmi??
    Yoksa yine başka konulu call of duty mi?
  • Arkadaşlar oyunu aldım kurdum directx in son sürümünü istiyo nerden indircez link verebilirmisiniz ben buldum ama yanlış indiririm diye indirmedim malum kota olayı
  • Arkadaşlar bide bu ilaç denilen olay ne bu cod4 le ilgili onu anlamadım
  • Hata bu arkadaşlar ne yapmalıyım
    Bide cod4 kurulum içindeki directx i yükledim hala hata veriyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt083 -- 19 Şubat 2008; 18:40:24 >

• 
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.