ewt beyler 65 partın 52.sındeyım az kaldı bende baslıyorum oyuna
quote:
Orjinalden alıntı: Tun4
ewt beyler 65 partın 52.sındeyım az kaldı bende baslıyorum oyuna
basladıktan sonra oyunu bırakamıcaksın (onlineda)....
bende demosu bile çalışmadı..
Cod Warfare çıktığından beri yüklemeye çalısıyorum ama her zaman bi hatayla karşılaştım hatta belki cd bozuktur diye gittim başka yerden bi tane daha aldım, internetten en az 3 kere indirdim falan ama hep aynı hatayla karşılaştım ve dün yine yüklemek için internetten indirdim ama yine aynı hata ile karşılaştım. Artık en sonunda hatayı sizle paylaşmayı düşündüm belki sizin bir çözüm öneriniz vardır. Teşekkürler...
ÖNİZLEME RESMİNİ PC YE KAYDEDİP YAKINLAŞTIRARAK BAKABİLİRSİNİZ(imageshackte problem var boyutları küçültüyor) BEYLER TOPLAMDA 15 WALLPAPER VARDIR 1280X1024 ÇÖZÜNÜRLÜĞÜNDE PNG FORMATINDA KAYITLIDIR.imageshack DE Bİ SORUN OLDUĞU İÇİN(resim boyutlarını değiştirio) MECBUREN ZİPLİ DOSYA HALİNDE UPLOAD ETTİM VE BENİM GİBİ COD4 HAYRANLARINA ARMAĞANIM OLSUN.. ÖZETLE OYUN İÇİNDE CHERNOBYL & HELİKOPTER'İN DÜŞTÜĞÜ SAHNEDE SS LER ALDIM BUNLARI PHOTOSHOPTA DÜZENLEDİM(renk,yazıları silme,boyut,çözünürlük...) BENCE GÜZEL OLDU KULLANMAK İSTEYEN OLURSA DİE PAYLAŞIYIM DEDİM İYİ FORUMLAR....
arkadaşlar oyunda bütün (30) "enemy intel" leri bulan var mı ? ben 27 tanesini buldum. tümünü bulanlar nerde bulduklarını yazarlarsa sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: sonsuzuncu
arkadaşlar oyunda bütün (30) "enemy intel" leri bulan var mı ? ben 27 tanesini buldum. tümünü bulanlar nerde bulduklarını yazarlarsa sevinirim.
youtubeta hepsinin tek tek videosu var nerde olduğunu gösteren
ne işe yarıyo o pcler yaw...
baştan ve sondan biraz okudum ama 98 sayfayı okumak biraz zor... a-single çalışan oyunun üzerine 1.5 patchi kursak olur mu yoksa baştan mı kurcaz multi için ? b-1.5 patchi kurmak yeterlimi yoksa sırayla 1.1 1.2 hepsini kurmalı mıyız?
gözüm aydın oyunu az önce bitirdim harbiden çok güzel oyunmuş grafikler oldukça süper o renk tonlamaları çok iyi olmuş cidden tuttum bu oyunu son zamanlarda beni en çok saran oyunlardan biri. Olmadı bidaha oynucam bu oyunu.. Son sahnede tam film gibi olmuş
Beyler oyunu daha yeni aldım.(geç oldu ama) Yükledim tam çalıştı diye sevinecekken birden ekran kartının yetersiz olduğunu söyleyen uyarı geldi.Bu oyunu çalıştıran ortalama 80-100 ytl arasında bir ekran kartı söyleyebilir misiniz?değiştirmeyi düşünüyorum da...
Arkadaşlar , çok uzun bir aradan sonra (yaklaşık 8 yıl) oyun oynamaya karar verdim. Gittim, Msi 9600GT OC Kırmızı edisyon (512 mb. 256 bit) ekran kartı aldım. Hemen COD4'ü kurdum. Bikaç birşey öğreneyim diye de buraya geldim. Merak ettiğim sorulara cevap verirseniz çok memnun olurum. - 1680 * 1050 'de 4XAA açık , hemen hemen herşey en yüksek ayarda , imzamdaki sistemde oyunu 50-60 fps arası oynuyorum. Bana baya yüksek geldi. Ekran kartım mı çok iyi ? Yoksa genelde böyle mi ? - Şimdilik tekli oynuyorum. Çoklu oynamayı düşünmüyorum. Çıkan yamalar (1.4 - 1.5) ne işi yarar ? - İngilizcem fazla yok. Çoğu yeri deneme-yanılma yolu ile geçiyorum. Bu oyunun Türkçe altyazısı falan yok mudur ? Not : Sorduğum soruların cevapları belki 98 sayfa içinde vardır ama , takdir edersiniz ki , 98 sayfayı okumakta her babayiğidin harcı değil.
bu seriye bayılıyorum cod 1 i 10 saatte bitirmiştim zamanında tanklı bölümde çok tıkanmıştım hiç unutmam cod 2 yarım kaldı okul mokul derken pc değiştirdim oyun save i gitti. cod 3 ps de oynayamıyorum silahli oyun pc ye çıksa süper olucak cod 4 mükemmel herzamanki gibi başından kalkamıyorum :D cod serisi fps oyunların 1 numarasıdır bence.. çok oyun bilmem ama :D
quote:
Orjinalden alıntı: crossfire
Arkadaşlar , çok uzun bir aradan sonra (yaklaşık 8 yıl) oyun oynamaya karar verdim. Gittim, Msi 9600GT OC Kırmızı edisyon (512 mb. 256 bit) ekran kartı aldım. Hemen COD4'ü kurdum. Bikaç birşey öğreneyim diye de buraya geldim. Merak ettiğim sorulara cevap verirseniz çok memnun olurum. - 1680 * 1050 'de 4XAA açık , hemen hemen herşey en yüksek ayarda , imzamdaki sistemde oyunu 50-60 fps arası oynuyorum. Bana baya yüksek geldi. Ekran kartım mı çok iyi ? Yoksa genelde böyle mi ? - Şimdilik tekli oynuyorum. Çoklu oynamayı düşünmüyorum. Çıkan yamalar (1.4 - 1.5) ne işi yarar ? - İngilizcem fazla yok. Çoğu yeri deneme-yanılma yolu ile geçiyorum. Bu oyunun Türkçe altyazısı falan yok mudur ? Not : Sorduğum soruların cevapları belki 98 sayfa içinde vardır ama , takdir edersiniz ki , 98 sayfayı okumakta her babayiğidin harcı değil.
bende aynı çözünürlükte 8800gt ile oynuyorum açılacak bir grafik özelliği kalmadı...ekran kartı iyi daha alt modellerle bir dene istersen o çözünürlükte ne hale geliyor...
cod2 oynarken multi oyunu kurup ilaçlamadan 1.3 yamasını kurup cdkey istemeyen serverlarda oynuyordun .. yukarda bende sordum ama oyunu daha oynadığımdan yama işini sonra denemek istiyorum... şu uçaktaki görevi veteranda bitirmem lazım ...
Oyunun ücreti ne kadar şu an türkiyede?Ben fiyatla alakalı bir şey göremedim eğer varsa kusura bakmayın.
venomtrk kardeş sen şu ui.ff dosyasını upload etmişin ama o upload da verdiğin rapidshare sayfası açılmıyor ona bidaha bakıp düzeltebilirmisin yav şu dosyası allah aşkına biriniz upload etsin deli olacam bi türlü bulamadımki oyunumu ağız tadıyla oynayayım şimdiden teşekkür ederim
quote:
Orjinalden alıntı: horror1024
venomtrk kardeş sen şu ui.ff dosyasını upload etmişin ama o upload da verdiğin **** sayfası açılmıyor ona bidaha bakıp düzeltebilirmisin yav şu dosyası allah aşkına biriniz upload etsin deli olacam bi türlü bulamadımki oyunumu ağız tadıyla oynayayım şimdiden teşekkür ederim
******* -------> Rapid share
yaaa arkadaşlar bana El-Asad'ın uyduda gösterilen fotoğrafını upload edebilir miisiniz?