Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare (2007) / Remastered (2016) [ANA KONU] (292. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.137
Cevap
5
Favori
302.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar multiplayer save dosyaları nerede format atabilirim ve lvl 47 oldum bi daha baştan başlamak istemiyorum
  • normalde oyunlarla pek arası olmayan ben, bu oyunu iki kere bitirdim, şimdi de canım çektiğim bölümleri her gün sıkıldıkça oynuyorum, her bölümü en az 20 kere oynamışımdır. acaip bir oyun.
  • ya DH clanı dağıldımı bi ben varım bi fearmaster
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacklotus

• arkadaşlarr call of duty 4 ü multiplayer oynamak isterkenn "your connection is timed out" die bi hata verior nedenını bilen varsa lutfenn
  • multiplayer i cok güzel ama tr de ne kadar oynaniyo bilmiyorum girdigim serverlar boş genelde bu oyunu iyi oynayan clanlar veya oyuncular kimler merak ettim :)
  • arkadaslar erhaba oyunu kurmaya calışıyorum ama '7za.exe' hatası verıyor.kurma illeminini hemen başında.acilen yardımlarınızı bekliyorum.
  • scrabble__
    internetin meşkul olabilir,başka server dene.
    yokedici33
    baya oynayan var günün her saati belli serverlarda oynayan vardır.
    toronaga77
    başka dvdden dene.
  • ya arıyorum ama 96 sayfa abi çok fazla kayboldum sayfalarda bulamadım. bi yardım. multi oynamak için önce 1.4 sonra 1.5 patch lerini yükledim. multi y. oynasana sitesinden oynuyorum ama single player açamıyorum crack gerekiyor sanırım. ama dvd deki crack i koyarsam oyun eski versiyona dönmez mi? ve başka crack gerekiyorsa elinde olan var mı? koskaca nette walla bulamadım ya...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cehennemli

ya arıyorum ama 96 sayfa abi çok fazla kayboldum sayfalarda bulamadım. bi yardım. multi oynamak için önce 1.4 sonra 1.5 patch lerini yükledim. multi y. oynasana sitesinden oynuyorum ama single player açamıyorum crack gerekiyor sanırım. ama dvd deki crack i koyarsam oyun eski versiyona dönmez mi? ve başka crack gerekiyorsa elinde olan var mı? koskaca nette walla bulamadım ya...

Bu forumda bu tür paylaşımlar yasak.
  • ya arkadaşlar bişey sorcam..AA 4x, anisotropic filtering de full fakat anlamadığım bişey var.nesnelerin gölgelerinde kare kare kenarlar..herşey full oldugu halde bazı nesnelerdeki gölgelendirmelerin kare kare gözükmesi neden kaynaklanıyor..aynı şey blacksite area 51 de de fazlasıyla vardı..hatta daha fazla şekilde..
  • oke kardeş...

quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

quote:

Orjinalden alıntı: cehennemli

ya arıyorum ama 96 sayfa abi çok fazla kayboldum sayfalarda bulamadım. bi yardım. multi oynamak için önce 1.4 sonra 1.5 patch lerini yükledim. multi y. oynasana sitesinden oynuyorum ama single player açamıyorum crack gerekiyor sanırım. ama dvd deki crack i koyarsam oyun eski versiyona dönmez mi? ve başka crack gerekiyorsa elinde olan var mı? koskaca nette walla bulamadım ya...

Bu forumda bu tür paylaşımlar yasak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrt_35

ya arkadaşlar bişey sorcam..AA 4x, anisotropic filtering de full fakat anlamadığım bişey var.nesnelerin gölgelerinde kare kare kenarlar..herşey full oldugu halde bazı nesnelerdeki gölgelendirmelerin kare kare gözükmesi neden kaynaklanıyor..aynı şey blacksite area 51 de de fazlasıyla vardı..hatta daha fazla şekilde..

ekran kartının kontrol panelinden açmayı dene
  • Dün akşam oyunu bitirdim..Muhteşem bi oyundu,özellikle sonu tam bir film edasında kapanış yapmışlar.Cod 5 i büyük bir merakla bekliyorum.
  • tek kelimeyle muhteşem bi oyun.
    resmen içine çekiyo insanı.
    hikayesi süper. işleniş süper özellikle sesler muhteşem ötesi.

bence bi veteran oynamayı deneyin. çileden çıkıyosunuz ama zevkli :D
  • arkadaşlar olmuyor olmuyor olmuyooor..bulamıom 1.5 patch.siz nerden indirdiniz gösterirseniz çok maknule geçer.yanlııız ACİİİİİİİİL olursa çok iyi olur...
    ACİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİL
  • arkadaşlar

lunaparkı nasıl gececeğiz ? 100 lercesi saldırıyor. tşk.
    adamı indirdik sağda ki ağacın arkasındayız ama sağdan da soldan da geliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chenk -- 19 Mart 2008; 16:46:34 >
  • Ben o bölümde solda ki çarpışan araba pistinin arkasında köşede bekliyordum. 2 yerden geliyorlar. Ya pistin ortasından, yada dönme dolapla çarpışan oto pistinin kesiştiği köşeden. Öyle bir yerde durki 2 yeride gör ve ağaçlarıda saklanmak için kullan. Şarjör bitince ağacın arkasında doldur ve tekrar ortaya çık. Ordan geleni gideni çok rahat görür indirirsin aşağı. Dürbünlü silah çok iyi o bölümde. Sonra da helikopter gelecek ortaya. Hemen ordan senin adamı sırtlayıp o helikoptere bineceksin.
    quote:

Orjinalden alıntı: Chenk

arkadaşlar

• sağol geçtim zar zor. şimdide bir sonra ki bölümde çiflik gibi yerden helikoptere ulaşamadım.
    çıg gibi geliyorlar.
    uçak destegimi füze mi , nasıl helikoptere 2 dk da nasıl ve hangi yoldan yetişeceğiz.

yardımlar için teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

Ben o bölümde solda ki çarpışan araba pistinin arkasında köşede bekliyordum. 2 yerden geliyorlar. Ya pistin ortasından, yada dönme dolapla çarpışan oto pistinin kesiştiği köşeden. Öyle bir yerde durki 2 yeride gör ve ağaçlarıda saklanmak için kullan. Şarjör bitince ağacın arkasında doldur ve tekrar ortaya çık. Ordan geleni gideni çok rahat görür indirirsin aşağı. Dürbünlü silah çok iyi o bölümde. Sonra da helikopter gelecek ortaya. Hemen ordan senin adamı sırtlayıp o helikoptere bineceksin.
    quote:

Orjinalden alıntı: Chenk

arkadaşlar

• Chenk anladığım kadarı ile tankları falan hallettin artık dönüyorsunuz. (resim koymamış sın)
    Ben o bölümde doğrudan kaçtım helikopter zaten seni bekliyor. Çarpışmaya kalkınca imkansız.
    Bu bölümde yiğitliğin onda dokuzunu oynuyoruz galiba?
  • 
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.