Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare (2007) / Remastered (2016) [ANA KONU] (300. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.137
Cevap
5
Favori
302.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun güzel,mekanlar güzel,oynanış güzel,hele birde ekiple takılıyorsun bu hem güzel hem kötü.Ekipten kimse ölmüyor,buda oyunu çok kolaylaştırıyor.Birkaç bölüm hariç ateş etmeden bölüm geçilir.Bazen silahımın mermileri bitince ben ekiptekileri öldürüyorum silahını almak için.
    Bence en büyük eksiği ise silahların görünüşü.Silah karakterin elindeyken ayrı yerdeyken ayrı gözüküyor.Karakterimizin elindeyken biraz daha yandan görünüş sağlasa daha güzel olurdu kanısındayım.
    Crysis warhead'da oynadım,Cod4'teki o kalabalık çatışma atmosferini bulamadım.Birde Multisine el atalım bakalım o nasıl.
  • Bu oyunda en zor bölüm çernobilde diğer snipercı yaralanıyo onu alıp lunaparkın oraya bırakıyon ve helikopterlerden askerler iniyo . Rahat 60 kez denedim geçemeyince konsola god yazıp herifleri dipçikle öldürdüm o sinirle
  • quote:

Orjinalden alıntı: @ltuğ

Bu oyunda en zor bölüm çernobilde diğer snipercı yaralanıyo onu alıp lunaparkın oraya bırakıyon ve helikopterlerden askerler iniyo . Rahat 60 kez denedim geçemeyince konsola god yazıp herifleri dipçikle öldürdüm o sinirle

Çok Katısın

• quote:

Orjinalden alıntı: tcddmusa

quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

quote:

Orjinalden alıntı: tcddmusa

ya harddiskimi çökerttti bu oyun nası bişi bu arada cod 2 var mı?

Hiçbir oyun hard disk falan çökertmez sallama tcddmusa, COD 2 kalmadı, haftaya gelicek.

Benim gibi bir kişiyle böyle konuşamazsın'

Muhaha yorumlar süper
    Neyse MW 2 yi sabırsızlıkla bekliyoruz

• Yabancı sunucularda oynayananınız var mı? Eğer oynamak isterseniz veya sizin bildiğiniz iyi sunucular varsa IP'leri paylaşalım burada.
  • arkadaşlar oyunu bitirdikten sonra arcade mode a girince menüden orda mission challenge dedim prologue kısmında 3 tane bölüm vardı. 2 si kapalıydı biride o oyunun ilk bölümüydü gemili olan. diger 2 bölümü nasıl açıcam
  • arkadaslar oyunu önceden çok oynardım multiplayer olarak. oyunum orjinal değil. en son 5 ay önce makinaya format attım. rank dosyası olan mp data dosyasını almışım ama kurduğum cd keyi yazmamışım. mp datayı atınca rank ım doğal olarak gelmiyor. 5-6 tane cd key denedim ama olmadı. bi çözümü varmıdır. yardım ederseniz çok sevinirim.
  • Call of Duty: Modern Warfare (2007) / Remastered (2016) [ANA KONU]

şu resmi çekebilmek için oyunu tekrar bitirdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lifetaker

arkadaslar oyunu önceden çok oynardım multiplayer olarak. oyunum orjinal değil. en son 5 ay önce makinaya format attım. rank dosyası olan mp data dosyasını almışım ama kurduğum cd keyi yazmamışım. mp datayı atınca rank ım doğal olarak gelmiyor. 5-6 tane cd key denedim ama olmadı. bi çözümü varmıdır. yardım ederseniz çok sevinirim.

yardım etcek kimse yokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifetaker -- 23 Mart 2009; 20:36:59 >
  • arkadasim mpdatay at oyunun icine sonra oyuna gir kendin bi serwer ac git bomba fln kur ztn o senin keyine kayit olcaktir.
    galiba yanlıs hatirlamiosam boyleydi lvl larla ugrasmayi birakali 1 sene oldu :D

promod die bisi war

buyrun buda benim promod serwerim : 77.92.149.184:28960 Fraternal Cod4 serwer FFA Killhouse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fox-mete -- 23 Mart 2009; 21:28:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

Call of Duty: Modern Warfare (2007) / Remastered (2016) [ANA KONU]

şu kolu kopuk adamın adını unuttum ama bir bölümde galiba bu adamı vuruyorduk
    baretta 50cal. ile sıktım mermi faso aldı koluna girdi havada bir takla kol kopmus bir şekilde
    ondan sol kolu kopuk...

• @_LoRDi_ yapma bunu yaa o sahneleri unutmuştum tekrar hatırlattın duygulandım şimdi. Hele Cpt. Price aklıma geldikçe...

şaka maka hatırlatman kötü oldu tekrar başlıcam. sınavlar da var ama napalım görünce dayanamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

ben de çekmiştim ama nereye kaydedildiğini bulamadım o resimlerin (F12 ile çekmiştim) bide senin görüntü ayarların mı düşük bana mı öyle geliyor? neyse oyunu hafta sonu bitirmiştim harbi çok dehşetti. Ancak bir cod 4 'ün tamamına bakınca ben hakikaten bu kadar basit bir son bölüm beklemiyordum. Her yerde adamlar, uçaklar,tanklar,bombalar... ve dahasıyla dolu bir son bölüm hayal ediyordum. Ancak gene de güzel oyun. En çok o Imran Zakhaev'i sniperla vurduğumuz otel bölümünde zorlandım.

• Toplam 72 ss çekmişim tüm cod 4 'ün tamamından. Yakında yeni bir konu açarak hepsini albüm olarak ekleyeceğim. Şimdilik son bölümdeki resimlerden 5 tane koydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamikaze57 -- 25 Mart 2009; 19:18:11 >

• deneme
  • CALL OF DUTY MODERN WARFARE 4 LUNAPARK VE SUİKAST BÖLÜMÜ- PLAYSTATIONDA (PS3) OYNAYANLAR İÇİN AYRICA DİKKAT ÇEKİCİ OLABİLİR
    Merhaba arkadaşlar
    Görüyorum ki, hemen hemen herkes bu oyunu bilgisayarda oynayıp, bu bölümlerde tırmaladıktan sonra hilelere başvurmuş. Öncelikle Suikast bölümü....Suikastın yapılacağı alana kadar, yapacağınız şeyler belli. Kaptan Mcmill'ını sadece takip edeceksiniz. Çat pat ingilizcenizle de basit komutlarını anlarsınız. Suikast yapacağınız silahın yanına geldiğiniz zaman, gene kapan Mcmill'ın nın direktiflerini uygulamak zorundasınız, çünkü bu görevde siz Snipper, kaptan ise snipper yardımcısı rolündedir. Rüzgarı ve mesafeyi kontrol eden o olduğu için, onun vereceği işaretten önce tetiği çekmeniz, tamamen hüsranla sonuçlanacaktır. Bunu denediğiniz zaman Roberto Carlos'un italyaya 75 metreden attığı goldeki gibi merminin kavis aldığını göreceksiniz. Bu yüzden Kaptanın işaretinden önce asla tetiği çekmeyip, adamı indirdikten sonra hızlıca helikopter pilotunu da vurarak, halatlardan aşağı doğru ineceksiniz. Burda attığınız mermide adamın sadece kolu kopuyor, ilerki bölümlerde karşınıza çıkarsa şaşırmayın, hortlak gelmedi...Sadece kolu kopmuştu...Kolsuz:((....
    Halatlarla aşağıya indikten sonra, tam bir kargaşanın ortasında buluyorsunuz kendinizi. Hem karşınızdan hem arkanızdan yaklaşık +100-150 asker tarafından kıskaca alınmış bir alanın içindesiniz. Buraya kadar hep kaptanı takıp ederek geldik, ama şimdi kaptanı takip edeyim demeyin, çünkü oyunun bu bölümünde kaptan sizi takip ediyor. Şimdi, halatlardan indikten sonra, hafif sağ çaprazınızda bir ağaç kümesi göreceksiniz, hiç vakit kaybetmeden o ağaç kümesine koşarak dalın, ağaçların arasından çıkar çıkmaz 2-3 tane otobüs göreceksiniz....Otobüsleri sağınızda kalacak şekilde gene koşarak ilerleyin..Fakat tam bu esnada otobüsler sağ yanınızdayken, Ps'de L2 butonu ile claymore denilen ses bombalarından ilkini atmanız gerekiyor. Birnciyi attıktan sonra hemen sonra otobüsü geçer geçmez atmalısınız ki, kalabalık düşman askerleri kendilerini toplayıp, ateş etmeye fırsat bulamasınlar. İkinciyi attıktan sonra, alevlerin bulunduğu dar bir geçit göreceksiniz, iki binanın arasında, oraya doğru koşarken de üçüncüyü atın....Claymoreları kesinlikle bitirmeyin, ilerde lazım olacak..Oyunun başlıca en zor bölümlerinden biri buydu..Bundan sonra birtakım binaların içinden geçerek, haritadaki bölgeye doğru ilerleyeceksiniz. Bu esnada kaptan yararlanacak ve bir süre hammallığını yapmak zorunda kalacaksınız....
    Size tavsiiyem genellikle bina köşelerine yaklaşmadan önce kaptanı indirip, tek başınıza ileriyi kontrol ettikten sonra tekrar kaptanı taşımanız..
    ŞENLİK BAŞLIYOR, LUNAPARKA HOŞGELDİNİZ....

• evet, LUNAPARK SAHNESİ...
    Lunapark alanına geldiğiniz zaman, taşıdığınız kaptanı, dönmedolabın sağ tarafında çalıların olduğu boş alana bırakmanız gerekiyor..Burda dikkat etmeniz gereken tek şey, kaptanı indirdiğiniz yerden temiz bir atış yolu olmasına dikkat edin. Çünkü birazdan kıyamet kopacak, onun isabetli atışları sizi birçok düşmandan kurtaracaktır. kaptanı uygun yere bıraktıktan sonra, sizin geldiğiniz yol olan açık alan ve sağ tarafındaki ikinci alandan düşman askerleri birazdan gelecek...ONlar gelmeden önce yaklaşık 1dklık zamanınız var. Bu zaman içerisinde, hemen koşarak, o açık alanda bulunan eski buzdolabının ön tarafına 4-5 metre aralıklarla 4 tane mayını yerleştirin.
    Daha sonra alanın bitimindeki çitler arasındaki kapıya da bir tane bıraktıktan sonra, sağ taraftaki dar kapının ağzına da iki mayını bırakıp, lunapark alanının ortasında bulunan hurda otomobillerin birkaçına c4 patlayıcı bıraktıktan sonra, dönmedolabın sağ ve sol tarafına da kalan mayın ve c4leri yerleştirin..
    SOnra kaptanı bıraktığınız yerdeki ağacın arkasına siper alın. Düşman askerleri gelmeye başladıktan sonra, önce sniper ile adam indirmeye çalışın...Belli bir süre burda çarpıştıktan sonra, helikopterlerle tekrar düşman askerleri takviyesi yapılacaktır. Helikopterler askerleri indirirken, dönmedolabın sağında bulunan, çarpışan oto platformuna gidin. Platformun tam ortasında ters dönmüş arabanın arkasına siper alın. Buraya kadar geldikten sonra, hemen hemen hayatınızın en zor 30sn yaşayacaksınız. 30 sn boyunca burda kendinizi müdafa etmek zorundasınız.
    Bunu becerebilmek için, bulunduğunuz yerin en sağını ve dönmedolabın giriş platformunu kontrol etmeniz gerekiyor. Asla orda asker bulunmamalı...
    ÖNcelikle tüm bunları yapabilmeniz için mutlak surette bir sniper ve bir makineli tüfeğiniz en bol mermi ile bulundurmanız gerekmektedir. Bizim helikopter geldikten sonra, etrafı kontrol edip, dikkatlice kaptanı bıraktığınız yere gidin. Dikkat edin, hala 2-3 tane düşman askeri dönmedolabın ayakları ve çalılık kısımda bekliyor olabilir.
    Kaptanı sırtınıza aldıktan sonra, gene dikkatlice helikoptere yönelin...Sonra helikopter kalktığında "bölümü geçmek için harcadığınız zamanın acısını çıkarmak amacıyla", elinizdeki mermi ve bombaları aşağıya küfürler eşliğinde sallayın gitsin...İşte bu kadar:)))

• LUNAPARKTAN SONRA DÜŞMAN TANKLARI----HELİKOPTERE NASIL YETİŞECEĞİZ
    BİRİNCİ BÖLÜM
    TANKLAR VE LZ BÖLGESİ
    Oyuna başladığımızda kaptan price ve iki adam daha olacak..Elinizde sniper ve MG bulunacak. Onlar çitin orda mevzilenecekler, siz ise oyuna başladığınız bölgedeki KİLİSENİN çan kulesine çıkmalısınız. Burda bulunan RPG7 leri kullanarak, kalabalık gelen düşman birliklerin arasında önceliği RPG atanlara vererek, tek aşağıya alacaksınız
    Burda dikkat etmeniz gereken; RPG7 yi alırken, mutlaka ağır makineli tüfekle değiştirin, zira snipper lazım olacak.
    İKİNCİ KISIM;
    Düşman ateşi yoğunlaştığında kaptan price'ın emriyle geri çekileceksiniz, daha önce düşmüş olan helikopterin bulunduğu yere gidiyorsunuz. Burda yapmanız gereken, helikopterde bulunan minigan'ı kullanmanız...Ancak bunu kullanırken de silahın çok fazla ısınmasına sebep olmayın. Tetiğe kısa basarak, isabetli atışlarla mevzinizi koruyun.
    ÜÇÜNCÜ KISIM
    Daha da yoğunlaşan düşman atışı karşısında kaptan tekrar geri çekilme emri verecek, bu esnada koşarak arkanızda bulunan 25-30 metre ilerdeki su kulesinin yanındaki binanın içine girin. İkinci kata çıkarak, her camın önünde bulunan detanörleri alıp, tek tek patlatın. (İkinci kata çıktığınızda mutlaka çömelin ve her detanörü aldıktan sonra, R1 tuşuyla patlatıp, diğer detanöre geçin)
    DÖRDÜNCÜ KISIM
    c4leri patlattıktan sonra kaptan, düşman tanklarının geldiğini söyleyerek, 100 metre geride bulunan binanın içine mevzilenmenizi ve Javel'in tanksavar silahını bulmanızı söyleyecek . koşarak binanın bitişindeki ahıra girin. Sandığın üstündeki Javelin'i alarak, tahta merdivenden üst kata çıkıp, merdiven sahanlığında mevzilenerek, iki tankı indirin. Daha sonra tekrar aşağıya inerek, ahırın sağ köşesindeki varillerin üzerine çıkıp, diğer iki tankı da aşağıya alın.
    BEŞİNCİ KISIM
    Tankları indirdikten sonra, şiddetli bir piyade saldırısı başlayacaktır. Tam bu esnada LZ Bölgesine gitmek için 3 dakikamız olduğunu öğreneceğiz. Vakit geçirmeden analog tuşlarından ALT a basarak hava desteği isteyip düşmanın geldiği bölgelere 4-5 hava saldırısı yaptırdıktan sonra, Javelini bırakıp, ağır makineli tüfeği alarak, ahırdan çıkacaksınız. Ahırdan çıkınca, karşınıza gelecek tahta kulübenin içinde 4 asker var, bunları temizledikten sonra, tarlanın içinden koşarak ilerdeki binanın köşesine mevzilenin. Zamana karşı yarıştığınız için asla çatışmaya girmeyin. binanın köşesinden caddeye inip, bariyerleri atladıktan sonra, sağ taraftaki yolu takip edip koşacaksınız. Gördüğünüz düşman askerlerinin üzerine bir el bombası, bir de ses bombası atın. Yaralandığınız zaman asla aynı istikamette koşmayın, zikzaklar yapmayı çalışın. Bir parmağınızda çarpı tuşunda olsun ki, önünüze çıkacak birçok engeli atlayarak koşup, helikoptere ulaşın...
    Şükür:)))

• emegine saglık ardaşım
    ama neden yazıyorsun bunları buraya yavss artık herkes oyunu çözü zati hem millet world alt war oynuyorr artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 27 Mart 2009; 17:19:06 >
  • BEyler ben multiplayer'a giriyorum KEy cod in use diyor ben multi oynamak istiyorum onu nasıl çözebilirim?
  • 
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.