2.000.000 TL üstü araç için kredi?
2 milyon üstü araçlar için kredi veriliyor mu? kasko bedeli 2 milyon TL yi aşan araçlar için bireysel taşıt kredisi verilmiyor diye biliyorum. tüzel olarak başvursak mümkün oluyor mu?
ayrıca togg için kredi kampanyları çıkmış. 2.800.000 TL değere kadar krediden bahsediyor. bu togg a özel midir, araç kredi matrahları mı arttırıldı?
6 Ay İçinde Satış - Noter Durumu
Merhabalar. Araç üst yapıcısı olarak araçlar alınıp tadilat sonrası satılacak. Fakat son durum nedir? Şahıs ve şirketler 6 ay tamamlamadan noter izin vermiyor mu satışa ? Böyle bir durumda ticaret bakanlığına durumumuzu ibraz etsek satış için izin çıkıyor mu? Bilen varsa bilgilendirebilir mi?
(Lütfen tahmin değil somut bilgiler)
Kasko - Kar altında kalan araç
Aracım geçtiğimiz günlerde uludağda durmaksızın yağan karın altında otelin otoparkında 3 gün kaldı. Bu sürenin sonunda araba kar altında tamamen kaybolmuştu. Allah tan yerini biliyordum yoksa bulmak imkansızdı :) Aracın üstüne binen kar yükünden dolayı tavanında, tamponlarında vs göçükler oluştu. Ak sigortadan doğal afet sel deprem vs her şeyi kapsayan kaskom var. Sigorta şirketleri kar altında kalan araçlar için herhangi bir kesinti yapmıyor değil mi? Muafiyetsiz bir şekilde yaptırmak istiyorum problem olmadan. Aracın kar altından çıkarmaya çalışırken fotoğraf ve videolarım var. Başka belge mevcut değil elimde. Böyle bir durum başına gelen oldu mu ? Sigortaya şirketine nasıl başvurmalııym.
Taahhütsüz İnternet Tavsiyesi Arıyorum
Kısa süreli bir eve taşınacağım için taahhütü bulunmayan, kurulum, aktivasyon, modem ücretleriyle beni bu kısa sürede üzmeyecek bir internet arıyorum. Şimdiye kadar diğer evlerimde taahhütle kablonet kullanıyordum. Aşırı memnundum.
Şimdi seçeneğim ne olmalı? Hemen hemen her altyapı mevcut gibi binamda..
Outlook mail senkron ayarı?
Kurumsal sitemin maillerini 2 farklı yolla takip ediyorum.
1) Outlook üzerinden
2) mail.domainadresim.com üzerinden
Fakat problem bu iki seçeneğin birbiriyle senkron çalışmaması. Örneğin; Outlook üzerinden maillerimi kontrol ediyorum. Son gelen 1 tane maili siliyorum. Sonrasında mail.domainadresim.com üzerinden maillerimi kontrol ederken Outlook üzerinden sildiğim mailin hala gelen posta kutumda olduğunu görüyorum. Yani aynı maili iki farklı yerden silmem gerekiyor. Bunlar birbiriyle senkron çalışması gerekmez mi?
IMAP veya POP3 hangisini kullanmalı? Maillerime bakarken tek bir bilgisayara bağımlı kalmak istemiyorum.
yeni aldığım Dell 3593 çok yavaş çalışıyor
|
US app storedan uygulama alabilmek ?
|
2. el apple pencil alma ?
|
Aracı bilgisayara bağlamak ? OBD2
|
Kadıköy civari kapalı otopark önerisi ?
|
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 908
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 31.447 (Bu ay: 299)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 34 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar