Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare (2007) / Remastered (2016) [ANA KONU] (297. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.137
Cevap
5
Favori
302.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biliyorsanız hemen cvp'larmısınız?

quote:

Orjinalden alıntı: Marcus Fenix

quote:

Orjinalden alıntı: erdis

Selam arkadaşlar bi sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.

COLL OF DUYT 3 Oyununa yeni başladım fakat ilk bölümü geçemiyorym yardımcı olurmusunuz?
    Takıldığım yer; bütün askerleri vuruyorum sonra mayınlı alanda almam gereken şeyi alamıyorum sürekli mayına basıp ölüyorum cevaplarsanız sevinirim.

Öyle bir oyun çıkmadı,çıkınca sana yardımcı olabilir emin olabilirsin.
  • CALL OF DUTY

OLDUMU ŞİMDİ!
  • Yaa biriniz ALLAH RIZASI için yardım etmeyecekmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gyükseltürk

quote:

Orjinalden alıntı: StreloK

quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

Call of Duty: Modern Warfare (2007) / Remastered (2016) [ANA KONU]

ben burada takıldım arkadaşlar. Burayı nasıl geçeceğiz

Önündeki duvar aralığından geçip soldan aşağı doğru kaçaksın indirebildiklerini indirerek.Tabi aşağı giderken binaların arasından da geliyorlar artık orası senin maharetine kalmış,boş,metruk binaların arasında çatışa çatışa ilerleyeceksin zaten her zaman gitmen gereken tek bir yol vardır o nedenle şaşırmazsın merak etme

Bende orada takıldım.Hep ölüyorum.Helikopterden de ateş açıyorlar.Zaten başka yere kaçamayız radyoaktif dalga yüzünden anlamadım gitti.Helikopter habire adam getiriyor.Pilotu vurmaya çalıştım vurulmuyor da

hilelerin nasıl kullanıldığını bilen var mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: Eka01

quote:

Orjinalden alıntı: gyükseltürk

quote:

Orjinalden alıntı: StreloK

quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

Call of Duty: Modern Warfare (2007) / Remastered (2016) [ANA KONU]

ben burada takıldım arkadaşlar. Burayı nasıl geçeceğiz

Önündeki duvar aralığından geçip soldan aşağı doğru kaçaksın indirebildiklerini indirerek.Tabi aşağı giderken binaların arasından da geliyorlar artık orası senin maharetine kalmış,boş,metruk binaların arasında çatışa çatışa ilerleyeceksin zaten her zaman gitmen gereken tek bir yol vardır o nedenle şaşırmazsın merak etme

Bende orada takıldım.Hep ölüyorum.Helikopterden de ateş açıyorlar.Zaten başka yere kaçamayız radyoaktif dalga yüzünden anlamadım gitti.Helikopter habire adam getiriyor.Pilotu vurmaya çalıştım vurulmuyor da

hilelerin nasıl kullanıldığını bilen var mı?

oradan aşağı doğru in adamları vurarak gidebilirsen iyi olur. merdivenin altında dur ardan adamlar geliyor
    onları vur daha sonra onunde adm varsa onları da vur ve aradan gelen adamların oldugu ere dogru kosmaya başla hiç arkana bakma bile binanın içine gir yeter.

• arkadaslar ben multiplayer oynıyamıyorum...bot da indiremiyorum yardım edin lütfen...
  • ya o bölüm de bende zorlandım tab tusuna basın orda harıta war orda gösterio nereye gidecegını ben bitirdim oyunu 2 günde
  • oynanabilirlik ancak bu kdr güzel işlenebilir harika bir oyun 2kere bitirdim sonrada direk mult. atladım harika bisey yaaaa
  • beyler bu oyunda ayarlar high olmuo normal oluo nasıl yapacas yaf
  • Tam oyundan zevk almaya başladım....bi baktım credits geçio ekrandan
  • quote:

: fenerkolik12

Tam oyundan zevk almaya başladım....bi baktım credits geçio ekrandan

beyler oyunu btirdim
  • herkese merhaba.
    salı gunu play-asia dan siparis ettiğim cod4 elime ulaştı.
    ilk oynanışın sonrasında kafama takılan, sormak istediğim bir iki kou var.
    1) öncelikle ben ps3 ü sony full hd 40d3550 de oynuyorum. ve hdmi ile bağlıyorum.
    ancak tv 720 p goruntu veriyor. fakat oyunun kutusunda "720p, 1080i ve 1080p video output options" diyor.
    burada ben neden 1080p goruntu alamadığımı merak ediyorum. oyun acaba 1080 p goruntu mu vermiyor. yardımcı olursanız sevinirim.
    2) bi de şu var. oyun 720p goruntu veriyor diyelim, fakat ben lcd de tum ekranda oynuyorum. acaba ps3 upscale mi yapıyor. 720p verse lcd nin tumune goruntuyu yaymaması gerekir diye düşünüyorum. sizce buradaki durum ne olabilir.
    3) buradaki ps3 oyuncuları aim assist seçeneğini kullanıyolar mı merak ettim. onsuz birini vurmak oldukça zor. ama onunla da fazla kolay oluyor sanki.

herkese iyi oyunlar diliyorum.
  • beyler cod 4 ü oynarken aynı zamanda muzık dınlıyorum cok az da olsa oyun ilk açıldığında 2 3 sanıye takılıp duzelıyor normaldır dmı bu benım canavardan kaynaklanmıyordur
    1gb ram
    e4600
    calibre p888+
  • yeni başladım cod4 e ama eğitim aşamasını geçemedim . tüfekle ateş ederken hızlımı olmak gerekiyor?
  • süper oyun ya
  • Arkadaşlar Harika Oyunmu? Hastayım COD 4. COD 4,The God Father İçin Sistemimi Yükseltmek İstiyorum.. Acaba Sistemim Kaldırırmı...
    Sistemim
    İşlemci:Pentium 4 2.4 GHZ İşlemci
    Ram:512 MB Ram
    Ekran Kartı:128 MB 9800 Pro Atı Ekran Kartı Kaldırırmı Ltfn Cvp Verin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cross_Hamit

Arkadaşlar Harika Oyunmu? Hastayım COD 4. COD 4,The God Father İçin Sistemimi Yükseltmek İstiyorum.. Acaba Sistemim Kaldırırmı...
    Sistemim
    İşlemci:Pentium 4 2.4 GHZ İşlemci
    Ram:512 MB Ram
    Ekran Kartı:128 MB 9800 Pro Atı Ekran Kartı Kaldırırmı Ltfn Cvp Verin

Ekran kartından kaybediyorsun..Oyunu açsanda en fazla 3-4 fps alırsın..
  • Cross_Hamit; Ekran kartından değil, ramdan kaybedersin
  • Kadıköy Yazıcıoğlun'da bu oyunu nerden alabilirm? daha önce aldığımda hata veriyordu yükleme yaparken.. bilen biri varsa PM atarsa çok sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mn.dede

yeni başladım cod4 e ama eğitim aşamasını geçemedim . tüfekle ateş ederken hızlımı olmak gerekiyor?

Evet arkadaşım kuleye tırmanıp silah değiştiriyorsun ve flashbang alıyorsun sonra kulenin ucuna yaklaşıyorsun zaten sarı renk parlayan halatı görürsün.O halatla inmeye başlayınca sürede başlar,iner inmez önündeki camdan içeride açılan hedefleri indir sonra sağ yan taraftan kapıdan girip aşağı ineceksin.Bu arada Cpt. Mcmillan devamlı konuşup seni yönlendiriyor ve yeri geldiğinde sana flashbang kullanmanı söylüyor.Amaç bu tahta hedeflerin hepsini vurarak ilerlemek ve parkuru mümkün olduğunca hızlı tamamlamak.Ben 24 küsurun altına hiç inemedim,yanılmıyorsam takımdaki GAZ isimli karakter 18-19 lu bir zaman yapmış,her denemede Cpt. Mcmillan bunu söyleyip duruyor,ben kastıra kastıra 24 küsur yaptım daha kısa sürede geçemedim.Yaptığın zamana göre oyunun zorluk derecesi belli oluyor bu işin sonunda....

Bu arada oyunu dün gece itibariyle bitirdim,hani şöyle diyeyim tadı damağımda kaldı.Sonu gerçekten dramatik olmuş,birde şu Sgt. Paul Jackson sonunda mefta oluyor hiç beklemediğim bir sahneydi,en son helikopter pilotunu kurtarıyoruz ve havalanıyoruz sonra nükleer patlama oluyor ve içinde bulunduğumuz helikopter düşüyor.Sonra uydu görüntüleriyle patlama gösteriliyor ve arkasından biz sürüne sürüne helikopterden çıkıyoruz dışarı ama o kadar.Sgt.Paul Jackson orada ruhunu teslim ediyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phaldor -- 20 Temmuz 2008; 11:34:41 >

• 
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.