Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare (2007) / Remastered (2016) [ANA KONU] (290. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.137
Cevap
5
Favori
302.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler 22" monitörde ve 8800gt de (q6600) çözünürlüğü ne yapayım bu oyun için?
  • quote:

Orjinalden alıntı: siyahtemas

beyler 22" monitörde ve 8800gt de (q6600) çözünürlüğü ne yapayım bu oyun için?

1680x1050 yap rahat rahat oynarsın.
  • PS3 oynamaktan pc yi unutmuşum arkadaşlar... Ancak pcdeki grafikler ps3 e göre 2 gömlek üstün... Ancak ekranın yarısı sanki geriden geliyor gibi oluyor hızlı hareketlerde niye olaki acaba??? Onur bey teşekkür ederim cevabınız için ( harbiden oynatırmı o çözünürlükte?? pcyi yeni aldım da)
  • evet bu kamulaj olayını bende tuttum düşmanın burnunun önündeyim adam hala görmüyo beni
    quote:

Orjinalden alıntı: sniper83us

quote:

Orjinalden alıntı: wolverinesahin

Arkadaşlar bi sorunum var yardımcı olursanız çok sevinirim.. oyunu oynarken insanlar siyah gözüküyo nedenini anlamadım pc'min özellikleri p4 3.0 1 gb ram 7600gs ekran kartı yardımcı olursanız çok sevinirim..

Call of Duty: Modern Warfare (2007) / Remastered (2016) [ANA KONU]

Kamuflaj diye ben buna derim...

• Call of Duty: Modern Warfare (2007) / Remastered (2016) [ANA KONU]

• quote:

Orjinalden alıntı: blacklotus

• Bide benden
  • süper ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: manhack

quote:

iyi yakalamışsın

• quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

quote:

quote:

iyi yakalamışsın

adam sabaha kadar nöbet tutmuş bırakında uyusun.. süper yakalamışsın dostum..

• quote:

Orjinalden alıntı: GameZero

quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

quote:

quote:

iyi yakalamışsın

adam sabaha kadar nöbet tutmuş bırakında uyusun.. süper yakalamışsın dostum..

• Resim harika olmuş
  • Arkadaşlar aynı resme tekrar tekrar alıntı yapmayın. Kalabalık olmasın.
  • beyler ben 8600gt sonic+ almayı dusunuyorum (cod4 için vee crysis gibi oyunlar için) ancak aynı fiyat aralıgında daha fazla performans veren baska bir ekran kartı var mı siz belki şimdi diyebilirsiniz hd3850 al diye ama o kadar butce ne yazıkkı yok ondan daha az ama iyi performans veren nasıl bir ekran kartı önerirsiniz :):):) yorumlarınızı bekliyorum...
  • ya arkadaşalr mutplayer de oyuna girerken cdkey hatası veriyo napicam
  • quote:

Orjinalden alıntı: !!!TRK!!!

ya arkadaşalr mutplayer de oyuna girerken cdkey hatası veriyo napicam

orjinal alacaksın:)
  • bendede aynı sorun oluyordu, multiplayerda açıp, single playerı tıklayıp o sorunu hallettim.
  • YA ARKADAŞLAR BANADA YARDIM EDİN

MULTPLAYERE GİREMEDİM HEP CD KEY HASATI GİREN BANA Bİ YARDIM ETSİN YAAA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!!TRK!!! -- 3 Mart 2008; 11:25:29 >
  • Son zamanlara oynadığım etkileyici oyunlardan biriside CoD.4 dür... zamanında CoD.1, CoD.1: UO, CoD.2 nin ardından vede yeni oyun haberine acayip sevinmişken konusunu duyunca, neden ya 2.Dün.Sav. konulu FPS değilkine serzenişlerimiz çok oldu Activision, InfinityWard falan kulaklarını çok çınlatmamıştık (nerdeyse sağır olacaklardı be)...

Neyseki CoD.4 ile gönlümüzü aldılar CoD'i böyle gördüğüme hiç pişman değilim...
    Gerçekçi savaş çatışma atmosferi, grafikler yaşlatılan atmosfer şimdiye kadar hiç bir oyunda bu kadar canlı olmamıştı. İlk çıktığı zamanlarda oyundan birkaç kare görüntü konmuştu buraya. İlk anda ben bunlar gerçek hayatta çekilmiş fotograf karesidir sanmıştım evet bu ne yaw demiştim. meğer CoD.4 den alınmış screnshotlar. fakat tabi Xbox360 ve HD Çöz. TV den.. inanılmaz bir deneyimdi helal olsun adamlara demiştim (ilk sayfalarda duruyorsa vardır bakın)... Merakla devamını bekleriz. Bu seneki ABD deki oyun geliştirme fuarında CoD.5 den söz edildi ama sonra ne oldu belli değil... En etkilendiğim bölümlerden biride Rusyada geçen bölümdü.. Artık farklı tarz olsada "S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl" gibi bir oyunda O bölgelere gitmiş görmüş olmaktanmıdır (Chernobyl ede uğruyorduk hatırlarsanız) yoksa gerçekçi bölüm tasarımındanmıdır bilemiyorum, ama CoD.4'ün her bölümü güzeldi özeldi...

• YAW KARDEŞLERİM BANA MUTPLAYERE NASIL GİRECEGİMİ ANLATIN CD KEY HASASI VERİYO NAPİCAM
  • 
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.