Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare (2007) / Remastered (2016) [ANA KONU] (298. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.137
Cevap
5
Favori
302.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar birde sormayı unuttuğum birşey var,oyunun içinde bazı yerlerde laptoplar var yanına gelip F yapınca düşmanla ilgili bilgiler alınıyor falan gibisinden birşeyler yazıyor ve anladığım kadarıyla bunlardan 30 tane var toplamda mesela bizim bulduğumuz 4.cüyse 4/30 diyor,denk gelen varmı hiç..........
  • Arkadaşlar ben bu oyunu 2 kere aynı yerden (kadıköy) farklı cd markalarıyla aldım ama devamlı bozuk oluyor (rar'dan çıkarırken) Acaba Kadıköyde alıpta oyunu çalıştıran varsa aldığınız yeri söylermisiniz lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odin Wolf -- 20 Temmuz 2008; 16:46:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mn.dede

yeni başladım cod4 e ama eğitim aşamasını geçemedim . tüfekle ateş ederken hızlımı olmak gerekiyor?

ewt hızlı olman gerekioo
  • quote:

Orjinalden alıntı: StreloK

Ya arkadaşlar birde sormayı unuttuğum birşey var,oyunun içinde bazı yerlerde laptoplar var yanına gelip F yapınca düşmanla ilgili bilgiler alınıyor falan gibisinden birşeyler yazıyor ve anladığım kadarıyla bunlardan 30 tane var toplamda mesela bizim bulduğumuz 4.cüyse 4/30 diyor,denk gelen varmı hiç..........

bende yarısını felan buldum ama tamamını bulmamadım acaba bulan var mı cook merek ediyomm
  • ya iğrenç bi oyun bunun kadar berbat bi pyun görmedim bunun yerine gider barbienin pc oyunu alırım daha iyi grafikleri rezil ötesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: nasi

ya iğrenç bi oyun bunun kadar berbat bi pyun görmedim bunun yerine gider barbienin pc oyunu alırım daha iyi grafikleri rezil ötesi

Hani fikrine saygım var ama bu yorumuna ancak şu cevabu verebilirim YOK DEVE
  • hilesiz 5saatte bitirdim oyunu
  • Valla ilk kurup oynadığımda beni en çok zorlayan yer,Çernobilde dönme dolabın orada helikopter gelene kadar beklemek ve dayanmaktı,mideme ağrılar girmişti geçene kadar.Birde TV binasına girip ikinci kata çıkmaya çalışırken o büyük salon gibi bölümde biraz uğraşmıştım.Sonra oyunu bitirdim ve sildim,geçenlerde aklıma esti tekrar kurdum.Daha önce oynayıp bitirmiş olmam dolayısıyla sanırım,daha kolay geldi bana ama her oynayışta iyi vakit geçirten sıkmayan ve kendini oynatabilen bir oyun bence....
  • Gerçek karakterlerin olması iyi olmuş.Cpt Price filan.2. Dünya Savaşındada var burda da.Maşallah ölümsüz müdür nedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: nasi

ya iğrenç bi oyun bunun kadar berbat bi pyun görmedim bunun yerine gider barbienin pc oyunu alırım daha iyi grafikleri rezil ötesi

Barbie tam sana göre zaten, cod falan uğraşma fazla gelir, şimdi git evcilik oyna
  • dusuk sistemler icin consola hangi kodlari giriyorduik
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cross_Hamit

Arkadaşlar Harika Oyunmu? Hastayım COD 4. COD 4,The God Father İçin Sistemimi Yükseltmek İstiyorum.. Acaba Sistemim Kaldırırmı...
    Sistemim
    İşlemci:Pentium 4 2.4 GHZ İşlemci
    Ram:512 MB Ram
    Ekran Kartı:128 MB 9800 Pro Atı Ekran Kartı Kaldırırmı Ltfn Cvp Verin

http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

Burayı dene.

• gamefont_pc hatası alanlar COD4 veya COD world at war farketmez

http://files.filefront.com/gamefonts+pciwi/;9115843;/fileinfo.html

şunu activision/ docs/ esp/ images 'a at ;) iyi oyunlar
  • bana yardım lütfen edin dvd1i taktım sonra 2yi taktım tekrar 1i istedi taktım ama en son 1i takınca tekrar 1i istiyo
  • village defend dosyasını istiyorum lütfen village defend
  • ulan yine eskiyi hatırlattınız

geçen sene bu zamanlar cod4 yapıyorduk şimdi world at war pehh.

bakalım seneye ne olacak
  • arkadaslar oyun cok kısa 5,6 saat gibi kisa bir surede bitti ayrıca oyunun buyuk hatalari var hep bole savaslarda arkiler felan var adamlar hic olmuo olduruolar biz kolay olmuyoruz basit olmus oyun ama grafikler ve silahlar gercekten cok manyaq

ayrica lunapark gorevi icin size bir tuyogidin adamı o en epeye koyun yıldızın gosterdigi yere dusman askerler gelmeden oradaki arabalara bomba yerlestirin baska kritik noktalarada yerlestirin gidin adamı bırakın oraya siz en geriye gidin yere yatin adamlar gelince bombaları felan patlatın sniperle adamlari ucurun gecersiniz

ayrica oyun bence crysisten daha kotu cyrysıs turkce olması uzun olması ve grafik bakımından bence daha iyi zaten baska ozellik kalmadı suan crysis ve crysis warhead i (simdi 2.siniz buyuk hecanla bekliom) call of duty nin butun serilerini bitirdim ama simdi su lanet olası world at war ı acamıom:

• Paylaşımın İçin Teşekkürler
  • s.a arkadaşlar
    size bir sorum olcak

ben internet kafede cod 4 oynuyordum beğendim aldım ama korsan cod 4 10 ytl

kurmaya calıstım bazı dosyaları harddiske at dedi ben masaustune attm

hata verdi
    yardım
  • ARKADAŞLAR OYUNU İSO OLARAK İNDİRDİM VE KURDUM.CRACK YAPTIM.Multiplayer MOD ÇALIŞIYOR AMA, Single MODDA OYUNA GİRMİOR..AŞAĞIDAKİ GİBİ BİR UYARI VERİYOR..BİLEN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSA ÇOK SEVİNİRİM..ŞİMDİDEN SAOLUN...

Call of Duty: Modern Warfare (2007) / Remastered (2016) [ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.