Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare (2007) / Remastered (2016) [ANA KONU] (295. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.137
Cevap
5
Favori
302.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Marcus Fenix

İnşallah olacak.

Bir gün her oyunda Türkçe alt yazı olucak
  • Call of Duty: Modern Warfare (2007) / Remastered (2016) [ANA KONU]

ben burada takıldım arkadaşlar. Burayı nasıl geçeceğiz
  • arkadaşlar şu sniperla öldürdügümüz Imraen di snrm o adam tedavi falan mı oldu?Ya simdi act III teyim,tüm adamlarda çarpı var bir o adamda çarpı yok,halbuki oldurmustuk nasıl oldu anlamadım?ara vererek oynadıgım icin hikayeyi takip edebmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Apply_Poison

arkadaşlar şu sniperla öldürdügümüz Imraen di snrm o adam tedavi falan mı oldu?Ya simdi act III teyim,tüm adamlarda çarpı var bir o adamda çarpı yok,halbuki oldurmustuk nasıl oldu anlamadım?ara vererek oynadıgım icin hikayeyi takip edebmiyorum.

Imran Zakhaev olması gerek o öldürdüğümüz. Nasıl yaşıyor anlamadım bende senin gibi. Adamı kafasından vurdum yinede banamısın demiyor yaşıyor adam
    @Hirotaro Dostum şimdi ilk olarak Cpt. MacMillan'ı takip et. Sonra adamlar felan gelcek onları hakla. Köpeklerde geliyor adamlarla onlarıda vur. Sonra son hız fırla ordan. Cpt. MacMillan sana yol göstericek. Sonra bir helikopter çıkacak. 2 bina arasındasınız. Helikopteri düşürceksiniz sonra heli düşücek size doğru. Cpt. MacMillanı yaralayacak. Sonra onu sırtında taşıyacaksın. Düşmanı gördün mü yere bırak o da yerden ateş edecek. Böyle böyle devam et. Sonra bir binaya gireceksin binadaki köpeği ve 2 adamı hakla (İlk önce odaya flash at sonra grenade) devam et sonra. Bir lunapark gibi yere gireceksin. Orda söylenen yere gidip MacMillanı bırak. Ardından önünüzdeki ortama düşmanların geleceği taraflara c4leri clayları yerleştir. Adamlar gelince c4leri patlat. Helikopter gelicek sonra. Bizi almak için tabiikide. Cpt. MacMillanı al sırtına doğru helikoptere.

• quote:

Orjinalden alıntı: smd

quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

Arkadaşlar bende oyunu şimdi bitirdim,çok güzeldi.ama ingilizcem fazla iyi olmadığından fazla birşey anlamadım.Bu oyunun sonunda vurduğumuz adam zhakew di adı galiba,o adam kimdi neden vurduk,neden takip ediyorduk

bi devlet başkanı ya da askeri öldürdüğü için

Dostum tamamen atmasyon olmuş. Imran Zakhaev ve yandaşları olan teröristler, oğlu ve Al-Asad Sovyetler Birliği'ni tekrar kurmak istiyor. Yani adam Rus. Sovyetler'in kurulması Amerika ve İngiltere için büyük bir sorun ve bu 2 ülke birleşip Sovyetler'in yeniden kurulmasını engellemeye çalışıyorlar. Imran'da bu ülkenin tekrar kurulmasına liderlik eden kişi

• quote:

Orjinalden alıntı: HeLLgaTe

quote:

Orjinalden alıntı: thehspeed

Call of Duty: Modern Warfare (2007) / Remastered (2016) [ANA KONU]

Ya bu resimde en soldaki adam Soap mı ?

Hayır. O Lt. Vasquez. Biz o resimde yokuz artı biz Sgt. Paul Jackson'ız.
  • oyun bitti arkadaslar dün,ilk bölümler gercekten beni hic sarmadı,takii atom bombası atılana kadar sonra oyun zevklendi ya basından ayrılamadım,sniperli bölümlere zaten yorum yok oyunun en zevkli yerleri ve sonu sonu resmen sinema gibi olmus kesinlikle oynadıgım en iyi 2. ww oyunu,BIA serilerini bile gecti vay be ..

@_xMx_

abi aynen bnde kafasından vurdum ama hikayenin gidişatı icin kolundan vurmamız gerekiyormuş,kolundan vurulmuş Dikkat edersen son bölümde falan adam tek kolunu oynatamıyor, o kadar operasyon yaptık lan en kralından yine de öldürememişiz,vay beah...
  • @_xMx_

eyvallah hocam
  • yanlız ben birde kulaklıklarla oynadım süper bişeydi kendimi savaşın içinde sandım böyle bir gaza gelmişim bir günde tabii ki 24 saat oynayarak bitirdim dedğiniz gibi Sniperlı bölüm süper orada kanım donuyor bende üşüyordum hava ne kadar sıcak olursa olsun + mouse tutyorum ellerim terliyor süper bir zevk benim için ama benim pc^m yetmedigi için abimde oynadım orada bitirdim MP ye girme fırsatım olmadı ben burada internet cafede oynadım oda güzel özellikle rütbe ve silah geliştirme güzel olmuş MP de ve bıcak sallama da güzel olmuş....ve c4 beni bitirdi efektler süper herkese İYİ OYUNLAR...İYİ FORUMLAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: _xMx_

quote:

Orjinalden alıntı: HeLLgaTe

quote:

Orjinalden alıntı: thehspeed

Ya bu resimde en soldaki adam Soap mı ?

Hayır. O Lt. Vasquez. Biz o resimde yokuz artı biz Sgt. Paul Jackson'ız.

evet dedigin gibi öyle ama USMC'de Sgt. Paul Jackson SAS'ta Soap ız

• Koca koca resimli alıntılar yapmayın ya kotayı maf ettiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: SurlarÖnünde

Koca koca resimli alıntılar yapmayın ya kotayı maf ettiniz

Katılıyorum,onun yerine linki verin biz girelim..
  • şu ana kadar oynadımğım en heyecanlı oyun cod 4 tür sonra crysis oynadım bunu kadar zevk alamadım (heyecan bakımında) .....crysisteki grafik hiç bir oyunda yok )
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

ben burada takıldım arkadaşlar. Burayı nasıl geçeceğiz

Önündeki duvar aralığından geçip soldan aşağı doğru kaçaksın indirebildiklerini indirerek.Tabi aşağı giderken binaların arasından da geliyorlar artık orası senin maharetine kalmış,boş,metruk binaların arasında çatışa çatışa ilerleyeceksin zaten her zaman gitmen gereken tek bir yol vardır o nedenle şaşırmazsın merak etme

• Call of Duty: Modern Warfare (2007) / Remastered (2016) [ANA KONU]

• son resimdeki map gereçkten çok güzel ama otlar kısa olmuş kamofle olmak zor olacak
  • Arkadaşlar oyunda biyerde takıldım kaldım..

Bu El-Asad mı ne o yakalandı şimdi chernobille ilgili biraz bilgi gösterdi bizi kamufulajlı olarak biyere indirdi ilerkedik epey adam öldürdük helikopter düşürdüm sonra biyerde yerde yattık adamlar yanımızdan fark etmeden geçti bizi fakat diğer yerde ben hareket etmeden dursam bile bizim kaptan yakalanıyo adamlara çatışma başlıyo ve ölüyoz :S
  • Arkadaşlar call of duty 4te internetten oynamak için ne yapmam gerekiyor

Yani bahsettiğim şey bilgisayarımdan online oyun oynar gibi oynamak için
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Fatih:Sultan:Mehmed.

Arkadaşlar oyunda biyerde takıldım kaldım..

Bu El-Asad mı ne o yakalandı şimdi chernobille ilgili biraz bilgi gösterdi bizi kamufulajlı olarak biyere indirdi ilerkedik epey adam öldürdük helikopter düşürdüm sonra biyerde yerde yattık adamlar yanımızdan fark etmeden geçti bizi fakat diğer yerde ben hareket etmeden dursam bile bizim kaptan yakalanıyo adamlara çatışma başlıyo ve ölüyoz :S

kaptanın dibinden ayrılma osuruğunu bile hisset birşey olmuyor ben tek seferde geçtim orayı

online olayı forumda var detaylı olarak

• Hocam ben bulamadım bu online yüklemeyi yav
  • 
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.